- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
birozoli7800
senior tag
Szevasztok olyan proci kellene nekem ami egy 3870-et kihajt és az asrock conroe 1333-d667-es lapom támogatja.
-
furzsi
tag
Hali!
Proci csere előtt állok és e kettő közül szeretnék választani E8500 v. Q8200 szerintettek melyiket válaszam az e 8500-ről már sok jót hallotam de a q8200-ről semmi információm nincs,melyik lenne a jó választás(gyorsabb).
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!
-
Timyyy
őstag
Üdv!
Éppen proci vétel előtt állok, bár már 99%-ban elhatároztam, mégis érdekelne a véleményetek a Pentium 4 2.8Ghz 1MB Cache 533MHZ FSB Socket 478 -ról.
Gondolok itt ilyenekre mint zajszint, melegedés stb... esetleg van még valakinek ilyen, vagy csak én vagyok ilyen "lemaradott"?Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
Nah igen, jelenleg nekem is 2,4-es celeron szörnyűség van... amúgy meg tudom hogy kicsit régi, de nem akarok max grafon játszani a legújabb játékokkal...
10610: deeeeeee a spore tökéletesen fut rajta amúgy meg mindegy is, ezen kívül még a sims-el játszok és kész... na meg 1-2 ezer éves autóversennyel.
[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
kem
addikt
válasz Timyyy #10609 üzenetére
értem én, és érdemes is lecserélni ha olcsó
Csak mondom, hogy a Celeron hűtője nem lesz rá jó, és ez olyan 55°Ckörül fog ketyegni.
Viszont egy Northwood magos akár 2,6-ossal sokkal jobban járnál, mert 1részt HyperThreading-es, ami azt jelenti,h olyan mint ha 2 magja lenne, így jobban megy neki a multitask. Másrészt 800 az FSB-je, ami azt jelenti, hogy a ramokat nem 266-on, hanem 400MHz-en hajtja azzal ellentétben amit venni akarszA windows, meg ablakideodatorrentdvdírás+filmnézés is sokkal jobban megy a Northwoodnak.
Köszi!
-
Timyyy
őstag
Ah milyen kellemes csalódás, ennyi segítőkész emberke
55° nekem tökjó, eddig 60-70 között mozgott a celeron, újrapasztázás után sikerült 60 alá kényszeríteni. Nem művelek vele amúgy sem egyszerre ennyi dolgot, remélhetőleg kinyírni se fogom. Persze nem ilyet vennék ha rámszakadt volna a bank, de a célnak megfelel. A kövi proci már egész gépcserével együtt fog jönni, de egy darabig ez is tökéletesen meg fog felelni. (kopp-kopp ).
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
atush21
csendes tag
sziasztok!segítséget kérnék abban h. mien procit vek?alaplap:ECS 865PE-A7!! Ebbe megy 2magos proci? chipsetje:i865PE
-
atush21
csendes tag
s775ös foglalatú;-) ha nincs feltüntetve az alalplapon, attol még belemegy dualcore proci?
[ Szerkesztve ]
-
atush21
csendes tag
ha az alaplapot 5.0-ra frissitem a bioszát akkor már engedni fogja nem?
[ Szerkesztve ]
-
atush21
csendes tag
mert az alaplap V1.0!! ezt lehet biosszal frissiteni?
-
warrior28
aktív tag
Sziasztok!
Le szeretném cserélni a mostani procimat (Pentium Dual-Core E2160 1,8Ghz) egy magasabb órajelűre, mivel felhagynék az extrém tuninggal, maradnék a minimálisnál... A kérdésem az, hogy az E5200-as proci kihajtja-e a Kingmax 1066-os ramokat 1066Mhz-en járatva vagy erősebb proci kell hozzá?[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
válasz atush21 #10619 üzenetére
...nem... ...az alaplap verziószámát nem lehet frissíteni... ...az a szám a sorozatgyártásba került lap verziószámát jelöli...pl: ha a hardware-n alkatrész-;gyártási-;vagy konstrukciós-hibát kijavítanak ergo változtatnak az alaplap fizikaji összeállításán,csak akkór változik a V1.0-ás lap V1.1-é vagy V2.0-vá...a bios frissítésével az alaplapod "beégetett" programját változtatod meg...pl: mikór belépsz a bios-ba frissítés után,álltalában minden visszaáll alapértékre,és néha új menüpontok tűnnek fel...egyébként a bios valamely oldalán (cégenként változó) meg lehet találni a bios számozását(verziószámát) is... ...remélem kielégítő volt(és pontos)...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
dokee78
félisten
Melyik lenne a jobb választás ha procit cserélnék?
E8600 3.33GHz 1333FSB 6MB L2 ?
Q9300 2.5GHz 1333FSB 6MB L2 ?[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
válasz dokee78 #10624 üzenetére
mire nem elég a 8200?
q9300 vs e8500 fej-fej mellett, játékokban inkább e8500 és a megaherz, komolyabb kódolásoknál, rendereléseknél jól jön a quadLife is too short to stay stock!
-
AMD!4ever
őstag
Sziasztok!
Tegyük fel procit akarnék cserélni,perpillanat egy 3800+ x2 van a gépemben,igazábol a teljesitménye nagyjábol elég,de az energifelhasználása túlzó
Szoval kinéztem a 4850e tipusu x2es procit amely beéri 45wattal is.
Arcitc cooling freezer 64 pro van a 3800+ as procin,és 2.5 nél ahol a fesz emelések kezdődnek,már kevéske.
Jol gondolom hogy a 4850e kisebb mértékben fog füteni?
Tuning potenciál van ezekben a energitakarékos procikban?
Igazából az lenne a jo,ha játék közben 2.8-3.0ghzet eltudnám érni(radeon 4850esem van és őhozzá kéne a kraft)
Mert az árfekvés alapján olcsó proci,az alapján megérné.Tehát elég lenne hozzá a mostani hütőm?
Van e tuningpotenciál a x2 4850e procikban?üdv
Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
HXY
addikt
A T7700 és a P8600 között mi a különbség?
-
válasz warrior28 #10633 üzenetére
Az E5200-nak pont ugyanannyi az FSB-je, mint az E2160-nak. Tehát hogy mennyin mennek a ramjaid, csak a tuning mértékétől függ (és persze a BIOS beállításoktól: FSB: RAM arány).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
wid22
aktív tag
Nem tudok dönteni mit vegyek segitenétek?
16000 ft lenne 1 5200 Cod2 proci
vagy 30000 egy 8200 proci.
3.8-4.0 járatnám öket EP35 DS3 alaplapba .
Megéri a +pénzt a 8200 s? -
atush21
csendes tag
kérdésem lenne,hogy mien procit vek ha nem akarok extrém tuningot(dualcore stb)sima pentiumba vennék procit,játkra kellene és legyen hyper treadinges ! meik a megfelelő v. miet ajánlotok ami jó is?
-
-
Forestal
tag
válasz atush21 #10643 üzenetére
fogalmazz kicsit pontosabban. Írd meg milyen lapban lakna a proci. Mennyit szánsz rá?
egyébként mindenképpen c2d kellene venned: pld E2160 (minimum)
E 2160 itt van egy jó kis darabTudta? Chuck Norris ma is olvasta a Népszabadságot.
-
atush21
csendes tag
öö játékra használnám+szerkesztésre(video,zene)!ECS 865PE-A7 (V1.0) s775 az al.lap!De nem tom h. megy e bele 2magos proci:-(10e.alatt szánnék rá!ha nem megy bele 2magos akkor miet kéne venni,ami jó is?
-
atush21
csendes tag
ö ha lehet bele tenni jobb procit(2magosat akkor azt venném meg)de igy h. nem biztos h. jo bele igy kétségeslekéne tesztelni az alaplaopot;-)
-
atush21
csendes tag
az E szériás pentiumok jók mindegyik alalplapokba?azok 2magosak mivel dualcore,és u.ugy 800mhz-en mennekamit az al.lap elbir!de akkor mi a kompatbilitás lényege ha nem müködne benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel