-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
izisz
senior tag
válasz 2thletme2day #21265 üzenetére
Nos, én inkább preventív jelleggel rendeltem, mivel a fémcsuklók még elfogadható állapotban voltak, nem kotyogtak még túl nagyot.
De ezek az igusok jók, kottyanás egy deka sincs.
Cserélni is könnyű volt, kicsit meg kell melegíteni a fémcsuklókat és óvatosan letekerhető.
Valamilyen csavarrögzítőt érdemes kenni a menetre mielőtt az igust felteszed.
FB-n predator csoportokban volt róla szó, hogy érdemes egy jig-et építeni, és azon összerakni a karokat, hogy biztosan jól álljon az igus a rudak végén és egyforma hosszúak legyenek.
Én ezt kihagytam, csak szemre tekertem rá, alátétet se raktam (az is tán ajánlott, mert így nem pont 440mm a hossz) - ami különbség van, azt a klipper furcsa logikája kikompenzálja.Röviden: cseréld, ha te is megelőzni akarod a nyűgöt vagy akkor, ha már most vackok a fém jointok.
De ha azért cserélnél, hogy a modellek faláról eltűnjön az átlós irányú hiba, arra nem ez kell (de felteszem ezt már tudod az FB csoportokból) - utóbbira vagy a festett tornyokat kell cserélni vagy átállni MGN12 sínre.
Igus: 16 db-ra 46EUR kértek (+fa) + 12EUR postát (~68EUR volt a vége...). UPS hozta, 4 nap alatt itt volt fizetés után
Ha van kérdésed még, elő vele[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Raidmax Drakon 709 (DK709) Gamer szék.
- ÚJSZERŰ GARANCIÁLIS Microsoft Surface Pro 9 + Signature Type Cover + Slim Pen
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 YOGA (i5-10310U, 16GB RAM, 512GB SSD, 13.3" FHD IPS) számlával és garival
- Apple Watch Series 8 45MM Product Red! Hibátlan! Fóliás! Alza Számla! 92%
- Lenovo Thinkpad L13 i5-10210U/8GB/256 SSD/13.3"FHD laptop garanciás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest