- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottika
tag
Csövi!
Valaki dobjon már meg egy eladó x2-es 5000+Be/5400+/5600+/6000+ -os procival,nem hiszem el hogy senki nem fejleszt....hát itt a Karácsony
Privátban várom az ajánlatokatT0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★
-
pc-user
senior tag
Ha tart valaki hullámospapagájt: van friss (illatos) magkeverékem, ebből átadnék kb. 2 kg-ot (megegyezés szerint).
-
lemcsi
tag
Hali
Keresek max 100k-ig asztali számitógépet vagy nem integrált videokaris laptopot.
Jelen pillanatban asztali konfig elönyben!Január eleji lebonyolitással!
-
_seth_
veterán
válasz ikiviki #13108 üzenetére
Írj neki!
2006-12-04 10:06:35-kor írta, hogy keres, ki tudja... lehet még nem talált az elmúlt több mint 3 évben
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
ABnormal
őstag
válasz Tottika #13103 üzenetére
na,akkor akár erre is gurulhatsz
én most jöttem haza a kilinccsel előre játékból -
lemcsi
tag
IconX G300 navi eladó!
Érdeklödni pü-ben vagy telón!
[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
sziasztok!
Nincs valakinek valamilyen olcsó notebook eladó? Min. P3 , lehet hiányos is, csak stabilan működjön. olyan 20k körül lenne rá.
Ajánlatokat pü-ben.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
misu
senior tag
válasz ikiviki #13108 üzenetére
Hy!
Köszi, már megoldódott....
Hát igen, ha ezt hamarabb tudom, nem veszek egy 512-est...akkoriban még ezt is hajszolni kellett, mert vagy nem volt, vagy volt, de horror áron..Más:
Nem hardver.....bár ahogy vesszük..
Kellene nekem egy komplett autó karosszéria.
Csak az utastér+ajtók+1-2üveg, ami benne van, más nem.
(se motor, se futómű, se kerekek, se semmi egyéb)
állapota tökmind1, akár tenyérnyi rohadással is jöhet, külső tároló jellegű lenne a dolog.
(a többit meg megoldom)
A típus sem érdekes, egyedül annyi lenne jó (ez sem fontos!) hogy 3-5 ajtós legyen, a jobb pakolhatóság kedvéért, de mondom, ez sem lényeg.Bontók kilőve, mert arany-horror-kokain-emberhús áron adják.
Hátha van valakinek a kiskertben, amitől szabadulna...madarak lef*sták, disznó megette az elejét...na, az kell nekem.Még egy dolog lenne: sajnos az autómon nincs horog, így nem tudok szállítani.
Szóval az is jó lenne.Tehát vennék egy kasznit szállítással jó áron..
Priviben jöhetnek a megoldások..Szép napot!
Bye!
Bűn az élet.
-
Bull Boss
őstag
videókártya nélküli olcsó P4 fog érdekelni valakit?
[ Szerkesztve ]
-
Caldera
aktív tag
Nem jár vki mostanában Bp-en?
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
Gaga_30
tag
Eladóvá vált:
SMC 7004 VBR EU router
Vezetékes, 4 portos+WAN, tűzfal, hibátlan, gari már nincs.
2500 Huf és 3 nap próbagariÜdv:
Gaga -
.:Kristian:.
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, nem vagyok jártas Miskolcon, ezért az érdekelne, hogy a búzatérről hogyan lehet eljutni a legegyszerűbben a vasútállomásig? Milyen buszra vagy villamosra szálljak stb.
Előre is köszi. -
PLaci58
addikt
válasz .:Kristian:. #13127 üzenetére
Hali.
Aluljáróbe le, egyenesen át és az 1-es busszal."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
PLaci58
addikt
válasz .:Kristian:. #13129 üzenetére
Nem!
A megállóhoz való eljutást írtam le
Kék busz!"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
ronson
őstag
válasz .:Kristian:. #13131 üzenetére
Balra és a kocsmák előtt felszálszaz 1-es buszra.
Vagy kimész a centrumhoz és felszálsz egy villamosra.
-
kbalazsa
senior tag
Vagy kisétálsz a centrum elé, felszállsz az 1-es, vagy 2-es villamosra (ami a Szécsényi felől jön és a Szinva park felé megy) és ott is vagy.
[ Szerkesztve ]
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
PLaci58
addikt
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
.:Kristian:.
addikt
Köszönöm a választ mindhármótoknak. Most már azt hiszem eltalálok.
-
PLaci58
addikt
válasz .:Kristian:. #13135 üzenetére
"Balra és a kocsmák előtt felszálszaz 1-es buszra."
Csak szag után, de nem kell mindegyikbe bemenni ám"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
WildBoarTeam
senior tag
Na akkor az adok-veszek-beszélgetek részből az utóbbira helyezve a hangsúlyt felvázolom a problémát...
Adott egy gép, amit ismerősöm szépen megfertőzött valami "reklámos" trójaival, szóval háttér fehér, mást nem lehet belőni, bekínál egy progit, amit ismerős szépen letölt, futtat és innentől folyamatosan jelez neked, hogy csak akkor tudja leszedni a trójait, ha megveszed a full verziót...na mind1, mert ezt a progit sikerült egy Spybot+Ccleaner+Nod32 megoldással kiiktatni (kb 3 óra alatt ).
Viszont a háttér visszaállításhoz kicsit piszkálni kellett a regeditet. Meg is lett a megfelelő bejegyzés, aminél az ActiveDesktop értékét kellett visszaállítani 0-ra.
Viszont most azt kezdte el játszani, hogy bejelentkezéskor, mikor bejön a felhasználó kiválasztó képernyő, akkor hiába klikkelek a felhasználó nevére, rögtön ki is jelentkezteti. Magyarul nem lehet bejelentkezni (még csökkentett módban sem).
Amúgy az is érdekes, hogy előtte nem volt felhasználó választó képernyő, mivel csak egy felhasználós a gép és tuti nem piszkáltam a registry-ben más bejegyzéshez, ami ezt okozhatta volna.Szóval kérdés: Megoldható ez a probléma? Ha igen, hogyan?
Másik gépről gondolom nem tudom kiiktatni a felh.fiókot... (vagy igen? )
(Rendszer visszaállítás nem használható, mivel nem tudok bejelentkezni, telepíteni meg nem igazán tudok, mivel céges masinka....)Előre is köszi az ötleteket (csak legyen miből válogatni )
[ Szerkesztve ]
blabla
-
Jarod1
addikt
válasz WildBoarTeam #13138 üzenetére
Hali van 1 mini xp pe boot cd, ami 1 oprendszert indít, erről aszem tudsz létrehozni törölni fiókot, jelszót változtatni.
-
Jarod1
addikt
Samsung sgh j700 ast tól megszabadulna 1 barátom, beárazást kérek, vodkás.
-
AtHoS
nagyúr
Ezt olvasd a megoldáshoz. A Spybot "szépen" elrendezte a dolgokat.
Mod:
természetesen nem kell hálózati gép, csak egy másik működő win alól regedit-tel kell megnyitni a sérült XP idevonatkozó regisztációs fájlját és azt megfelelően módosítani.[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Red_Bull
aktív tag
Eladó egy Samsung kisTV 37cm, tökéletes állapotban, a távirányítója már kicsit elhasznált (erősebben kell nyomni valamelyik gombokat de amúgy működik)
-OSD,
-TELETEXT,
-40 programhely
-Ajándék szobaantennaÁR : 7500 Ft
-
wwenigma
Jómunkásember
run: control userpasswords2
Megadni, hogy nem kell felhasznev+jelszo a belepeshez, megadni a felhasznevet+jelszot, leokezni es kesz. De inkabb ne rendszergazdifiók legyen az alapertelmezett bejelentkezes.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
KukkSteve
senior tag
Heló! keresek Amd procikat: valami ami kompatibilis és 100%ra műxik...
1DB skt.939.es, Abit KN8 laphoz.Szóval Athlon 64...
+ még 1DB Athlon ami 462-es foglalatú, kb 2Ghz körüli.Ugyanitt ELADÓ egy socket A (462) foglalatú sempron proci 2,8Ghz-es, ha kell hűtőjével(gyári).
Valamint van egy pár rossz alaplapom is, ha érdekel, akkor PÜ....A számom az adatlapomon. ;)
-
WildBoarTeam
senior tag
Na pont ez az! Köszi!
Akkor ezt ki fogom próbálni. Már le is töltöttem a bootCD-t (bár a link megváltozott).
A távoli asztalos módszert azért nem tudom kipróbálni, mert nem tudom az IP-t (pedig ez lenne legegyszerűbb)A vinyót átraktam másik gépbe és indítottam a sérült rendszer regedit.exe-jét, de a másik xp regedite indult el (mármint azé, amelyikbe átraktam).
wwenigma (#13143):
Ezt hol adom meg? Azonnal kijelentkezik, így nem tudok semmit futtatni...[ Szerkesztve ]
blabla
-
AtHoS
nagyúr
válasz WildBoarTeam #13145 üzenetére
Jól csinálod, mivel az indított XP regeditje kell hogy elinduljon.
Válaszd ki a Local machine ágat, majd a regedit legelső menüjében (Fájl nem magyar xp-m van ráadásul nem is XP ), majd ott a LOAD HIVE-ot kellene kiválasztani, ha angol az XP magyarszkiban nem tudom hogy nevezik. De a lényeg, hogy azzal be tudod tallózni a másik gép winyójának windows/system32/config/ könyvtárából a megfelelő fájlt. Ha jól emlékszem neked a system kell. Adsz neki egy nevet, majd a hkey_local_machine alatt a megadott néven már tudod is tallózni a kérdéses részt.
Miután lejavítottad Unload-old a HIVE-ot és mehet vissza a winyó a régi helyére
read-only mode on the forum
-
Ronyman
aktív tag
Express gyorsasággal keresek 10K környékéig alaplapot procival! Feltétel: AGP+DDR1 Sürgős!
-
Red_Bull
aktív tag
Maxell Pendrive 2GB (kb fél éves de csak kipróbálva lett) - 2000 Ft
Nyakbaakasztó is van hozzá
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest