- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowbull
addikt
válasz Topiccsendőr #139700 üzenetére
Már hangalapú és teljes motortilalmak is vannak, ez nem új dolog.
Mondjuk valahol érthető, hogy például egy alpesi hegyi faluban nem azt akarják hallgatni tavasztól őszig 0-24ben, ahogy a motorosok tolják fel-le. Nekem se tetszene szerintem.https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Shadowbull #139701 üzenetére
Tudom, hogy nem uj dolog, amire celoztam, egy abarth 500 as is ugyanolyan hangos, vagy egy koreai fospisztoly, mint barmelyik motor. Megis csak a motorok vannak kitiltva.
Tavaly a kornyekemen ket lambot vettek ki a fak kozul, corvette-ekkel ugyanugy bszatjak neki, szoval...[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
Shadowbull
addikt
válasz Topiccsendőr #139702 üzenetére
Azért motorból nagyságrendekkel több van mint Lambóból....
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Shadowbull #139703 üzenetére
Lambobol kevesebb van, mint alapvetoen a hangos autokbol. De hangos autokkal ugyanazt csinaljak a szerpentinen, mint a motorokkal. Nem annyian vannak, mint a motorok, de nem nagysagrenddel kevesebb. Epp ezert, ha a hanggal van baj, akkor az ugyanolyan hangos auto miert mehet? Ha pedig csak amolyan ne-erezd-magad-jol intezkedest akarsz hozni, akkor egyszeruen tiltsd ki, es ne hivatkozz a hangra, mert egyaltalan nem igazsagos. Tokmindegy milyen nagysagrend, ha hangra van hivatkozva. Akkor legyen betartva mindenhol.
Alapvetoen a jelenseg: levego munkacsoport mit akar kitiltani a belvarosbol? A robogokat es a motorokat. Hogy x euro besorolasu autok/motorok alatt egysegesen mindenki tiltva legyen az meg se fordul a fejukben, csak a ketkerekuek.
Mert az embereket zavarjak a ketkereku jarmuvek.Explosión de dos tiempos
-
vihartigris
őstag
bármi reciproka a semmi
-
Somatom
veterán
válasz vihartigris #139705 üzenetére
30 eset 10 rugójával, az 300 ezer Ft. Tehát naponta 100 ezer Ft, egy országos akcióban. Ennél tudnék nagyobb kaszát is, kevesebb befektetéssel.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
eron009
tag
Sziasztok
Két kérdésem lenne
Az egyik, nézegetem a használt motorokat és van 1-2 ami bár számomra jó áron van de le van folytva 35kw-ra. (Legalábbis papíron)
Ezt hivatalosan meg lehet szüntetni, hogy a forgalmiban az eredeti kw szerepeljen?
Ha igen mi ennek a menete? Megéri ezzel fogalakozni vajon? Mekkora költségekkel kell számolni ezesetben?Másik kérdésem pedig, hogy 2018 és 2020 közötti Kawasaki z650 esetén van érdemi különbség? Videókat nézve csak a TFT kijelző tűnik csak másnak.
-
Shin Chen
tag
válasz zgospel #139687 üzenetére
Ez csak egy Dodor féle ökölrázós klikkvadászat, anno ügyintézőként ugyan ilyen helyzetben voltam, tele volt ívvel az asztalom, előfordul ilyenkor, hogy egy két számla lemarad-kimarad...
Professzionális környezetben úgy szokták, ha nem rendszeres az ügyfél, az ügyintéző küld egy megerősítő emailt, vagy telefonál 1-2 napon belül (!) hogy megérkezett-e, rendben van-e, sikerült-e befogadni... (és nem 2-3 hónapos várakozás után vágja be a durcát )"A tudomány az vagy hülyeség, vagy az elit trükkös módszere az egyszerű emberek átverésére."
-
Geresics
addikt
válasz Shin Chen #139709 üzenetére
Hát, valahol értem is, mert szar, amikor az embernek a munkáját nem fizetik ki. De ezzel a "majd én megmutatom, hogy velem nem lehet szórakozni", meg a "nehogymár nekem kelljen könyörögnöm a pénzemért" hozzáállással nem igazán tudok azonosulni.
Nézettség és kommentgyűjtés szempontjából viszont nagyot mennek ezek a videók, amivel egyrészt bevételt generál magának, másrészt a további parnerek felé magasabb számokat tud mutatni, harmadrészt meg a potenciális partnerek felé tudja mutatani, hogy így jár mindenki, aki megpróbál vele kikezdeni! Tehát ő csak nyer ezzel...*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Geresics
addikt
válasz Topiccsendőr #139712 üzenetére
Anno, mikor az első hisztiző videót csinálta az egyik forgalmazóról, akkor összebeszélt minden máka hazai forgalmazója, hogy senki ne kössön vele új megállapodást. A folyamatbanlévők még végigmentek, hogy ne legyen szerződésszegés, de új már nem lett.
...legalábbis ezt csiripelték a madarak...*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
csongi
veterán
válasz Topiccsendőr #139710 üzenetére
Igen. De sztem gyárilag fojtottakról érdeklődhet. A feloldás a lényeg, ha jól értem.
Amit határolóval fojtottak, az gondolom utólagos.
Kicsit nem is értem. Egyszerűbb korlátozás nélkülit venni, azok olcsóbbak mint a korlátozott társai.
-
dellfanboy
őstag
válasz Shin Chen #139709 üzenetére
azért mert 1-2 ügyintéző nem tud rendet tartani az asztalán (ráadásul saját munkaasztal!) és ezért nem fizetnek ki időben 1-2 szállítót az elég cink. főleg ha ne adj isten olyan partnerrel szerződsz aki a szerződésbe írt egy kis kellemes kötbért. szerencsére dodor még nem tart itt, ő csak utólag szokott anyázni, bár nem értem a felháborodását se mert a video elején mondja hogy az összeg-pénz nem izgatja (2pnél) mert csak párszázezerről van szó. akkor miért nem kssolt?
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Topiccsendőr
addikt
válasz csongi #139715 üzenetére
Nemetorszagban nagyon sok a fojtott motor, ezeket utolagosan epitik altalaban be. Alpha technik, vagy korlatozo es map egyszerre. Ezeket konnyeden kiszedi markakereskedes, nem annyira nagy penz, hogy ne erne meg. A gyarilag fojtott verzioknal is map szokott lenni, konnyeden kiszedheto.
[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
eron009
tag
válasz csongi #139715 üzenetére
Igen, hirdetések szerint gyári fojtás. 2016 utáni z650, mt07-et nézegetek. Igazából ezek mind olcsóbbak valahogy mint az azonos állapotú/évjáratú társaik. Korlátlan jogsi megvan, így gondoltam ha nem bonyolult elinzézni, és ha nem is aránytalanul drága akkor ezek között is keresgélnék.
-
csongi
veterán
válasz eron009 #139718 üzenetére
Itthon nem tudom mennyi.
De egy új műszaki sztem tut lenne. Ehhez új forgalmi és stb. Saccolok, egy 50 ezres tétel.
Érdekes, mert az A2be illeszkedők ritkábbak, és a kereslet miatt magasabb áron mennek, legalábbis itthon.persuader: Ez évjárat függő is nem?
Egyszer életbe lépett egy szigorúbb is. És nem elég szoftveresen. A blokk megbontása és fő alkatrész csere nélkül a korlátozás nem feloldható. Vezérlést kellene cserélni. -
csongi
veterán
válasz Topiccsendőr #139720 üzenetére
Köszi!
Úgy tudom azóta szigorúbb lett, és ezért kénytelenek a vezérlésbe is fojtani.
De majd olvasgatok még, hátha megint megtalálom azt a cikket is. -
csongi
veterán
válasz Topiccsendőr #139722 üzenetére
Nah várj ! fogd meg a söröm
-
LógaGéza
veterán
Saját motoros tréningek közül melyik az ajánlott? Főleg túrajellegű érdekelne.
Új jármű áll a házhoz, és lehet nem ártana elmenni vele egy tréningre."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
dellfanboy
őstag
válasz bajnokpityu #139730 üzenetére
a fékolajnak tuti
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
hroberto
veterán
válasz bajnokpityu #139730 üzenetére
Szerintem szarul lett fényképezve.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
dzsampi
tag
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi.
Budapesten fogok még lakni kb 1-2 évet. A munkába bejáráshoz gondoltam, hogy vásárolnék egy 125-ös robogót. Ami problémás, hogy nincsen garázs a lakásunkhoz, így csak az utcán tudna kint állni a robogó. Van valaki aki így használja? Hogyan lehet így vigyázni rá? Letakarni le tudom, de nem tudom, hogy ér-e valamit.Köszi
-
csongi
veterán
válasz dzsampi #139741 üzenetére
Nagyon sok nyugati orszagban igy taroljak, olaszoknal meg foleg.
Igen, a ponya sokat er, es sokat ved. Ha hosszabb idore teszed le, alaposan takard le. Ne legyen vizgyujto sehol, es ne a motorra follyon vagy aljon meg rajta a viz.
Fekek lanc..stb.
Par honap es rozsdasodas, es oxidalodik minden hatvanyozottan.
Szeles ido utan ellenorzes.
A tobbit az utca forgalma eldonti. Vagy lesz serules vagy nem.
A feldolestol kezdve a beletolatason at, a rongalasig barmi lehet.Ilyen tarolasi mod mellett el kell fogadni a magas amortizacios kockazatot.
-
bacus
őstag
A ponyva sokat segít, de azért csodát nem tesz. Nekem simán leszedték a ponyvát a motorról. Elvitték a tépőzáras kormány táskát (4e Ft), ott hagyta a leszedett ponyvát (6e Ft), letörte a telefon vízhatlan tokját, ami egy gopro talpon volt felrögzítve, simán levehette volna törés nélkül.
Aztán vannak jóakarók, akiknek nem fog tetszeni, hogy Te ott állsz, meg egyáltalában miért van neked motorod..
De, hogy a ponyva mennyire fontos, arra itt egy humoros kép:
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
bacus
őstag
válasz Topiccsendőr #139748 üzenetére
Közvetlen Tasi mester gyártja
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
vlevi
nagyúr
válasz Topiccsendőr #139748 üzenetére