Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pocee

    senior tag

    Üdv!

    Köszönöm a múltkori boltajánlásokat,végül az MxMania lett a befutó.
    Röviden leírom a véleményemet.Összeraktam egy netes rendelést,mert a bolti átvételt nem fogadta(utóbb kiderült,hogy kikapcsolták ezt a funkciót).
    Szóval összeraktam egy közel 400k-s rendelést,másnap felhívtam őket,hogy ne küldjék ki,mert bár a vételi szándék megvan,mindenképp próbálni akarok mielőtt veszek ennyiért stuffot,de a srác(a fehérvári tulaj) lepattintott,hogy "én most megszakítom ezt a beszélgetést mert sok a dolgom,majd visszahívlak... :U
    másnap reggel hívott vissza,hogy "na mit is akartál Te"
    elmondtam illedelmesen,hogy ne küldjék egyelőre a cuccot mert nem akarom leszopatni őket sem,hogy méretpróbléma miatt elállok a vásárlástól,mondta,hogy akkor mindjárt visszahív,de menjek próbálni...jó de mondom,mi van raktáron azokból amiket rendelnék,majd hív...na ezt azóta is várom.
    Felmentem ma Pestre,de oda is úgy indultam,hogy egy komám előre sokkolt,hogy az ottani srác nagyon nyegle és nem túl segítőkész.
    Erre tök kellemesen csalódtam,a srác végig mindenben segített,csomó drágább cuccról lebeszélt,hogy ne vegyek mert nem éri meg az árát,és a végén kérés nélkül adott,közel 20% kedvezményt,hozzáteszem,hogy senki nem volt rajtam kívül a boltban,lehet ezért kaptam ekkora figyelmet,de én baromi elégedett voltam a kiszolgálás minőségével,említettem neki a kollégáját,azt mondta napi egy ilyen panasz befut,hogy szar az üzleti kommunikációja...
    Na mindegy,végül félpénzt költöttem a tervezethez képest,amit a srácnak köszönhetek és nem vettem szar cuccokat.

    Mr.Brightside

Új hozzászólás Aktív témák