Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz polimorf #61803 üzenetére

    Igazából robogó, és bocs az offért, csak az ottani topicban, inkább az 50-es kisebb jószágok a téma. Bár biztosan ott is vannak páran akik 50-60eFt-s zárakat vesznek (a paldókampóval együtt bőven annyi lenne, sőt..), de úgy voltam vele hogy ez azért inkább itt lesz jellemző, szóval innét esélyesebb a tapasztalat, remélem nem gond :) Egyébként Honda PCX.

    A garázs meg adott, az enyém, dehát teremgarázs, ez van :( BP amúgy, kertesház nincs a közelben, és "dedikált" zárható garázs se. A legközelebbi ilyen lehetőséghez kéne egy másik jármű, vagy BKV, amivel minden reggel elmegyek a gépért, annak meg nem lenne sok értelme :) De a "lehorgonyzással" úgy vagyok, hogy nem nagyon hiszek benne hogy nekiállnak flexelni, eleve problémás a bejutás, szerintem ha bejönnek, akkor viszik ami mozdítható, ami meg bonyolult azt otthagyják. Persze ettől még van rá esély de úgy tippelem hogy ezzel a megoldással elég jól minimalizáható.

    @Khaosz55: tudnál ajánlani biztosítót hozzá? Gondoltam rá én is, néztem is a napokban pár kalkulátort, de a végére csak elemi kárra, meg töréskárra adtak ajánlatot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák