-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andro93
aktív tag
Üdv.
A nyáron eladtam az R9 290 Dcu2 kártyám 75-ért, és most keresek a helyére egy jó ár/érték arányú kártyát.
Kicsit megbántam azóta, és olyan kártya kellene a helyére, amivel lehetőleg nem bukom sokat a 290-hez képest ár/érték arányban.
Full Hd-ban játszanék, lehetőleg ultra beállításokkal, élsimítás, árnyékos stb le szoktam venni, 60 fps legyen meg.
Olyan kártyát keresek, ami lehetőleg kiszolgál 1,5 évig az új játékok alatt is, és Amd felé húz a szívem.
Aprón láttam újonnan 100-ért 290 Matrixot, 60-ért használt 7970 Lightningot, illetve 290 Lightning keltette még fel a figyelmem, amit sajnos jegeltek.A 290 Matrix, illetve a Lightning megérne 25k felárat a 290 Dcu2-höz képest?
Illetve a 7970 megérné 15 hó garival, ha le tudok alkudni belőle valamennyit? Nem kevés már a mai játékokhoz?Mit ajánlotok? Lehetőleg jól húzható legyen a kártya, természetesen használt is opció.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Synology NAS
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- További aktív témák...
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest