- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz kranazoli #25645 üzenetére
Hat ez erdekes, kezdem azt hinni hogy akkor nalam van valamilyen hiba, mert nekem ez a kieg (Youtube High Definition) sem akar mukodni a youtube.com-on. Az FF 12.0 friss telepites, ujra telepitettem a legfrissebb flashplayer-t is csak az ATI driver regebbi, 11.12. Csak azert zavar, mert 1-2 nappal ezelott meg jo volt. Mindegy kivarok, (#25638) Matthewus irta hogy a szkriphez amit hasznalok lesz javitas.
-
DS39
nagyúr
válasz Steelmanus #25642 üzenetére
hát ez furcsa, nekem simán jó, persze csak a youtube.com-ról megnézett videóknál, az egyéb oldalakon beágyazottakra nem jó.
-
Steelmanus
addikt
Igen az, en is csak a youtube.com-os videokrol beszelek, a beagyazott videokkal mar nem is torodom, arra is volt szkriptem de mar jo ideje nem mukodott rendesen, volt olyan beagyazott ahol mukodott, es volt ahol nem. Kezd mergesiteni, mert egy baratom keresere kiprobaltam egy progit tegnap, es Explorer hibaval kifagyott a rendszerem (W7 64). Beleneztem a Hibanaploba es volt 20 kritikus kernelhiba + egy vezerlesi hiba a Dev 0-n vagyis a rendszer vincsimen, lehet megserult a fajlrendszerem, mar masra nem tudok gondolni.
Koszonom a segitsegeteket, mivel Nalatok megy kiegeszitovel, akkor csak nalam lehet a hiba, meg megprobalok egy fajlrendszer vizsgalatot. -
WonderCSabo
félisten
-
Matthewus
őstag
válasz Steelmanus #25653 üzenetére
Van a YousableTubeFix-en kívül más szkript is pl. a Yays! vagy a Youtube Center ezek elvileg működnek most is, a fő funkciókat ezek is tudják.
-
scope2007
addikt
válasz WonderCSabo #25654 üzenetére
ez nagyon tetszetős.. melyik verziótól is lesz ilyen már végre?
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
HZoli87
veterán
-
scope2007
addikt
köszi
egyébként most frissített nálam a yousabletubefix. már működik a hd automatán
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
myke01
senior tag
válasz WonderCSabo #25654 üzenetére
Kell is már az "arculatváltás" ,pontosabban "ráncfelvarrás" .
-
TeeJay
félisten
válasz scope2007 #25641 üzenetére
elvileg a lelakott oprendszerre is a legújabb Firefox és flash player volt telepítve mert ugye ezek frissítik magukat, viszont azon még a régi 4.x NOD32 volt
az új telepítéskor pedig már a legújabbat raktam a gépreelképzelhető hogy az fogná meg ennyire a böngészőt meg a videólejátszást hogy ugrik a hang és lassú minden?
még nézelődöm mi lehet a hiba
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Steelmanus
addikt
válasz Visormail #25666 üzenetére
Sziasztok!
En azt ajanlanam hogy a youtube high definition kiegeszitot csereld le egy, a szkripteket kezelo ill. telepithetove tevo kiegeszitore, es hasznalj szkripteket. Peldaul a YousableTubeFix joval tobb allithato opcioval bir, mint amit jelenleg hasznalsz.
Telepitsd fel vagy a Greasemonkey-t vagy a Scriptish-t ezekkel lehet telepiteni a szkripteket, es akkor az http://userscripts.org/-rol kedvedre valogathatsz a szkriptek kozott.
Greasemonkey 0.9.20 es a Scriptish 0.1.7 mindketto jo, a sorrend lenyegtelen. ezutan mar telepitheted a YousableTubeFix szkriptet, majd allitsd be kedved szerint. -
kranazoli
senior tag
válasz Steelmanus #25667 üzenetére
Nálam meg épp a kieg- működik, de a Greasemonkey és/vagy Scriptish + YousableTubeFix nem. Hiába állítom be, hogy HD720 nem vált HD módba.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
w.miki
veterán
FF 12-ben a kezdő/új lap esetén megjelenő oldaldarabokat hol lehet állítani, be/ki kapcsolni?
Vagy egyáltalán mi ennek a neve, ennek a lehetőségnek? (Mert enélkül a google sem segít ... bár lehet úgy sem...)[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
w.miki
veterán
válasz WonderCSabo #25670 üzenetére
ööö... azt hiszem...
régen ilyesmi volt, de most csak üres lapot ad, nem tudom mi történt[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz kranazoli #25668 üzenetére
Mint irtam ujra kellett telepitenem az op.rendszerem, ezert az FF 12.0 is ujra lett telepitve es egybol a Greasemonkey + YousableTubeFix parossal kezdtem az FF-ben a YouTube videok lejatszasat, es mukodott, mint ahogy (#25661) scope2007 is jelezte. Mas kieg akkor meg nem volt fent de kesobb a tobbi megszokott kiegeszitoimet is feltettem es jelenleg is mukodik.
Frissitetted a YousableTubeFix szkriptet? Mert az elozo verzioval tenyleg nem ment a felbontas valtas.(#25669) w.miki FireFox 12.0-t irtal, abban is van ilyen? En ugy emlekszem csak a 13-as verziotol van ilyen lehetoseg, de lehet hogy tevedek.
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
válasz WonderCSabo #25675 üzenetére
hát ez jó kérdés, többet is felraktam, van amikor a 14-es indul el, van hogy a 13-as (ez az alap), de amikor nem jelentek meg az ikonok, az a 11-es volt (amit elvileg nem is indítok el soha), ami aztán 12-es frissítette magát
(pont MOST az alapot akartam elindítani, ami a 12-es volt az előbb, de most a 13-as )
[ Szerkesztve ]
-
kranazoli
senior tag
válasz Steelmanus #25673 üzenetére
Csináltam egy új profilt és most jó.
Beágyazott videóknál is működnie kellene?! Mert ott nem vált HD módba.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
Steelmanus
addikt
válasz kranazoli #25678 üzenetére
Lehet hogy a masik kiegeszitovel akadt ossze, a beagyazott videoknal nem mukodik, arra egy masik szkriptet kell telepiteni. Regen ez volt az alap Youtube Embed HD majd ezt a szkriptet dqdb modositotta, de most nem talalom a linket ahova megadta igy lett a verziszam 1.4a, majd BullBoss tovabb szerkesztette, es meg tett bele egy Pause gombot is, Youtube Embed HD - Fixed + FullScreen/Pause button es igy mar 1.5 lett a szama. Ha letoltod egy youtube_embed_hd_-_fixed_+_fullscreen_pause_button.txt-t kapsz. En ugy szoktam csinalni, hogy telepitem az alap 1.4-es verziot, majd megkeresem az FF profilban a ( nalam gm_scripts ) mappa, es az abban levo 1.4-es verziot megnyitom egy jegyzettombel szerkesztesre, torlom a tartalmat es bekopizom amit letoltottem BullBoss-fele txt tartalmat, majd siman mentem. Ezalatt a FireFox ne legyen megnyitva.
Sajnos nem minden oldalon mukodik de errol nem a szkriptet irok tehetnek, van ahol mukodik van ahol nem. -
localhost
Közösségépítő
Ez a tünet naponta ~5-10-szer, bezárom és megy tovább minden, mintha MISE történt volna.
Korábban sosem láttam ezt.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
kranazoli
senior tag
válasz Steelmanus #25680 üzenetére
Áhámmm! Köszi a kimerítő választ. Ezt lehet, hogy kihagyom akkor, de azért köszi!
-
Steelmanus
addikt
válasz kranazoli #25682 üzenetére
Szivesen valaszoltam, jelenleg en sem hasznalom egyszer megcsinaltam, majd kimentettem a szkriptet tartalmazo user.js fajlt ha meggondolom magam egyszeruen visszateszem, ill. radobom az FF ablakara es telepszik.
(#25681) localhost Probald ki lehet segit a bajon, Matthewus ajanlotta.
A Plugin Container kilovese ha nincs ra szukseg: Uj bejegyzes.
plugins.unloadASAP Logikai True -
localhost
Közösségépítő
válasz WonderCSabo #25684 üzenetére
Semmi, én Facebookozok, ph-zok, itt-ott szörfölök, saját oldalama heggesztem, és soha semmi módon nem sikerült beazonosítanom, hogy ezt mindig akkor csinálja, amikor... szóval random. És semmi speciális kiegészítőm nincs.
MANUS: plugins.unloadASAP Logikai True beállítva, majd visszaszólok, mi lett.
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz localhost #25685 üzenetére
NYEMAM!
Azóta is volt egy alkalom, hogy letérdelt. Érdekes, hogy a hibaablak bezárása után minden működik.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Steelmanus
addikt
-
localhost
Közösségépítő
válasz Steelmanus #25688 üzenetére
Régire tettem, de ma már kikapcsolok, talán holnap bíbelődök vele....
Kösz.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
félisten
Mit jelent, ha a tab-on, az oldal töltése közben animáló kis ikon, zöldről pirosra változik?
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
WonderCSabo
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #25690 üzenetére
Az fura, mert a Firefoxban nincs piros animáló ikon. Nincs vmi kieged?
-
félisten
válasz WonderCSabo #25691 üzenetére
Nem véletlen a mosolygó smiley a korábbi hsz-em végén, az előzmények miatt, ugyanis Ubuntu alatt, szándékosan kb 1 órán keresztül válogatott támadó oldalakra, felnőtt tartalmú és minden egyéb elképzelhető szemét oldalra felmentem, melynek végén egszerűen bezáródott az FF és azóta van ez a jelenség: [link]
Mondjuk időközben lett más jelenség is: [link]Two in One, sikerült bedönteni az Ubuntu-t is?
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Brutforsz
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #25692 üzenetére
Ubuntun ez - egyébként narancssárga - a normál színe a cuccnak.
[ Szerkesztve ]
Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.
-
félisten
-
localhost
Közösségépítő
válasz localhost #25689 üzenetére
Jó reggel, ma tettem egy próbát az újraindítás letiltott kiegészítőkkel állandóvá tett beállítással, azaz simply pure nature neutral
13b5 kíváncsi vagyok botladozik-e.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
WonderCSabo
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #25694 üzenetére
Mondjuk ha előtte zöld volt, akkor megint gáz van.
-
Donvit078
tag
ezt megint meg kellett tanuljam a fox akkor fagy le mindig amikor a legfontosabb dolgod van éppen áááá
vegetáriánus vagyok...csak növényevő állatokat eszek
-
Dr V
őstag
Üdv!
Van egy kis problémám, miszerint lassú a firefox. Pl most is gépelés közben laggol és néha jelentősen elkezdni enni a procit. A indavideó szaggat. Az egér görgő hatására is néha másodperceket kell várni. Az már csak hab a tortán, hogy a youtube gombjai egyes videóknál egymásra csúsznak. Régebben is volt hasonló problémám, de akkor a plugin container ette a procit, de az egyik frissítés óta újra előjött ez a probléma. Anno úgy oldottam meg, h letiltottam a plugin containert a beállításokban, netes leírás alapján.
Szerk.: Most újra engedélyeztem a plugin containert, meglátom, h mi változik így.
[ Szerkesztve ]
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
zoli62
addikt
Van olyan kiegészítő, amivel Silverlight videót le lehet tölteni?
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Lenne egy kérdésem.
Kezdőlapot beállítottam magamnak, ahogy szerettem volna,
de azt sehol nem találom, hogy hol tudom beállítani, mikor új lapot hozok létre, akkor ne egy nagy üres ablak jöjjön elő, hanem mondjuk a google.
Egy ideig ez így is működött, de feltelepítettem valamit, ami felülírta a googlet, azt kiiktattam, most viszont nem tudom visszarakni a google-t.
Valakinek ötlete?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Opel topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- PC játékok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest