Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • canniball

    nagyúr

    válasz HSM #74240 üzenetére

    "Hahaha... Menj majd el 100+ lovas gépekkel, akik hajtják is."
    Nincs egy hónapja hogy haverommal voltunk a Mátrában, én elől ő utánam a VFR-rel; nem egyszer kellett "hosszabb" szakaszokon lassítanom és hátrafelé nézelődnöm hogy vajon csak lemaradt vagy elfeküdt valahol és azért nincs sehol. :D
    Na jó, az igazsághoz hozzátartozik hogy mivel még mindig sok helyen kavicsfelhordásos az út így ő még nálam is óvatosabban jött, lehet egy bátrabb pilótával más lett volna a felállás. De szerintem pont ezek a szerpentines/döntögetős szakaszok azok ahová nem kell 100+ LE és így az SV is (meg más hasonlóan "gyenge" gép is) megállja a helyét. Nyilván egyenes szakaszon ahol csak húzni kell neki ott más a felállás, de az egy másik történet.

    "Forgattam én, amikor ez a kép kialakult bennem, de egyfelől nem a legkellemesebb hang/élmény állandóan váltogatni és 7-8000-en pörgetni..."
    A hangja nem különösebben érdekel, váltogatni én a szerpentineken kb. két fokozat között szoktam fel-le, az említett fordulatszám pedig pedig pont hogy adja az élményt, hiszen a kanyarokban elég óvatosan fékezgetni a f@sza motorfék mellé. :)

    "...másfelől a meg így is úgy állva hagy mondjuk egy SV1000 vagy Street Triple 100 körüli tempónál, hogy öröm nézni."
    100 körüli tempónál???! Vagy nem ugyanazt értjük "kisebb hegyi gurulások" alatt (én pl. a 24-est Eger felé vagy a Dobogókő/Pilisszentlászló felé vezető utat) vagy mi vagyunk nagyon bénák, vagy ti nagyon pro kategóriások, de az említett szakaszokon mi nemhogy nem szoktunk százról gyorsítani de még a százas tempó sincs meg.

    "A telefonos tippet köszi, általában oda írom, aztán az Excel táblám meg számolgat."
    Ezek szerint te voltál akivel már korábban "beszéltünk" erről és aki kitartott az Excel mellett. Ha már nem ragaszkodsz hozzá és androidos telefonod van ajánlom a My cars alkalmazást, én ezt használom, bele lehet írogatni mindent aztán számol helyetted és mindenféle statisztikákat is nézegethetsz. A grafikája ugyan nem a legcsinosabb de az "áráért" cserébe szerintem ez legyen a legnagyobb baja.

    "Van hozzá magyar használatim is természetesen. :K Bár a netről töltött angolt valahogy jobban csípem, szerintem jobban "fordították"."
    Oh, te vagy az én emberem. A neten hiába kerestem sehol nem találtam magyar nyelvű mánüelt, a műszaki angolom meg egyenlő a nullával. :B Ment egy privi.

    [ Szerkesztve ]

    https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

Új hozzászólás Aktív témák