- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
Erről vélemény???
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
darkangel011
csendes tag
Sziasztok! Új vagyok itt és szeretnék segítséget kérni tőletek laptop vásárlás előtt állok és elég sok fajta van nem tudok nagyon eligazodni, hogy melyik a jobb kb. 150.000-ért nagyon max.200.000-at szánok rá.
Az asztali gép kiváltására kellene. Én ezeket néztem szerintetek ezek közül melyik a jobb vagy ebben az árkategóriában amit írtam milyet éri meg venni.Lenovo IdeaPad G580AH
Processzor típus: Intel® Core™ i5
Számozás: 3210M (összehasonlítás)
Mag neve: Ivy Bridge
Memória méret: 4GB
Frekvencia: 1333MHz
Merevlemez méret: 500GB
Kijelző méret: 15.6
Felbontás: 1366x768
Tipus: HD LED fényes TFT
Képarány: 16:9
Videókártya gyártóVIDIA RAM mérete: 2GB
Tipus: GeForce GT635M
Csatlakozók (adatátviteli eszközök):
USB port: 2 USB 3.0 és 1 USB 2.0
HDMI: igen
VGA kimenet: igen
Kártyaolvasó:Igen
LAN: 10/100
Firewire: nem
WLAN: 802.11 b/g/n
Express kártya foglalat: nem
Webkamera: 0.3 MP
HSDPA: nem
Egyéb jellemzők:
Optikai meghajtó típusVD Super Multi
jellemző: Kétrétegű +/- DVD-író és olvasó
Akkumulátor cellaszám: 6 cellás
Billentyűzet:Magyar
Audio: HD Audio
Szin:Sötétbarna
Súly: 2.6 kg
Jellemző: 4400 mAh
Hangszóróeépített sztereó hangszórókLENOVO IDEAPAD N581
Intel Core i5-3210M (2 x 2,50GHz / 3,10GHz Turbo, 3MB Cache);
Kijelző: 15.6" (1366x768) HD;LED megvilágítás;
Memória: 8GB DDR3 1600MHz;
Merevlemez: 500 GB SATA 5400rpm;
Grafikus kártya: Intel HD Graphics 4000;
Optikai meghajtó: DVD/RW SuperMulti Double layer;
Wifi: 802.11b/g/n;
USB: 2 x USB + 2 x USB 3.0;
kártyaolvasó: 2in1;
HDMI™;
VGA;
webkamera: 0,3 Mpx;
E-SATA;
Bluetooth;
LAN: Gigabit;
akkumulátor (cella): 6;
üzemidő (óra): 5 -
lama_lamm
aktív tag
Helló!
Nem mintha meg akarnám venni, de valaki meg tudja mondani, hogy EZ miért kerül majdnem 900e Ft-ba?
-
emitter
őstag
válasz btudos #18755 üzenetére
ok, az interstore.hu-ról tényleg írtak hideget-meleget, azt kihagyom akkor..
viszont a digiprime-on van 137k-ért, ez már jó vétel így?
szerk.: én jó egy éve vettem i5-ös win nélküli 4530s-t ugyanennyiért, matricázott billentyűzettel, és ennek az ára csak nőtt azóta, úgyhogy ha jól sejtem, akkor eléggé megéri most a 4545s.. (jobb hardver)[ Szerkesztve ]
-
emitter
őstag
válasz BigBlackDog #18758 üzenetére
megkérdeztem, 9000 Ft +1 év bővítés. Tehát 146 ezerért már megérné?
amúgy nem ragaszkodom a HP-hoz, ha inkább a Lenovo G580AH-t ajánljátok 2 év garival 130-ért, akkor az is lehet (ismerősnek lenne egyébként)
-
f4cg80
tag
80-ért újat venni,merész.
Ajánlom alfa156 fórumtársat,tud adni számlát is,és fél év garanciát használt gépeire. Keresd fel őt,mindig van pár megbízható használt üzleti/felsőkategóriás gépe ebben az árban (80-ért ha veszel újat,hagyjuk,hogy milyen minőségű lesz,és ne is várj túl nagy megbízhatóságot tőlük) -
darkangel011
csendes tag
-
robesz55
tag
Sziasztok.
Laptop vásárlás előtt vagyok. Igazából alap felhasználásra lenne a gép, plusz játék is lenne rajta.
Ezen a gépen akadt meg a szemem:
[link]Mondanátok róla egy pár szót? Megéri e az árát, vagy inkább felejtsem el és keressek egy másik gépet...
Előre is köszi a válaszokat -
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz robesz55 #18782 üzenetére
Játékra egyébként i3-mal a legjobb választás 150k alatt. Még 200k alatt levő gépek se számottevőek gyorsabbak vga-ban. Az mind1, hogy GT630 v 635 verziót nézel, sajnos a 635 csak átneveztt 630 ezekben a lenovo gépekben.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
f4cg80
tag
válasz robesz55 #18782 üzenetére
Nem rosszak ezek a Samsungok ennyiért,hasonlóan ajánlott vételt nem találsz ebben a kategóriában.
Egy kicsit feljebb levő keretösszeggel Lenovo G580,és Fujitsi A531/532 lenne az ajánlott vétel.
Viszont 100-ezres határral elgondolkoznék azon,hogy veszek egy használt üzleti/felsőkategóriás gépet megbízható helyről(IBM/Lenovo Thinkpad,Dell Latitude),arra is jár jobb helyen fél év garancia,és sok gondod azokkal sem lesz,mégis minőségileg nagy ugrás. Egy normális gép 60-80 között megvan,a maradékból pedig vegyél bele egy SSD-t.Én pont ezt az utóbbi verziót választottam a 100-ezres új gép helyett,és nem bántam meg
-
luckyman
aktív tag
Egy kis tapasztalat:
- szuper csendes
- nagyon hűvös átlagos felhasználásnál ( mivel alig van az alján szellőzőnyílás, simán bírja a fotelkarfán elhelyezést )
- akkumulátor nagyon jól bírja, a régi D630-at idéziAmi némi megszokást igényel, vagy legalább is én nem tudom úgy beállítani, mint az acert és a hp dv5-t, az a touchpad. Már nincs nálam a másik, így igazából már nem tűnik fel.
A kijelzőn spórolták a legtöbbet szerintem, de leht, hogy csak kalibrálni kéne a beállításokban.A minőségéhez még annyit, hogy a fólia eltávolításakor simán lejött a webcam körül lévő kis gyűrű, de visszatapadt, így nem gond. Ezt leszámítva egyenlőre kifogástalan a minősége, jó hozzányúlni, nem recseg, nem ropog, masszív.
A fiamnak rátettem a NFS most wantedet, nem állítgattam, gyönyörűen megy, nyoma sincs szaggatásnak. HDMI-n kitettm tv-re, ugyan ez a helyzet.
Összeségében kifejezetten jó választás, örülök, hogy visszavittem a sony-t és ezt hoztam helyette.
Ajánlott
-
Milchi
csendes tag
Sziasztok!
Ezt szeretném megvenni (ASUS UX32A-R3007V) esetleg más ajánlat a kategóriájában?
-
Ropi24
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.
-
Csepe
aktív tag
Na én is megvettem a saját G580-omat. B970, 630m, 8Gb memória, 1Tb vinyó. És mindez 119ezer ft volt! Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy ez az évtized üzlete volt.
Az anyaghasználatot illetően nem vártam sokat a hsz-ek alapján, így teljesen pozitív csalódás ért. Semmi nem recseg, nem ropog, a belső fémburkolat is tetszetős. Ilyen áron tökéletes ez a minőség. Ventillátort alapból nem lehet hallani, terhelés alatt sem nagyon hangos.
Eddig még semmi hibát nem találam, bár pár dolog zavar egy kicsit. A nyílbillentyűk kicsit be lettek zsúfolva a többi közé, és a hangerőállításhoz nem elég egy kéz, a tapipad egérgombjának nem a legjobb a nyomáspontja, és a kijelző színei kicsit túltelítettek az izlésemnek.Nihil Novi Sub Sole /::\ https://bit.ly/2R7gwB2
-
Csepe
aktív tag
válasz luckyman #18792 üzenetére
Nekem is fakó, az élénk színek túltelítettek, a fekete meg sötétszürkés.
BigBlackDog:
Win 7 kalibra. Mondjuk nem tűnik olyan egyszerűnek.[ Szerkesztve ]
Nihil Novi Sub Sole /::\ https://bit.ly/2R7gwB2
-
B-L-A-C-K
titán
válasz BigBlackDog #18793 üzenetére
Saját kezűleg állítsd be magadnak, ha ez nem megy keres hozzá színprofilt.
-
-
Chaser
legenda
válasz BigBlackDog #18756 üzenetére
Ezt a gépet most látom, ennyiért enyhén vicces és még egy nyomorult oprendszer se fért bele ennyibe
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Teszla_
senior tag
Lassan nálam is összeáll a kép, hogy milyen gépet vegyek a barátnőmnek.
Az alábbiak közül kellene választanom, ebben kérném még a segítségeteket.Fujitsu A512-LE Speedshop, 100k, 2 év garancia, de nem ismerem a boltot, kicsit tartok tőle emiatt.
Fujitsu A512 Qwerty computer, szintén 100k, 2 év garancia, de itt nem találtam infót házhozszállításról
Fujitsu AH531 105k, Laptopszalon, 3 év garancia
Lenovo G580 95k, PCX, 2 év garancia. Tőlük már rendeltem, jó tapasztalatom van.
Samsung NP300E5X-A01HU 100k, Médiaker, 2 év garancia
Toshiba Satellite C850-13CZ 85k, Extreme Digital, 2 év garancia + 1 év No Problem garancia, ajándék Norton Antivirus 2013
Toshiba Satellite C850-18X 92k, Laptopszalon, 2 év garancia + 1 év No Problem garancia
A Toshibák szimpatikusak, jól néznek ki, olcsók (bár a hardver is gyengébb kicsit), plusz garancia van hozzájuk, de az akksija bírja valami sokáig ahogy olvastam, és itt sincs túl sok tapasztalat róluk. A Samsung hardverben a legjobb, a Fujitsu AH531 pedig garanciában. A Fuji A512 és a Lenovo pedig mindenben közepesnek tűnik az adatlapok alapján. Ezek közül ki mire adná a voksát, melyik lenne a legjobb vétel mindent figyelembe véve (ár, garancia, teljesítmény, megbízhatóság, akkumulátoros üzemidő, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs