- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
sly105
aktív tag
válasz elistvan #12499 üzenetére
hát ez igaz de olyan nyomtatót már nem csinálnak sajnos amibe olcsó a patron vagy veszel canon ip 4500-ast vagy 4700-ast abba állítólag elég olcsón kapni festéket csak a nyomtató drága olyan 27 k környékén van.
Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))
-
wwenigma
Jómunkásember
-
lemcsi
tag
-
Bull Boss
őstag
Keresek végfok erősitőt, minimum 2x200W-ot tudjon 8Ohm-on
-
Gaga_30
tag
válasz wwenigma #12498 üzenetére
Miskolcon is van olyan digilabor, ahol hagyományos vegyszeres eljárással hívják elő a képeket, miután eggy lézerrendszer exponálja rá a hagyományos papírra.
Pl Arany Corvinban a Fuji labor (itt dolgoztam vagy 3 évet)
a többiek nem tudom mivel hívják elő.
Megnéztem az oldalt amit mutattál nem rosszak az árak, ha a minőség is jó, akkor jó választásnak tünik itt kinyomtatni a képeket.
De mivel én fotós is vagyok, ezért sokszor gyorsban kell képeket csinálnom, esetleg eseményen helyben kinyomtatni őket, emiatt szoktam fotókat nyomtatni itthon.
Ha van időm , meg sok kép van akkor elviszem haverhoz Patakra, neki is ilyen digitális laborja van, őket is csak ajánlani tudom (LEVI FOTÓ), minőségben az egyik legjobb és spéci dolgokat is vállalnak (puzzle, bögrére nyomtatás, stb) -
Abruzzi7
csendes tag
Sziasztok!
Pokerstars-os és Full Tilt-es ruhákat keresek valamint pokerszett és plasztikkártya érdekel. Privizz ha vannak ilyen cuccaid.
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
válasz elistvan #12499 üzenetére
Én egy HP 6L-t használok a sima szöveghez. 4e-ért sikerült vennem a zyolcai kapuban. Volt vagy 10. Valahol selejteztek. Megpucoltam, mert a papírtovábbítás nem volt hibátlan. Azóta megy. Toner is volt benne. Már pár száz oldalt kinyomtattam, de semmi gond vele.
Színes nyomtatásra itt tornyosul egy HP s egy Epson multi. A HP-nál már feladtam a patronozást, az Epsont meg sajna nem töltik sehol. Mire nyomtatnék mindíg be van száradva"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
goyo206
senior tag
Sziasztok!
Eladó egy AGP-s Asus nVidia 7600GS VGA, Mc-on és Nyíregyházán személyes átvétellel...! Ár 10k környéke... (annyiért láttam nem túl régen elmenni egyet a vga totyikban...)Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=goyo206
-
Mr Kiss
csendes tag
Sziasztok.
Van egy pár eladó cuccom, hátha érdekel valakit.
AKG k416p füles 3,5mm brutálisan szól
Sony Ericsson T250i vodás
Motorola V8 repedt kijelzővel, de használható állapotban
Ha vkit érdekel vmi cucc, akkor privit pls.
U.i.: PDA szerelőt keresek.
Mr Kiss
-
jagada
addikt
micro SDHC-t keresek 2Giga+
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
ElVisZ
tag
Van egy eladó Asus 4870 Glaciator 512MB-s kártyám egy Thermalright HR03-GT -vel karöltve.
Oem, 1,5 év garival ide a ph-ra. A hűtő kicsit hiányos, de zalman memó bordákkal ki lett pótolva és még maradt is.
Lehetőleg egyben, de külön is mehet ha van vevő mind2-re.Beszámítok: Audigy 2-t, AKG fület körülölelő fejhallgatót.
Ha érdekel valakit az tegyen ajánlatot...
-
-
Bull Boss
őstag
Samsung J700 hoz van valakinek töltője és (vagy) adatkábele olcsón? Illetve turbosimet keresek hozzá vagy olyat aki tudná okositani.
-
DISC4U
tag
Eladó DDR2 memóriák:
- HP 2x256MB DDR2 PC2-5300 667MHz (P/N 377724-888)
- TwinMOS 2x512MB DDR2 PC2-4200 533MHz -
PLaci58
addikt
PS3-at mennyiért lehet kapni használtan?
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Louies
aktív tag
Keresek megvételre HP lézer nyomtatót. 1010, 1012, 1015, 1018, 1020, 3015, 3020, 3030, 3050, 3052, 3055, M1005
Olyat amelyikbe jó a 12A-s toner.''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
greeny
csendes tag
Keresek megvételre:
P4 S-478-as alaplapot. Akár a régebbi széria is érdekel 400/533 fsb-vel, DDR266/333MHz támogatással minél olcsóbban, jól és persze működőképesen Miskolcon és környékén.
Cserébe tudok adni kp-t vagy ezt-azt:
...1,7-es Cerkát, P3 sima vagy Cerka procikat, PCI-os CMI/SB128 hangkarikat, SDRAM-ot 128/256-ost vagy döglött P3-P4 lapokat.[ Szerkesztve ]
A remény hal meg utoljára.
-
mycso
veterán
Nincs valakinek ps/2 - usb átalakítója??
(ps/2-es billentyűzetet szeretnék USB-re dugni)“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Gus
aktív tag
Hátha valakit érdekel:
[link] -
jFox
addikt
Keresek olcsó, Intel chippes, 478-as, microATX alaplapot.
Leginkább csere, de jó ér esetén KP.
(Csere alap Asus P5P800-MX!)--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Bull Boss
őstag
eladó 2db 2Ghz/128/400 Celeron proci Ár: 1K/db
-
sutykuru
aktív tag
3? személyes szánkó valakinek? mondjuk 5k
-
wwenigma
Jómunkásember
Keresek 4x1GB DDR400 notimemóriát.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
jagada
addikt
Eladó egy alig használt s775 Intel CPU alacsony profilu gyári hűtő.
Ár: 1,5k[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
bajuszati
tag
Eladó:
Celeron 2.8 D processzor hűtővel....
Árban megegyezünk. -
WildBoarTeam
senior tag
Eladó egy AMD Athlon X2 6000+-os gyári heatpipe-os hűtője. 2k
blabla
-
Bull Boss
őstag
Wifi antenna hosszabitó kábelt (kb 2-3M) vagy akár antennával együtt keresek ilyesmit. Van valakinek ?
-
veterán
Valakinek nincs olcsó egy alap bill ? enyém épp meghal szóval kerestetik valami olcsó a hétvégén ^^ a legalapabbra gondolok 0 extra
Everybody lies.
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok!
Lehet egy kicsit off leszek de a címben benne van a beszélgetek is. Adott egy belvárosi lakás, belmagassága 3750 mm. Szükségem van engedélyre ha galériát akarok építtetni?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elite: Dangerous
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest