Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Varshi

    aktív tag

    válasz epzon #6556 üzenetére

    L355 update:

    A 3 fekete maszat a nyomat tetején:
    - törölgetés nem segített
    - lapbeigazítás nem segített
    - más fajta papír nem segített

    Ahogy sejtettem, a felső adagolás nyílásán már most látszik a lerakódó por, hiába csukdosom. A lapadogató mechanizmus viszont ügyes, most látom csak, hogy gyak. visszatolja a többi lapot, mikor egyszerre többet húzna be.

    Továbbra is az az érzésem, hogy ez az Epson "megfogdosva" nem érződik épp minőségi terméknek, minden műanyag "vékony" és "olcsó", de ezt a boltban egyből érzi az ember, ahogy egymás után ránéz mondjuk a HP konkurensekre. Reméljük, a tartósság tekintetében ez nem befolyásol semmit. Ez a kisebb súly ára valszeg.

    Nem überzajos, de nem is halk. Még "csendes" módban se marad kussban. Kb. olyan hangos, mint a 10e Ft-os HP-k. Különösen a mechanika zaja hangos, azon nem változtat a csendes mód se.

    A 4000 oldal szerintem nem fog összejönni 1 fekete tartállyal, 1000 oldalhoz elfogyott a tartály harmada, pedig elég szellős doksikat nyomtatok csak vele.

    Továbbra se találom, hogy lehetne színmódokat, papírfajtákat/súlyokat állítgatni.

    Szoftveres/driveres tekintetben ugyanúgy hajlamos "behülyülni" (villogva nem reagál semmire, Kikapcsolásra se), mint a HP-k. Én ezért is hagyom mindig elöl a hálózati csatlakozót vagy a lekapcsolós elosztót, hogy egy mozdulattal "alaphelyzetbe állítsam".
    Szerencsére gyorsan bebootol.

    Valahol írta valaki, hogy szoftverből lehet X db-ot multi-copyzni, hát nekem nem sikerült megtalálni, úgyhogy nyomkodtam 25× a fénymásolás gombját...

Új hozzászólás Aktív témák