- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MuFFo
tag
Üdv!
Nem tud valaki egy olyan boltot, ahol oem (tehát nem dobozos) Q9450-et lehet venni raktárról? Vagy két hete kaptam egy bolt linket, ahol bruttó 62,5k-ért volt, de barom módon nem raktam be a kedvencek közé, most meg hiába gyomrozom a google-t nem találok hasonló áron...Ha nincs semmi gipszer, akkor minden klopfol, avagy porhab, infulzió, pénztálca, magányóvoda, pogárcsa, szandár, kaukció,anterna
-
kircipeti
senior tag
Meg csak agyalok a dolgon, de egyelore valami kicsi az E2000-as vagy ha megjelenik az E3000-es szeriabol.
De aztan az is lehet, hogy marad minden igy es veszek egy Brisbane magos 5600+ X2-est a mostanimba. Csak akkor ebbe az alaplapba sokkal jobb procit mar nem tudok tenni kesobb (jo tudom van 6400+ is de azt megse ). Phenom tamogatas AM2-es Abit alaplap reszrol sajnos elegge felejtos
-
mf8480
csendes tag
Helló
Kéne egy kis segítség, ahonnan gépet szeretnék venni, amihez ragaszkodom, nincs E8400 !
Csak ezekből tudok válogatni: E7200, E8200, E8500, Q6600, Q6700
Most nézem, a hét elején még volt Q9300, de most meg má az sincs!
Az új konfigot meg játékra szeretném használni
Milyen procit érdemes mostanába ezek közzül megvenni, vagy várjak az új generációra?
(A gépvásárlás nagyon ráér, előbb egy laptopt szeretnék!)Ha megkeresel elküldöm a vajas kenyér receptjét!!!
-
Theodolit
tag
hi!
egy e8400-nek húzva mennyi a nem ártalmas hőmérséklet?szóval hány foktól árt?Az élet 10%-al a ponthatár alatt kezdődik!
-
raskolnikoff
őstag
válasz Theodolit #8963 üzenetére
60 fok fölé én nem szívesen engedem már...de 70 fok még egy lélektani határ sztem. huzamosabb ideig az se vmi jó.
amúgy nem volt off a kérdés
[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
n0tb4d
tag
Hello!
Én egy ilyen procit szeretnék venni és kikérném a véleményeteket,hogy érdemes-e:
http://depo.hu/intel/core_2_duo_e4600_
ill ha igen,akkor gyári hűtővel vagy anélkül.
Válaszaitokat előre is köszönöm.Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
n0tb4d
tag
és az nagy gond,ha egyenlőre nem veszek rá hűtőt?
[ Szerkesztve ]
-
n0tb4d
tag
Értem,köszönöm.
-
n0tb4d
tag
amugy a gyári hűtők meddig birják?
mert megveszem a procit dobozosan 22.900-ért és később ha a gyári hűtés nem megfelelő,akkor esetleg tudok venni rá egy jobbat nem?[ Szerkesztve ]
-
_ATi_1
senior tag
Melegedésben inkább a feszültség számít, mint a proci órajele...
-
suddenly
csendes tag
De ha most 2 magosat veszek, akkor nem cseszek rá egy kis időn belül? 2 magossal meddig lehet még gamelni? Nem fog kelleni nemsokára a 4 mag játékokhoz?
-
-
mf8480
csendes tag
Helló
Úgynézki, h szijjel tuningoltam a Prescott 2,8- asomat, és vele együtt elszált az ASUS P4C800 Deluxe is .
Egy hónapja, h vettem bele egy Sapphire HD 260XT-t , meg memóriát, Kingmax DDR 400 MHz.
A kérdésem tehát milyen procit vegyek, ha megakarom tartani a videókarit(AGP), és egy alaplap is kellene alá.
Kérlek segítsetek, mert meghalok gépnélkül a nyáron!!!!!!!!Ha megkeresel elküldöm a vajas kenyér receptjét!!!
-
mf8480
csendes tag
Kössz az ajánlatot, de lehetőleg INTEL érdekel, és valami új megoldásban gondolkozok, ami azért valamivel jobb mint a régi volt.
Tehát...?Ha megkeresel elküldöm a vajas kenyér receptjét!!!
-
mf8480
csendes tag
Akkor most melyik a kapható legjobb AMD ebbe a lapba?
Ha megkeresel elküldöm a vajas kenyér receptjét!!!
-
mf8480
csendes tag
Amd-be nem nagyon vok otthon, de ez a socket A foglalatos procik jobbak mint a 478-asok?
Ha megkeresel elküldöm a vajas kenyér receptjét!!!
-
raskolnikoff
őstag
de ez a proci NEM fog mindenkinek 4 ghzen menni! (egyébként minek 4 ghz?) Nekem se megy! Ninjával sem! miért ajánlod mindenkinek amikor példányfüggő? ráadásul folyamatos használat mellett? 1,45 volton ha kevesebben nem jó? gratulálok, majd legfeljebb 3 hónap múlva ajánlhatsz neki másikat...
[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Racecam
nagyúr
A felesleges vita takarítva.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Steve-0
őstag
-
Steve-0
őstag
Hi vegyél egy iylen alaplapot: ASRock 4CoreDual-SATA2 R2.0 (hibrid lap kezeli a DDR1-2, AGP-t, PCie van igaz csak 4x) + egy E2180 processzort.
ebbe a lapba beletudod arkni a memóriákat DDR1 a VGA-t meg amid van, késöbb meg tudsz bele rakni DDR2-őt + egy PCIe VGA-t, aztán utána le lehet cserélni egy P35 vagy lehet mire sorra kerül egy P45-ös lapra...12+15=25e Ft-ből megúszod. Most ez a legjobb megoldás számodra
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel