- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronyman
aktív tag
Keresek 478-as lapot (AGP, SATA, DDR1) Celeron D 3,ghz alá!
Ajánlatok ár megjelölésével priviben kéretik!
Előre is köszönöm!
Üdv: Ronyman
[ Szerkesztve ]
-
Red_Bull
aktív tag
Samsung 37cm CRT TV
Samsung 37cm-es kistv tökéletes állapotban, a távirányítója már kicsit elhasznált (erősebben kell nyomni valamelyik gombokat de amúgy működik)
-OSD,
-TELETEXT,
-40 programhely
-Ajándék szobaantenna4500Ft
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SE K750i alkatrészek:Ezek vannak:Hátlap (kopott),akkumulátor,billentyűzet,kamera (a szalagkábele nélkül), memory stick átalakító, doboz, papírok, előlapi üveg,töltő
Működik minden, egyben az egész csak 1000Ft
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Maxell Pendrive 2GB (kb fél éves de csak kipróbálva lett)1500 Ft
[ Szerkesztve ]
-
sutykuru
aktív tag
Valakinek nem kell egy HP5150?
megegyezünk
-
greeny
csendes tag
válasz Bull Boss #13205 üzenetére
Amikor nálam volt az a lap, mellesleg kipróbáltam 1,7-es Wm és 2,0-ás Nw Celeronnal, de egyikkel sem működött, persze volt tápcsere, többféle RAM, VGA, de se kép, semmi. Talán valami Quad Core, az biztosan jó lett volna, csak éppen nem volt kéznél se olyan proci se kalapács.
A remény hal meg utoljára.
-
Tottika
tag
Üdv!Keresek komolyabb agp-s vga-t és 478-as alaplapot!Ha valakinek van privátban keressen!
Kellemes Ünnepeket minden Kedves ismerősömnek!T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★
-
Gus
aktív tag
Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves ismerős és ismeretlen PH-snak!
-
WildBoarTeam
senior tag
Boldog Karácsonyt minden PH-s fórumtársnak!
blabla
-
vepe
őstag
válasz WildBoarTeam #13211 üzenetére
Kellemes ünnepeket minden fórumozónak...
-
Bull Boss
őstag
Istentől Áldott Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok minden kedves fórumozónak, jóbarátnak és üzleti partnertnek
-
jFox
addikt
Tudom, hogy már mindenki karácsonyi hangulatban van, bejgli az arcban, díszek a fán, és hasonló jó dolgok. De ha valaki a díszek keresgélés közben találna egy elfekvő PCMCI Wlan kártyát otthon az keressen meg a két ünnep között!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Jarod1
addikt
CSatlakozom az előttem szólókhoz! Boldog Karácsonyt kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
Ronyman
aktív tag
Minden kedves fórumtársnak Békés, Boldog Karácsonyt kívánok!
-
bajuszati
tag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
-
lemcsi
tag
Minden fórumozónak Kellemes Ünnepeket kivánok!
-
sly105
aktív tag
Boldog Karácsonyt Kívánok minden kedves PH-s társnak.
Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))
-
misu
senior tag
Hy!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Bye!
Bűn az élet.
-
Ivanh
senior tag
Nagyon sok Boldog Karácsonyt minden kedves üzleti partneremnek, és minden ph-usernek egyaránt!
Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
jagada
addikt
Én ma már nem teszek-veszek,
Egész nap csak sokat eszek,
Jézuskával piálok,
Boldog Karácsonyt kívánok!Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Oly
őstag
Eladok:
- Kiss hálózatra köthető divx-es dvd-lejátszó (belső vinyó bővítési lehetőséggel)
- Samsung Omnia
- Acer C530 PDA
- Fuji S5600 fényképezőgépKeresek:
- Sonyericsson P1
- Sony PS1-2SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Zola007
veterán
Dual SIM-es telók eladóak korrekt áron, készletről
Érdeklődni privibenMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
ronson
őstag
Valakit érdekel esetleg egy ilyen gép:
Asus P4PE-X alaplap
Celeron 2.4Ghz
256/400 DDR
40GB HDD
Gef4 MX440 64MB
Teac CD író
Nagy szerverházban.Fix 10k
-
AtHoS
nagyúr
Valaki véletlenül nem jártas szünetmentes tápegységekben?
Van egy ilyen készülékem: APC Smart 600 UPS
Tegnap reggel mikor bekapcsoltam a számítógépet érdekes hangok jöttek belőle. Olyasmi volt, mikor egy kocsi akkuját "szikráztatják", de hamar abbahagyta (2-3 sec). Viszont volt benne egy elég nagy csattanás is. Meg is lepődtem.
Ma pedig gépüzem közben volt egy áramingadozás, amikor is előbb elkezdett ugyanolyan hangokat kiadni, majd le is kapcsolt mindent és sípolt erősen a speaker benne.
Szétkaptam a készüléket és picit "amperszag" csapta meg az orrom. Tesztelésképpen bekapcsoltam és terhelés nélkül elvettem tőle az áramot. Ekkor a hátsó részéből ugyanaz az érdekes hang jött. Mintha egy relé kapcsolgatna elég nagy gyorsasággal és ettől elkezd rezegni a burkolat.
Következő lépésben rákapcsoltam egy forrasztópákát kb. 60...70 W magasságát vesz fel. menet közben megint elvettem az áramot a szünetmentestől, ekkor át is kapcsolt akku funkcióra, de kb. 2 másodperc múlva megint elkezdett sípolni és most már azt is észrevettem, hogy az előlapján folyamatosan világít közben a Replace Battery led-je.
Egyszerű akkucsere lenne csak a megoldás vagy valami elhalálozott a készülékben? Kicsit érdekes számomra az a "reléhang". Eddig még nem hallottam belőle ilyen hangot, pedig 2-3 naponta találkoztam az automatikus öntesztjével.
Mondjuk vagy 3 hete volt egy majd órás áramszünet, akkor kb 30..40W terhelést kellett ez idő alatt vinnie. Lehet az tett be az aksiknak? A fenti linken olvasható, hogy augusztus magasságában már 1 évesek voltak.
Milyen akkut kellene bele szerezni és honnan is lenne érdemes?
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
trl_master
tag
eladó portékáim! kérem privátban jelezni az esetleges kérdéseket, kéréseket!
"Ha belekezdtél hát folytasd tovább..."
-
Jarod1
addikt
wd 320-as laptopwinyó eladó Satas,új ára legyen: 9 ropi,
Átvétel Miskolc, priviben kérem az ajánlatokat. jan.3 ig él az ajánlat. -
jFox
addikt
válasz Bull Boss #13236 üzenetére
Alá tudom támasztani Bull Boss véleményét. Az a bizonyos kártya Tottika apósánál műxik azóta is szépen. Szóval vannak olyan hardware elemek, amik háklisak bizonyos másik hardware elemekre, de más eszközökkel meg működnek jól.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
bnorci71
addikt
Erre igaz a régi vicc
Két Windows beszélget.
-Ugye mi kompatibilisek vagyunk?
-Heeeebár ez szoftver, de hardwerre is igaz
van egy Maxell pendrivém ami a lapopba nem hajlandó csak usb -9.0 . sebeséggel menni minden más gépbe igen a notiba is megy minden más USB normálisan. Pedig a pendrive nem egy bonyolult dolog.ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
AtHoS
nagyúr
válasz Jarod1 #13238 üzenetére
Igen 3 villás, de csak tegnapelőtt jelentkezett az érdekes "zörej", előtte nem ilyen hangja volt és csak ugye akkor, ha akkuról táplálta az eszközöket.
Az meg, hogy egy 60W-os pákát nem bír el 2 másodpercnél tovább és lekapcsol teljesen, szerintem akku problémára utal.
Gondolom ezért is sípol kegyetlenül utána és világít közben rajta a Replace Battery led is. Asszem már elvesztették a kapacitásuk javát. Lehet a múltkori hosszabb áramszünet tett be nekik végleg, mivel amúgy sem fiatal akkuk.Most már csak azt kell kiderítenem milyen típusú akku való bele és hol lehet ilyet beszerezni. Addig meg kiiktattam a rendszerből, ne okozzon fölösleges problémát.
jFox
Kösz az infót[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
mennyi idő a cucc?
mert általában olyan 3 év az ilyen akuk élettartalma onnan meg rohamosan romlik
a cserét meglehet könnyen valósítani mert általában csak sima saru-val csatlakoznak ...én anno itt vettem: [link] /fel is keresheted őket mélbe nagyon korrektek, van is egy user aki PH!-n is fentvan ... csak már nem tom ki az /
anno nem lehetett kapni miskolcon, legalábbis sehol se találtam
ha veszel akkor elég csak a fizikai méretét figyelni az hogy több vagy kevesebb Ah-s a zselés aksi pusztán az erejét fitogtassaők pl. árulnak szal biztos ezektől eltérőket is be tudnak szerványolni
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz detroitrw #13245 üzenetére
2008.05.20-as dátum van akkukon.
APC 0002
Zselés Akku 12V/7Ah 7/12AQ
00848Ez van még a ráragasztott papíron.
GP 1272 F2
12V 7.2Ah
CSB BATTERY CO., LTDEz meg rá van festve
Méretei: 65x150x95 szélesség/hosszúság/magasság
Találtam is itt egyet 3600+áfa áron. Méret, kapacitás stimmel.
-
gvass
tag
Szia!
Nagy valószínűség szerint a Tiédbe is jó ez:
ITT
Mi pont ilyeneket vettünk, nem rosszabb mint a drágább társai.
Nem egy olyan nagy összeg egy próbát megér, hátha az akksi ment ki.Az a 3 év ami szóba került csak valami elméleti érték lehet, nekünk jó ha 2 évet bírnak, az Émász áldásos tevékenységének, és a régi vacak fali kábeleknek köszönhetően.
Megelőztek...
[ Szerkesztve ]
A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval. - Winston Churchill
-
sly105
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest