Új hozzászólás Aktív témák

• Xero

nagyúr

Na a ma esti Kakucs kicsit hogy is mondjam kohom... fos volt. :D

Az egy dolog hogy fel oraval kesobb kezdtunk mert versenyzok voltak a palyan, az is egy dolog hogy sokan voltak, viszont a versenyzok egy jelentos resze maradt. Szoval 2 felmenetel utan a gyors csapatban el is engedtuk a dolgot. A vegere meg 1 KTM-es urge volt csak aki felmereszkedett veluk. Kicsit fos volt, hogy folyamatosan a nyakamban lihegtek a supermotok es ofkorsz kozom nem volt a tempojukhoz.

A lassu csapat meg tomegparade volt. A vege elott nem sokkal egy holgyike el is dobta magat a francba. Aztan ment mindenkit szamonkerni, hogy miattad estem el? Valami szurke gyorsasagi bevagott ele es fekezett. Azt igazandibol nem akartam megkerdezni, hogy ha mar elotte volt akkor miert is o a hibas, dehat ki szamolja. Ahogy azt sem nezzuk, hogy bejaratnal alairta, hogy sajat felelosegre. :U Nem is igazan ertettem mit szeretne. Hozzam is odajott a kedves parjaval, hogy miattad estem el? Mondom mit szeretnel? :D En a tukorben lattam a porfelhodet ugy 50m-rol csillagom, es ha megnezed ez se nem gyorsasagi se nem szurke. Csak azt sajnaltam hogy ma nem vittem goprot, annyira szivesen megmutattam volna neki. ;]

Szoval ez igy fel is tette az i-re a pontot.

Most egy ideig nem eroltetem Kakucsot, amilyen jo volt vasarnap reggel, keves emberrel, annyira fos volt igy most.

Megnezem hatha lesz nyitva Euroring vagy valami ertelmes idoben. :(((

Új hozzászólás Aktív témák