Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    Na hivatalosan is úton van a kinézett thin mini-itx alaplap, ebay aukcióról érkezik mivel hiába akartam hazai boltnak fizetni profitot, senki sem akar pénzt találni, inkább csak keresi mindenki. Bár durva hogy németországból még a DhL, mint szállító cég is 10 napot ír szállításra így karácsonyhoz közeledve a jelenlegi helyzetben.

    Gigabyte GA-H110TN fog érkezni és remélem hogy működni is fog, mivel az eladó annyit írt hogy új, eredeti csomagolásban, de nem küldhető vissza, nem is mertem 50 ajrónál többet kínálni érte, persze +14 ajró biztosításos szállítás.

    Viszont processzor terén kicsit gondban vagyok.
    6. genes az alaplap és nem tudni hogy frisített biossal érkezik-e (valszeg nem), mert anélkül nem fog belemenni a 7. genes proci.
    Viszont 6500T-ből meg épp nincs kínálat( nem mintha túl sok 6.genes i3 vagy i5 lenne eladó amúgy), míg 7500T-ből van, 30% a felár.
    Ráadásul ez utóbbi a marketing szerint fogyasztás terén látványosat javult, továbbá elvileg gyorsabban reagál a kiadott parancsokra, így érintő kijelzővel is jobban használható.
    Valakinek a társaságból van tapasztalata ezen generációkkal?(Még ha az érintőkijelző terén nem is.) Továbbá van valakinek 6. genes konfigja? :Y

    Meg azért szeretnék kérni egy megerősítést hogy 120-135 W tápegységek közül elvileg a HP és DELL original tápegységek nyugodtan használhatóak ezekhez a mini-itx lapokhoz?

    Amúgy tettszik az alaplapnál hogy ha DC táp van rádugva, akkor a 4 pines alaplapi csatlakozó 12V DC kimeneti tápcsatiként funkcionál.

    [ Szerkesztve ]

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák