Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz fabula #40728 üzenetére

    De felmerül a kérdés: így utólag kihagytad volna a szopást és a tapasztalatszerzést mind az 5 előző printerrel? Vagy annyira azért nem voltak azok hasznos tapasztalatok, hogy megérje?

    Az enderről már lebeszéltetek, most győzzetek meg, hogy beruházzak egy sovol-ra. :D
    Miket nyomtattok, amiért úgy érzitek megérte venni egy printert ahelyett, hogy megkérnétek egy barátot, hogy nyomtassa ki baráti áron? Nem vagyok művészlélek, kacat (3D mű vagy dekor) nyomtatásban nem gondolkozom, praktikus, hasznos dolgokat nyomtatnék, de hogy mit...

    Mivel még nincs printerem, ezért még a hétköznapokban nem veszem észre, ha valahova jó lenne egy 3d nyomtatott biszbasz, de úgy hiszem egy printer a jövőben olyan lesz, mint egy háztartási gép, azért érdekel. Ti biztos feltuningoltátok már a környezeteteket QoL mütyűrökkel, ami már szinte elengedhetetlen lenne vagy nyomtattatok gombokért túlárazott alkatrészt. Említenétek párat?

    Törött fejhallgatót már javítottam ismerőssel nyomtattatott alkatrészből, de az nem gyakori eset. :D

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák