Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz tboldi #130057 üzenetére

    Melegem volt, átszabtak. :DDD Nem kis kör volt még egy klónt kikérni de átment, 6 éve is őt szerettem volna már de akkor nem találtunk hozzá sehol forrásanyagot ami vállalható lett volna így 2 avatarral később de meglett. :))

    Geresics azért ez a pormentes nekem kicsit olyan mint mikor megy a gépszerelésné az agymenés az antisztatikus kesztyűn és nem vezető alátéten. :) Nem életszerű, ha a garázsod hetente takarítod sem hiszem, hogy veszélyesen poros lenne ha csak nincs ott pl egy vegyes tüzelésű ami a létező összes retket összegyűjti. Ugyanakkor láttam már 4. kerületi műhelyt ami egy asztalos/forgácsoló mellett volt... mégsem volt rá panasz. Ha láthatóan nem egy putri a hely én ezen nem akadnék fenn, hogy valaki otthon szerel.

    Imi is "otthon" a ház udvarában lévő kisgarázsban szerel mégis az egyik legjobb autószerelő akivel mind én mind fater pl az elmúlt 30 évben találkozott. :K

    fattyu szerintem adj fel egy lottót még ma. :DD

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák