Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz martonx #135136 üzenetére

    Ne akard tudni. :D

    Mo.-n egy külföldi járművet gyakorlatilag várostól és vizsgabázistól függetlenül 1,5-2 hónapos várakozással tudsz honosítani a bejelentést követően magánszemélyként! (Ha cégként kereskedő vagy kapsz havi fix 2-3 időpontot, de természetesen ezeket a helyeket a kereskedők ha épp nincs saját autójuk vaskos tízezrekért adják el..)
    Saját, gyakorlati tapasztalat, és nem 1db jármű alapján..

    Sőt, most pl. Szombathelyen 2 sorból 1 megy, mert március vége óta felújítják az 1-es sort. Ez azt jelenti, h a február 24-én bejelentett quad, május 10-ére kapott vizsgaidőpontot! Ez 2,5 hónap!

    Undorító hányinger ami Mo.-n megy ilyen téren..

    Néhány hónapja jöttek ki hírek, h az Autóklubok is kapnak majd jogot külföldi jármű mo.-i forgalombahelyezésére, de nagy részüknél még mindig csak "teszt" jelleggel próbálkoznak, jah és természetesen kizárólag autóra kaptak jogosultságot, ergo motort, quad-ot, traktort, és minden mást vihetsz ugyanúgy az NKH-hoz a megszokott akár 2 hónapos várakozással.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák