- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parkr
őstag
az első levélben ennyit ítak: "A kötbér 2017.november 26-tól: 6500 Ft, amely a társkártya aktiválási díjkedvezményből (1500 Ft) és a CA-modul vásárlás kedvezményből (5000 Ft) áll"
-
-
SUPREME7
addikt
Sziasztok, nagyon hülye kérdés, Mindig tv extra kártyához vennék egy ilyen modult, mert LCD tévére lett cserélve a régi tévé, és okafogyottá vált, hogy külön settop box legyen, de most akkor ez jó lesz nekem ha a tévé specifikációjában "CI+ 1.3" van?
[ Szerkesztve ]
-
fezsoo
aktív tag
Ne feledjétek az adventi játékot.
Decemberben minden nap.Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
bendegruz
őstag
az hogy van, hogy a mindigo-ban benne van a doQ, a sima tv-kinálatban meg nincs?
beléptem erre a mindignyer-re..van 1465 pontom..szerintem soha nem fogom eljátszani mindet
másra meg nem jó....[ Szerkesztve ]
Asus Rog Strix Scar III
-
darvinya
titán
válasz regvoltrossz #16510 üzenetére
Grat.
Én biztosan nem fogok nyerni semmit.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
bendegruz
őstag
én egyszer nyertem egy ilyen csomagot, aztán utána semmi..azért is hagytam a francba az egészet
Asus Rog Strix Scar III
-
Apa+Fia
aktív tag
Gratula 1x én is nyertem de eddig most még nem.
Apa csak 1 van!
-
fezsoo
aktív tag
-
fezsoo
aktív tag
Január 1-től visszakerül a Sport1 és a TV Paprika a MinDig TV Extra kínálatába
2017. december 6.
Decemberben kódolatlan hetek a MinDig TV-n
A Sport1 és a TV Paprika tulajdonosa, az AMC Networks International Central and Northern Europe, valamint az Antenna Hungária Zrt. megállapodást kötöttek, amelynek köszönhetően 2018. január 1-től a MinDig TV Extra előfizetői újra láthatják a Sport1-et és a TV Paprikát. Mindkét csatorna több hónapos kihagyás után kerül vissza az Antenna Hungária földfelszíni digitális MinDig TV Extra csomagjába: a Sport1 az alap-, míg a TV Paprika a Családi műsorcsomag része lesz. Így mindkét csatorna ismét minden magyarországi műsorterjesztő kínálatában elérhetővé válik, több mint 3 millió háztartásban. A Sport 1-et a 26., míg a TV Paprikát a 50. programhelyen találják a MinDig TV Extra előfizetők, 2018. január 1-jétől.
A fenti csatornákkal a földfelszíni digitális televíziós szolgáltatás nézői előbb is találkozhatnak, hiszen 2017. december 4 - 17. között a TV Paprika, december 18 - 31. között pedig a Sport1 csatorna műsora kódolatlanul elérhető lesz a C8 csatorna műsoridejében (8-as programhely) az összes MinDig TV felhasználó számára.
Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
darvinya
titán
válasz fezsoo #16515 üzenetére
Rájöttek, hogy SportTv kidobással több előfizetőt vesztettek, EuroSport-tal nyertek.
Csak ezzel már nem fogják visszacsábítani senkit, mert ES is 480p-ben adták, STv is csak ennyiben fogják adni, ami több mint nevetséges pacaháború az egész.
Ráadásul van alternatíva olcsóbban STv1/2-re HD-ban (remélem olvassa AH-s, aki érti miért…).Én megrögzött MindigTv-s voltam, de a SportTv1/2 és History Channel kidobással és utolsó áremeléssel rákényszerítettek váltásra.
Tehát maguknak köszöhetik előfizető veszteséget.Néztem áthelyezett irodájuk forgalmát (itt van közelembe), hát csúcs időszakban is 1-2 ember volt bent, amiből mind2 reklamáló.
Remélem olvassa AH-s, aki érti miért…
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Watt25 #16517 üzenetére
Már megint összekevered a sugárzást és kepfelbontási minőséget.
Lehet, hogy 576i-ben sugározzák, de benne lévő minőség 480p-nek megfelelő, erre írtam pacaháborút.
ES volt a legrosszabb minőségű adás amit eddig láttam MindigTv-n, s már nézni is fájdalmas volt (hát még tartalom).Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Watt25
veterán
válasz darvinya #16518 üzenetére
Akkor sem p. És ez a lényeg!
Megy egyébként is... Ez a képfelbontási minőség kifejezés nekem elég fura. Hogy a fenébe lehet megmondani egzaktul egy képre, hogy 480p minőségű? Miért kell ilyen dolgokat belekeverni? Az a kép 576i, csak éppen alacsony bitrátával tolják. Attól még ilyen konkrétumot rámondani, hogy 480p minőségű... Nem látom értelmét és teljesen zavaró.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
-
Bozek
nagyúr
válasz darvinya #16523 üzenetére
Én most végigtekertem a csatornákat, ott kicsit máshogy jött ki. Csak Plusz csomagom van, úgyhogy azokat tudtam megnézni.
A FullHD-k között még ott van az M4Sport és a Spíler TV, míg a HD-k esetében az AMC is ebbe a csoportba tartozik. Nálam a Mozi+-nál max. a 480p választható, de ezeknek sem rossz a minősége.
Az mondjuk fura, hogy az M1, M2, M5 nem HD, pedig mintha régebben az lett volna.
-
darvinya
titán
Nem, direkt stream -ot adnak, tehát HD a stream akkor abban megy, ha 480p-s akkor abban.
Inkább néz meg mikor 2010 utáni filmet sugároznak, ne az előttieket.Mostani Aranyláz Alaszkában rosszat sugároztak, azaz eredetit ami HD volt Discovery Channel -en, nuku magyar hanggal.
Éreszhető volt különbség, mikor szinkronost adták, ráadásul elvileg ez a csatorna nem is HD.[ Szerkesztve ]
-
bendegruz
őstag
válasz darvinya #16521 üzenetére
unalmas már, hogy mindig online szarokkal jössz
tv-ről van szó, nem stream-ról
továbbá mióta nem használod, csak kritizálod a szolgáltatást..mire jó ez neked?
meg hogy ez hd meg amaz nem hd..szerinted ez mindenkinél szempont?
elhiszem, hogy fasza a telenor tv, de ez a MINDIG TV topica másik, hogy a 60 éves anyámnak és a 88 éves nagyanyámnak már ne fogom elmagyarázni, hogy működik a stream
épp elég volt megszokniuk, hogy kell még egy "doboz" a tv-hez[ Szerkesztve ]
Asus Rog Strix Scar III
-
darvinya
titán
válasz bendegruz #16528 üzenetére
Most mondjam, hogy online stream -et nézel most is.
Most is egy dobozzal nézem.Akkor most mi van?
Hol sz…rozom MindigTv?
Te jöttél azzal, hogy olcsó, miközben már nem olcsó.
Amióta számora érdektelen csatornákkal van teli és ezt még drágábban is adják rákényszerített váltásra.[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz darvinya #16527 üzenetére
"tehát HD a stream akkor abban megy, ha 480p-s akkor abban"
A Mozi+ akkor is HD, ha a film nem HD. A Telenor meg nem fog kapcsolgatni az SD és a HD között. De itt a következő példa, remélem ez már jó lesz: Nagyfiúk 2., 2013-as film. Választható maximális felbontás 480p.
A Discovery majd jövőre lesz HD (nem feltétlenül a MyTV-n), addig Magyarországon nem is létezik HD csatorna. Fura lenne, ha mi Amerikából kapnál a stream-et Az meg természetes, hogy egy HD-ről leskálázott anyag jobb minőségű, mint egy sima SD.
-
darvinya
titán
Pont azért adja ugyanazt felbontást amilyen film, hogy ne kelljen konvertálgatni.
Pl: Transformers 3/4 HD-ben ment.
MyTv Home-ot használom, ott pedig mindig legnagyobb felbontást használja.
Most direkt megnéztem sima MyTv app-on nincs akkora felbontása, mint MyTv Home app-on.
Meglepő, hogy még nem is azt a címet használja.Most ügyködöm, hogy Amiko HD8260+ -on legyen ilyen felület, és azon is működjön.
WebTv van alapból, de az nem kezeli.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Bozek
nagyúr
válasz darvinya #16531 üzenetére
"Pont azért adja ugyanazt felbontást amilyen film, hogy ne kelljen konvertálgatni."
Akkor miért nem fullHD-ben adja? A Mozi+ 1920x1080-ban megy (a Tarr érintetlenül küldi át a csatornákat, innen tudom), a Telenor így kapja az adást. Onnantól fogva már alapból a sima HD-hoz is konvertálnia kell.
"MyTv Home-ot használom"
Az emberek nagy része nem ezt fogja használni, a MyTV alkalmazásban és a böngészős oldalon sem HD a Mozi+, szóval szerintem itt le is zárhatjuk.
-
azbest
félisten
válasz bendegruz #16528 üzenetére
"a másik, hogy a 60 éves anyámnak és a 88 éves nagyanyámnak már ne fogom elmagyarázni, hogy működik a stream épp elég volt megszokniuk, hogy kell még egy "doboz" a tv-hez"
épp most vettem egy Wayteq HD-97CX T2 boxot nagynénémnek, hogy a kisszobában valami menjen a régi crt tévében. Vettek új tévét és van valami kábeltévéjük is. Próbáltam kideríteni, hogy milyen előfizetésül van, de nem tudták megmondani Csak annyival tudtak segíteni, hogy doboz kell a tévéhez. Namost, a helyi kábeltévé dvb-c kódolatlan a prémium csatornákat kivéve, szóval valószínűleg az új tévébe közvetlen bedugható lenne, a régi tévébe meg a szolgáltatós dobozukat vihették volna át a másik szobába... esetleg kis eséllyel adsl-en telekom iptv is lehetne, de valsz a helyi, majd pr-telekom által felvásárolt kébeltévé rendszeren vannak ők is. De mivel fogalmuk sincs semmiről, így maradt az eredeti ötletük, hogy legyen antennás tévé.
Szóval így lesznek mindigtv ingyenes nézők a kisszobában, hogy ha jön az unoka ott is legyen tévé... azt sikerült tisztázni, hogy elvileg a padláson lévő antenna oda lesz vezetve. Na majd kiderül karácsony előtt, amikor odautazok.
Egyébként azért wayteq, mert két hasonló régebbi van már a rokonságban, talán így tudnak segíteni egymásnak, ha valamit be kell állítani. Kártya valsz sosem kerül bele.
Amúgy streamek kapcsán a mindigtvnél is errefelé terelődnek a dolgok. A sportos stream csomag, a mindi go. Nincs választásuk, nyitni kell efelé. Csak most még kusza, hogy mi az ami csak böngészőből megy és mi az amire app van. Ha komolyan gondolják, akkor valami sokkal kényelmesebben használható apple tv és android tv rendszerű appot is készítenek, hogy a nagymama is tudja kezelni. Tudnak ők tanulni, ha eszmeraldáról van szó
[ Szerkesztve ]
-
bendegruz
őstag
válasz azbest #16533 üzenetére
a minap hivtak a mindigtv-től, hogy kérdezzenek pár dolgot a mindigo-ról
mondom beregisztráltam, de nem igazán használom, mert nincs mobilos applikációja
aszondja a nő, hogy pedig van..vesszek meg én csak a sport mindigot találtam az áruházban meg a sima mindigtv-t....ennyire nincsenek képben?
elég volt, hogy ezt megtanulták..nem fogok még a streames szarokkal is bohockodni
nekem igy tökéletes, 3 kártyával 4700 ft..még mindig a legolcsóbb TV szolgáltatása másik, hogy a streamhoz be kéne köttetni a netet náluk is és az máris vagy 3-4 ezer plusz költség havonta
(még mielőtt megint jonne okoskodni valaki a telenor tv-vel)[ Szerkesztve ]
Asus Rog Strix Scar III
-
azbest
félisten
válasz bendegruz #16536 üzenetére
Először azt hittem, hogy a múlkori akadozás miatti hibajelentésem miatt hívnak (nemrég engem is), de hamar lejött, hogy csak telemarketinges felmérés. Szóval ők nem ismerik pontosan milyen a szolgáltatás. Ahol lehetett ott én is hangsúlyoztam az app hiányát.
Szerintem esélyes, hogy lesz majd mindigo app is, a weblap szövege alapján is erre gondoltam először. Namega a sport változat is csak egy másik "flavor", de ugyanaz a fejlesztés lehet mögötte. Talán valami problémába futottak a fejlesztők, ami miatt nem akarták részleges kínálattal kihozni az appot, de akár valami általunk nem ismert üzleti döntés is lehet. Az biztos hogy a webes változat nem minden mobilon megy és amin megy, ott sem igazán esik kézre.
Per pillanat, ha a konyhában vacsi vagy főzés közben tévéznék, még mindig inkább a saját megoldásomat használom, hogy a mobilomra/tabletemre átküldjem az adást. Itt meg azért bosszankodom néha, mert felső szint ellenére semmilyen antennával sem lehet mindig stabil jelet fogni, pedig próbáltam többfélével. Talán túl sok a zavaró dolog a közelben.
Egyébként az extra csomagokat is árulják internettel kombinálva (persze helyi szolgáltatón át valójában), nem lepne meg, ha idővel lenne mobil szolgáltatós kombináció is, valamelyik telco hálózatán saját brand alatti szolgáltatással.
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
Nálam ezen hibákat dobja az Androidos telefon MindiGO-ra:
De megemlítendő hogy néha némelyik MTV csatorna bejön.
De a konkurens ingyenes stream-gyűjtemény se ad többet, pedig nekik van android alkalmazásuk, de az csak a rádiókat tudja..
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz azbest #16537 üzenetére
Van most is mobil ajánlatuk, az adott helyen elérhető szolgáltatóval.
Szerintem nem lesz saját, mikor így lefedhető Mo. terület.Stream adásukkal az a gond, hogy nagyon sok tartalom zárolva van tulajdonos által, pl: Mozi+.
Emiatt nem adnak ki app-ot, mert milyen fényt vettne rájuk, hogy app-ban max ingyenes menne, ami mostani MindigTv app-ban is elérhető.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
tomee987
tag
válasz UberMutant #16538 üzenetére
Engem 2-szer is hívtak. Mindkétszer kitöltöttem a kérdőívet telefonon keresztül. Nekem értette mit akarok az app-al és mondta is, hogy ezt nagyon sokan hiányolták a megkérdezettek közül, így bízik benne, hogy a szolgáltató lépni fog.
-
Atomantiii
addikt
Kinéztem két antennát viszont nem tudom melyiket kellene választanom, az egyik a Triax Digi 343-as, míg a másik Dipol Tri Digit lenne.
Van vajon közöttük érdemi különbség?
A cél az lenne, hogy ráfordítanám a kb 25 km-re lévő hajdúszoboszlói adóra, hogy jöjjön onnan is a városi tv, így akkor egy kicsivel túl lenne forgatva a debreceni tornyon (~20 km), de gondolom az nem lenne akadály.
Legalábbis a nagy inglarral bejön úgy simán, csak ahova kerül az antenna nem tehetek fel csak olyat, ami nem nyúlik túl hátrafelé az árbócon.
-
darvinya
titán
válasz Atomantiii #16543 üzenetére
Semmi, max. másodiknál.több infó van megadva, aminél.legnagyobb nyeresége nagyobb frekvencián van.
-
Apa+Fia
aktív tag
-
Apa+Fia
aktív tag
válasz Atomantiii #16547 üzenetére
Debrecenben Mester u 3-5 ben van múlt héten voltam náluk volt a boltba.
Apa csak 1 van!
-
tomee987
tag
Azt lehet tudni, hogy várhatóan milyen MUX-okba kerülnek 2018. január 1-től az új csatornák?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest