Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz Daywalker #16025 üzenetére

    kurva sok alkalmazott lesz állami beruházásból ezen a pályán, én már látom... :DDD
    és persze mind teljes bruttora bejelentve... az meg a te bajod, hogy te még mindig a lokáción rugózol (bocsánat, racsnizol:D). ki nem szarja le hol van. teljesen másról van szó.
    meg persze majd megnézem, hogy mikor odamegy az ember, hányan fogják kifizetni a fél napos 15ezres beugrót. plusz utazás, plusz kaja, pia, felszerelés. itt gondolom mindenkinek sima ügy kiperkálni napi 30ezret. miközben használtgumit vadászik a 80% és jajveszékel, hogy így meg úgy semmire sincsen pénz.. abban a térségben is pont ez lesz.
    de ki tudja, lehet hogy majd az a pár helyi tarnyakú vállalkozó egész évben finanszírozza a pályát, mert pont mindegyiknek a motorozás a hobbija :) azért nézz utána, hogy mennyi pénz egy ilyen létesítmény éves büdzséje, karbantartás, rezsi, munkabér (fejlesztésről meg nem is beszéltem még). aztán matekozz még egy picit belépők és bérleti díjakkal. hamar kiderül, hogy hány %-os kihasználtság kell minimum. na, máris látod, hogy az ott maga lesz az eldorádó :DDD
    szóval tök jó, építsék, senkit sem az zavar, hogy valami valahol épül, hanem hogy miből.
    csak ez az egy zavar, hogy erre költik az én befizetett adóm és teljesen egyértelmű, hogy itt is úgy fog csúszni mindenfelé a pénz, mint annak a rendje. de már ez sem sokáig lesz így, mert egyszerűen nem lesz milyen adót lerántsanak rólam. aztán csak hátradőlve fogom nézni széttárt karokkal, hogy uraim, mit akartok tőlem? már rég kijelentkeztem mo-ról. egy adófizetővel kevesebb..

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák