- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz Laraxior #100795 üzenetére
Én is saját káromon tanultam meg, mikor a szép új csilli-villi UHS-I kártyámmal meg-megakadt a videózás a kamerámon.
(#100797) etnies: Viszont nem YT-ra azért ezerszer szebb/jobb a 60FPS, azért egy onboard felvételnél sokszor akad gyors mozgás, amit nem biztos, hogy a 30FPS videó szépen le tud követni. Mondjuk tény, a 30 is a legtöbbször azért nézhető.
Öcsém nekem ezért szokta az eredeti file-t megosztani, mikor merre járt, mert YT-ról feliratkozók hiányában kb. nézhetetlen minőségű lenne az amúgy tűéles gyönyörű videó.(#100798) zgospel: Nem sértődtem meg. Tény, nem számoltam utána, pontosan mi mennyi, nem sűrűn videózom.
Bepótoltam, és teljesen igazad van, papíron bírnia kéne vígan, ami épp akadt itthon SJcam felvétel 1080P60 olyan 4,5MB/s, a telefonomal lőtt tűéles 4K30 pedig 6,5MB/s.
Érdekes amúgy, a Canon 550D-m, amiben kudarcot vallott az UHS-I class10-em, az is csak 5-6MB/s-el vesz fel (1080P30), mégis többször kifutott a bufferből, tehát nem bírta a kártya. Pedig rendes boltos, márkás kártya volt. A korábbi sima 8GB-os Kingston class10-el is jó volt, és a mostani Sandisk Extreme microSD-vel sem fordult ilyen elő azóta sem.[ Szerkesztve ]
-
zgospel
őstag
válasz etnies #100797 üzenetére
Nem kell milliós forgalom a vp9hez. A YouTube algoritmus feltöltés után megpróbálja megjósolni hogy mennyire lesz népszerű az adott feltöltés. Vannak videóim amik 300 megtekintés után megkapták a vp9et, vannak amik 3-5 ezer után sem mert a feltöltés utáni napokban senki nem nézte, csak később “felkapott” lett valamiért.
Így spórolnak az erőforrásokon. Rendszeres 1-2 ezres nézettség már elég ahhoz hogy mindig megkapd a jobb kodeket, vagy az első 1-2 órában legyen rajta többszázas aktivitás.https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
zgospel
őstag
Nekem is volt 550D kb 5-6 éve, az a gép nem mindegyik kártyával ment jól, válogatós volt. Az 550D topikban régen volt is egy lista hogy melyik c10es kártyákkal működik simán és melyikkel nem, szóval az nem egyedi eset. Plusz a melegedés is betett neki néha.
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
HSM
félisten
válasz zgospel #100803 üzenetére
Szerintem ez azért volt, mert ezzel az 5-6MB/s-es konstans sebességgel sok gyengébb class10 kártya már nem bírt el, főleg akkoriban, nekem 2010 óta megvan a gép.
Pl. a 8GB-os Kingston-om szintetikus tesztekkel mérve is megbízhatóbban hozta a 10MB/s szekvenciális írási tempó környékét, nem emlékszem már pontosan mennyivel, de jól láthatóan lassabb volt írásban a papíron szintén class10 sebességű UHS-I kártyám, amivel a baj volt. Olvasásban az UHS-I kártyám kb. dupla tempót hozott, de a hajamra kenhettem. A Sandisk Extreme meg vígan 30MB/s felett ír folyamatosan, szval az nem meglepő, hogy jó azóta is.[ Szerkesztve ]
-
etnies
senior tag
válasz zgospel #100802 üzenetére
Oké, pontosan nem tudtam mi alapján konvertál. Nekem volt egy 10.000-es megtekintésű videóm, maradt mp4.
Az errőforrásokkal nem tudom hogyan gazdálkodnak, bekódoltam egy vp9-et a standard Youtube formátumra (4:2:0, stb), felnyomtam, erre átkódolta mp4-be. Azt, amit csak copy-paste-i kellett volna.
(#100801) HSM Pont ezért írtam. Ha magadnak videózol, akkor legyen minél több fps.
Hétfőn megyek villaolaj és szimmering cserére, dokumentálom, ha tudom. Kíváncsi leszek, VTR250-ben újszerű olaj volt 4 éves korában, ez most 3 éves, fele annyi futásteljesítménnyel.
[ Szerkesztve ]
"önmagam hite vagyok magamban"
-
Ferdzsoo
addikt
Mostmár ki merem jelenteni: Elmúlt a hápogás és a telóolaj sem folyik már, én nem értem mi történt, de most 3 napja csont szátaz a villaszár. És mentem majd 600km-ert.
Ez miez?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
vendingo
veterán
Szlovéniában mennyire szólnak a hangos kipufogóért? Sajna valamiért kilazult, szétrázkódott a db killer, elkezdett lötyögni, és olyan hangja lett a gépnek mintha egy marék csapágygolyó lett volna a killerbe. Kibányásztam, mert szerszám persze nincs. Otthon majd fixre hegesztetem.
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
CyberPunk666
senior tag
Nincs itt köztetek véletlenül egy thyssenes mérnök?
Az egyik ott dolgozó ismerősöm mondta, hogy az egyik kollégája jár kakucsra motorozni.
Hátha van ennyire kicsi a világ -
CyberPunk666
senior tag
Tegnap mentem át a margit-hídon, nincs semmi forgalom, mondom akkor húzok egy kövéret.
a híd közepén, a kanyarnál, van két fém csík keresztbe, hát meg is csúszott az eleje rajta, aztán a hátulja is, mind a kettőn
Az emberek csak annyit láttak, hogy 100+ tempóval szitál a motor eleje, hátulja.
Mondjuk nem volt benne egy percig sem, hogy nem fogom meg, de azért kicsit meglepett -
őstag
válasz CyberPunk666 #100815 üzenetére
Minden hídon ottvannak ezek a fémbetétek. A hőtágulás miatt iktatnak ilyeneket a híd közepébe.
Ha hídon mész, számíts rájuk. -
Grillo
őstag
válasz CyberPunk666 #100817 üzenetére
Dilatációs hézag. Mondjuk van is előtte 30as tábla.
-
Mikeee89
senior tag
Hello! Korábban a Suzuki GS500-assal kapcsolatban feltettem ezt a kérdést.
Nem kaptam választ, tudna valaki segíteni? Köszi.
-
runner 125
nagyúr
válasz Mikeee89 #100820 üzenetére
Mellé nem nyúlsz vele, egyszerű, megbízható technika.
Mindenképpen a naked verziót venném GS500-ból és mondom ezt úgy, h magamnak én kizárólag idomos gépet veszek utcára, de egyszerűen a GS500-ból az idomos verzió olyan mintha a naked-del belejártak volna egy fürdőkádba, majd a felesleget leflexelték... olyan esetlenül áll rajta az az idom.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
etnies
senior tag
válasz runner 125 #100821 üzenetére
Nekem pont ellenkező a véleményen, csak idomosat vennék
"önmagam hite vagyok magamban"
-
ath
senior tag
válasz z123456789 #100825 üzenetére
az akkor kellene, ha alul fogatnád fel [link]
-
Horvi
őstag
válasz z123456789 #100825 üzenetére
Mondhatnám, hogy légyszi referálj hogyan működik a cucc de inkább ne legyen olyan eset amikor szükség van rá
[ Szerkesztve ]
Hello darkness, my old friend...
-
Eastman
addikt
Sziasztok!
Van tippetek kifejezetten bukósisak teszt oldalra, fórumra? Uvex Police 99 érdekelne...
Üdv:
Eastman
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
z123456789
addikt
Köszi.
Dz ezt nagyon fel sem tudnám máshogy fogatni, szerintem. De mindegy is, fent van, tetszik is, remélem tényleg hasznos. De ne kelljen megtudnom.
(#100827) Horvi
Ja, nehogy!
Egyébként ahogy állítottam a fokozatokat, amíg a kezemben volt, érezni lehetett nagyon a különbséget. Jó nagy skálán mozog az intenzitása. Közepesre belőttem. -
-Mike-
addikt
válasz z123456789 #100829 üzenetére
Irány valami keresztbe bordázott, huplis út. Én kipróbálnám. Lehet nem is jó.
-
Horvi
őstag
Mondjuk azért arra kíváncsi lennék, hogy meddig tartja meg a teljes állíthatósági tartományát meg mennyi időnként kell karban tartani. Olajcsere, szimeringcsere meg ilyesmik.
(#100830) -Mike- Ha kölcsönadod hozzá a mocid akkor odabaszhatunk neki próba gyanánt
[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
Tesztelni tudod helyben is.
Elfordítod egyik oldalra a kormányt koppig, ülsz a motoron. Megfogod a kormányt és megpróbálod hirtelen gyorsan átb@szni a másik oldalra. Ha sikerült és koppant az ütköző akkor sz@rt sem ér
Ha volt ellenállasa akkor már jobb mint a semmi.
Egyébként ez z750 ha jól időm. 180felett szokott nekem szitálni az eleje picit, főleg előzéskor. Próbáld ki.Horvi
Nem éri meg "karbantartani" 8-10e ft egy új teleszkóp bele. A többi cucc marad a motoron. Évente kicseréled még akkor is olcsóbb mint egy márkás.
A
De a konzolokba tudsz rakni márkás telót is ha akarsz.[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
ath
senior tag
motortípus kérdése, hogy hol tudod felfogatni. van olyan, aminél csak így, kormány felett, van olyan, ahol alul és felül is fel lehet fogatni. a fenti felfogatásnak előnye, hogy bármikor könnyedén tudsz rajta állítani, míg egy lentinél macerásabb a hozzáférés.
-
z123456789
addikt
válasz -Mike- #100830 üzenetére
OK.
Viccen kívül, ha van valami módja a baszkodáson kívül, én kipróbálom nektek. Ha mondjuk kerékről visszaeresztem elfordított kormánnyal?(#100831) Horvi
Azt hallottam évente. Ez igaz lehet?(#100832) mm89
Dodesz is ezt mondta a videóban. Ez a teszt tényleg érhet valamit?(#100833) ath
Megnézem nálam lehetne-e. -
canniball
nagyúr
válasz Eastman #100828 üzenetére
Van, lsd. összefoglaló.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
mm89
őstag
válasz z123456789 #100836 üzenetére
Haver gsxr600 án kipróbáltam. Mondtam is neki hogy ezt dobhatja is ki vagy keressen felújító mestert.
Simán átvertem egyik oldalról a másikra.
Szerk.
Igen azt is ki kéne szednie.[ Szerkesztve ]
-
Horvi
őstag
Akkor nembiztos, hogy megéri megvenni még ha ilyen olcsó is.
(#100836) z123456789 Kíváncsian várom a teszteredményeket
(#100844) ath De ha jól néztem a nevesebb cuccok 100-tól kezdődnek. Bár még mindig olcsóbb mint a motort javítani esés után.
[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
Ez csak a mount kit.
Horvi
Persze, a gyárit megéri felújítani. Egy kínai szerintem nem is szerelhető. De nem tudom.
Szerintem nem lehet rosszabb mint a semmi
Én is nézegettem már, de még nem szántam rá magam. Na meg el is akarom adni a motort ugye.[ Szerkesztve ]
-
ath
senior tag
a neve félrevezető ezzel a leírással együtt:
-3 fully adjustable circuits; Adjustable damping control that allows 20 adjustment clicks while riding; Full adjustability of the amount of degrees of damping you want from centerline.ha nem lenne a motoron egyáltalán, vennék ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest