Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz macilaci78 #146173 üzenetére

    ket halalos baleset is tortent ismeroseim kozott tavaly.
    Mindketto profi motoros volt. Az egyiket leirtam ide, o ugy dontott, hogy passziv eutanaziat ker, mert nyaktol lefele lebenult, akkorat esett egy nem nagy sebessegu korforgalomban egy fullos minden szarral felszerelt bmw vel. Instruktor volt, nem vmi fakezu idiota, aki miatt finomitani kell a gazkart a tomegmotorokban. Vki bele tudott nezni a jegyzokonyvekbe, o azt mondta, 2 lehetoseget lat az alapjan: vagy eszmeletet vesztette vezetes kozben, vagy a motor valamit elkottazott, mert ilyet maskepp nem lehet osszehozni.
    A masik baleset szerpentinen tortent, egy ugyanugy bosch ktm el, nehany szemtanu szerint kanyar kozepen elkezdett bakkecskezni a motor. A pilota folyamatosan treningezett nagy palyakon, fitt volt, ugyancsak nem fakezu, tapasztalt palyameno, tudta hol vannak a motor hatarai, nem csinalt olyan felesleges mozdulatokat sosem, amivel csokkentette volna a stabilitasat a motornak. Nem egy kezdo volt, aki osszeszarja magat a kanyar kozepen es kiegyenesiti azt.
    Mivel konkretumokat sosem tudok meg a jovoben ezekkel az ugyekkel kapcsolatban, azt nem mondhatom, hogy ezek a vezetessegito rendszereknek koszonheto dolgok, de hogy ennel a ket profi motorosnal ezek a rendszerek szart sem ertek, az biztos.

    [ Szerkesztve ]

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák