Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz Imilenni #140233 üzenetére

    Ezt elég furcsa kérésnek tartom.., milyen szintfelmérésre gondolsz? Ahol ráülhetsz egy motorra 1 órára, de mégis mit vársz, mit mutat vagy mit taníthat neked egy oktató ilyen rövid idő alatt? Ráadásnak ha bármi bajod lesz, akkor alaposan megüti a bokáját, hiszen oktató... még egy haver valami magánúton oda adja eltaknyolsz, te bajod.

    Kerékpározni szeretsz? Azt milyen szinten csinálod/csináltad? Épp csak nem esel el vele, mentél már vele pár km-t országúton vagy mész tökön paszulyon keresztül? Ugratsz ha kell, járdára fel, le, egykerekezel vele, egyéb akrobata mutatvány?

    A motorozáshoz kell némi egyensúly érzék, főleg ha lassan akarsz vele menni, márpedig azt is kell, autók között, a nagyobb motorokhoz kell némi erőnlét is, mert a motorokat tologatni is kell, 150-300 kg között elég nagy a motorok súlya, ha vasággyal vagy 50 kg, nem biztos, hogy 500 ccm feletti motorral is elbírsz majd.

    Van B-s jogsid, vidéken élsz. Én a helyedben vennék egy 50 ccm-es robogót bohóckodni, felszerelést, kabát, bukósisak, kesztyű, aztán majd meglátod, hogy tetszik e.

    Nekem 10 évesen csorgott a nyálam, hogy legyen egy saját jawa mustangom, simsonom, mindenen is motoroztam, verhovina, riga, romet, jawa, simson... nem volt kérdés, hogy egyszer biztos lesz motorom, mert ha megfertőződtél, akkor vége, lehet motor nélkül élni, csak te nem akarsz majd.

    A kérdésed alapján te még nem vagy fertőzött :D.

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák