- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vittorio7
őstag
-
nagyúr
Üdv!
Az OCZ Vector még mindig jó vételnek számít?Nem is a teljesítménye aggaszt,bármelyik tesztet néztem,meggyőző.
Inkább mostanában a felröppenő hírek aggasztanak a jövőjét illetően.(vagy ezzel ne foglalkozzak?) -
félisten
válasz Mikulásbá #24210 üzenetére
[link] - szóval nem maga a gari idővel van "gond", csak senki nem tudhatja, hogy 1-2 év múlva pl mit fog módosítani rajta a toshiba(jelenleg még engedi az OCZ-nek ezt a kis "játékot", de ha érdeke úgy kívánja a jövőben, akkor be is zárja az óvodát... )
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok
Eljött az idő,hogy SSD-t vegyek,viszont nem érzem a hiányát,de azért még is illő lenne már a kis gépecskémbe...
A legolcsóbb,legjobb darabot szeretném 128GB-ban,köszöntem előre is!
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #24211 üzenetére
Köszi,valamennyire megnyugodtam.Még soha semmi gondom nem volt OCZ termékkel,remélem ezután sem lesz-de ne fessünk ördögöt falra.....
-
félisten
válasz Mikulásbá #24213 üzenetére
Nem megnyugtatásnak szántam, épp ellenkezőleg. Ott a táblázatban pl ott figyel az Agility 4, amit tavaly év vége felé még simán lehetett kapni 3 év garral. Na ennek 2015 01. 22.-én lejár a garija, ugrott +2 gari...
Ezért írtam, hogy ha valaki most vesz OCZ cuccot, az ügyeljen ilyenre, hogy bármikor befigyelhet egy ilyen húzás (ami amúgy jó pár szériánál be is fog figyelni, mert az igen nevetséges, hogy egy Agility 4 garit megszüntet, míg egy sima Vertex-re meg 3 évet biztosít(amit nem is gyártanak évek óta, nem is lehet kapni évek óta, egy igen öreg SSD széria))Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #24216 üzenetére
Értem.Akkor reménykedjünk a legjobb variációban,hogy amit most vettem,hibátlan legyen amíg csak használom.
-
nagyúr
-
haladó
tag
Olvastam hogy intel 520-hoz nem jár kábel. Milyet kell hozzá beszerezni?
-
haladó
tag
válasz BomiBoogie #24221 üzenetére
Köszi!
-
vittorio7
őstag
Úgy néz ki, hogy ez a NUC lesz. [link]
Kérdés milyen SSD jó bele? (És RAM?)
[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
válasz Ice&Lime #24227 üzenetére
Elméletileg még ezeket is hozzáveszi:
Crucial* M4 256 GB mSATA (SATA III)
Crucial 64 GB mSATA SSD CT064M4SSD3
Crucial 120 GB mSATA SSD CT120M500SSD3
Crucial 240 GB mSATA SSD CT240M500SSD3
Intel 525 Series 90 GB mSATA SSDMCEAC090B301
Intel 525 Series 240 GB mSATA SSDMCEAC240B3
Intel 311 Series 20 GB mSATA SSDMAESC020G201
Kingston SSDNow mS100 mSATA SATA II SMS100S2/64G -
mdraco
őstag
válasz BomiBoogie #24221 üzenetére
Ha alaplap sata 2-es és ssd sata 3 lesz, akkor is jó a sata 3 kábel?
-
SoundBox
aktív tag
Sziasztok SSD-t szeretnék vásárolni, a rendszer pár program illetve egy két játék futna rajta ezt a típust néztem ki http://ssd-meghajto.arukereso.hu/samsung/840-pro-256gb-sata3-mz-7pd256bw-p123349185/#
mi a véleményetek róla illetve ti milyen típust ajánlanátok.A gép amibe menne egy ASROCK P67 PRo 3 SE alaplap van.
Köszönöm a segítséget!
-
félisten
válasz SoundBox #24236 üzenetére
Jó az, de azért megjegyezném, hogy ha átlagos felhasználásra veszed, akkor a Pro helyett teljesen jó az Evo változat is, jóval olcsóbban.
Én most egy 840 Basic-et használok, hasonló célra, és még ez is jó mindenre!
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
SoundBox
aktív tag
Köszönöm a segítséget még annyi lenne hogy mi a különbség a két evo között?
SAMSUNG 250GB 840 EVO SATA3 2,5" MZ-7TE250BW
SAMSUNG 250GB 840 EVO SATA3 2,5" MZ-7TE250LW -
Anubris
őstag
Sziasztok,
tudnátok nekem két SSD-t ajánlani?
Kéne egy 120/128 gb-s amelyen az operációs rendszer lenne, tehát valami jobb minőségű kellene, illetve szeretnék még egy 256 gb-t játékokra, amiből elég egy középkategóriás is.
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Rendszernek szerintetek melyik SSD lenne a legjobb?
Samsung EVO 840 120gb vagy Kingston hyperx fury 120gb
A fury-t olcsóbban tudnám megvenni.
Az alaplapom az ASUS F1A55 R2. Tehát nincs rajta SATA3. -
bigback1
újonc
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Samsung NP300E5A-A02HU gépem van. Szeretnék bele SSD-t tenni, de valamiért nem fogadja el! Próbáltam Kingston V300 128mb és Hynix 256mb, de egyikkel se tudom telepíteni a win7-t. Asztaliba viszont perfektül működnek. A laptopba nem engedi formázni se és telepíteni se rájuk.
-
haladó
tag
Miért, ha a rendszer és a játékok is azonos particion vannak az gond? Énis gondoltam, hogy lehet szét kéne választani a kettőt 1-1 ssd-re. De ez nekem nem fér bel e a keretbe. De azért elméleti szinten érdekel, hogy számít ez vagy sem!?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest