- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- Bluetooth hangszórók
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz Nocsak2015 #104937 üzenetére
Nem tudom, hogy kijött-e újabb, javított széria az IPS-kijelzős Dellből, de felülről több ponton bevilágítás tapasztalható a kijelzőjén, ezt nemcsak teszt, hanem felhasználói tapasztalat is állítja.
IPS-kijelzős Toshibánál ilyen bevilágítás tudtommal nincsen,szintén LG paneles, viszont fényes, ám sokkal jobb ennek a kijelzőnek fényereje és a Gigabites LAN-t sem spórolták ki a japánok, a pici Onkyo hangszórói is szebben szólnak a Dellben lévőnél, a garanciáztatás pedig futáros elszállítással történik, nem kell becipelni a szervizbe.
Anyagminőségben egyik gép sem nagy szám, itt csak az IPS-panelt érdemes mérlegelni és az apró körítést.
A jelenleg az egyik boltban leárazott IPS-paneles Dell hasonlóan fényes fekete, mint a Toshiba burkolata, de a pénz beszél... -
Zahze
csendes tag
válasz Chaser #104949 üzenetére
A kérdés az arra irányult volna hogy miért az Elitebook-ot (8470p-t) "ajánlottad" a Probook helyett miközbe annak a felbontása is és a processzora is jobb. Gondoltam akkor van valami lényeges különbség az összeszerelésben vagy anyaghasználatban
Ezt kérdeztem volna megTalk is cheap. Show me the code - Linus Torvalds
-
Dhampir
félisten
válasz Nocsak2015 #104955 üzenetére
Nehogy "infúzióvá" fajuljon a keresés , konkrétan semmit sem ajánlok, csak "kritérium" szempontjából ráböktem pár figyelembe vehető jellemzőre.
(#104953) Mackósajt
Az 5 év garancia miatt is igencsak időtálló ez az üzleti Fujitsu.
(#104957) pezo00
Súgjátok meg nekem is.
[ Szerkesztve ]
-
Varta_Uno
újonc
Heló!
Szeretnék gépet venni. Visszaolvastam a fórumot, és hasonló elképzelésekkel találkoztam, mint ami nekem van. Szóval én EZT a gépet néztem ki. A specifikációja nagyon bejön, beleugorhatok?
Köszi -
törölt tag
Sziasztok!
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
1-2 héten belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
60-80 ezer
(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)
processzor igényes játék
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
a játék (2016-os új, modern) szöveges, nem különösebben indokolt az erős vga kártya
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
teljesen mindegy
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
nem lesz hordozva
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
mindegy
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
jó lenne 4 gb ram, ssd is, de utóbbi nem fontos annyira
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
semmi extra
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
használtKöszi.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Dhampir #104952 üzenetére
Ami bármelyik gépnél lehet, szerelésen múlik. Itt jön be a meg kell nézni játék. És nyilván ha már adott a lehetőség ilyesmit neten veszünk, 14 napig el lehet állni a vásárlástól. Cégeknek nem.
Door2door gari nagyon jó. Probléma ott van, a gépet átvételkor senki nem nézi meg milyen állapotban volt, ha szervizben történik vele valami rád kenik. Nem jellemző de van rá példa.
Dellnek kismillió itthoni szervize van, és lehet vinni a gépet a vásárlás helyére is, ez igaz Toshibára és minden gyártóra is.
Dell NBD-nél viszont szerviz megy helyszínre, és nem lesz esetleges több hét a történet.
Fényes panel persze szebb? Jah, tükröződik? Igen.
Mivel nem multimédiás felhasználás volt a cél és ha helyben van használva mehet rá külső akármi ha nagyon kellene, gondolom nem ez a leglényegesebb momentum.
Gigabites LAN valószínűleg pdf-ekhez nem lesz fontos.Zahze Elitebook a csúcs, probook alatta, ennyi.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
mjani1172
addikt
válasz pezo00 #104957 üzenetére
Szia!
A media markt ban vettem, ebben van win8, de csak 2év garancia.Vettem még egy év garanciát,és igy fizettem 147 et.3 év gari nekem elég.
Ha tegnap veszem akkor lejön belőle még a kedvezmény de ezt már nem tudtam ma érvényesíteni.Ha tegnap segítőkészek a pólusban akkor sikerült volna,de ami ott volt kiállítva az sérültnek bizonyult, és nem ajánlották fel hogy áthozzák kedvezményes áron.
Mindegy, így sem tűnik rossznak és legalább már egy ajándék meg van. -
nelsonmanian
senior tag
Tesómnak keresek karácsonyra használt laptopot netezéshez, filmezéshez max 70-ezer forintig.
Van ajánlott gép ami megfelel ezeknek a kritériumoknak?
Nézegettem a laptopsystem-es gépeket, lehet onnan lesz a befutó, de igazából nem ismerem ezeket a régebbi típusokat.Előre is köszi a segítséget!
-
Dhampir
félisten
válasz nelsonmanian #104964 üzenetére
Thinkpad T510, HP 8540 (magyar billentyűzettel 5000 Ft-al meghaladja a keretedet).
Gari nélkül a Hardveraprón is kereshetsz 70.000 körül.
-
Chaser
legenda
válasz nelsonmanian #104967 üzenetére
Egyiknek sem világít. Mindkettőnél van viszont billzet világító led.
fishdream Majd számolj be róla
-
Seci
tag
Sziasztok!
Melyik notebook(ok)ot ajánljátok?
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1-2 hét
(2) A gépre szánt összeg forintban? max. 200k
(3) Felhasználás? Játék. (WOW, Diablo 3)
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Ami a keretbe belefér!
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Minimálisat! Használnád-e utazás közben is? Nem.
(7) Operációs rendszer? semmi
(8) Tárhely mérete és típusa HDD, 8GB RAM és DVD író is kell.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? HDMI, webkamera
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Új!
Köszönöm! -
BluEyes
őstag
Házkörüli multimédiás-netezős-unaloműzős célra keresek notit. Kábé 5 évig, tehát elég hosszú ideig kell majd szolgálatot teljesítenie a tervek szerint, ehhez kellene a megfelelő teljesítményű és minőségű gépet megtalálni.
Amit szeretnék:17,3" FHD IPS kijelző
Core i7-47xx szintű, vagy azt közelítő processzor
Vga - valamelyik nVidia
SSD + HDD
WindowsNem kell GTX980M szintű csúcs vga, valamelyik kisebb testvér is megteszi. Fontosabb, hogy a hűtés elégséges legyen, ne süvítsen a ventilátor. Jó szervízháttér kellene, és minél kisebb esély a meghibásodásra, azaz a megbízhatóság fontos.
Árban tulajdonképp nincs fölső határ, bár mondjuk a Dell Precisionok már túl drágák, de 800-900k még beleférhet.
ASUS G751JY kiesik a lehetséges jelöltek közül,nem tetszik valamiért az ügyfélnek.
Mit ajánlotok?Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
Zoona
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni notebook vásárlás terén.
A közeljövőben történne meg a vásárlás, karácsonyig mindenképpen szükség lesz rá.(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
150.000 - 180.000 Ft az eltervezett keret, hosszú távra szeretnénk a gépet (3-4 év körülbelül)(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)
Munka és saját felhasználás lenne, így lehet mondani, hogy mindenre. A munka része kimerül abban, hogy alapfokú képszerkesztések, excel és raktár/készletező programok használata illetve DVD-k lejátszása, saját felhasználás pedig internetezés, filmnézés.(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Játékra nem lenne felhasználva a gép.(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15-16 közötti méretben gondolkodtam.(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Munka miatt lenne hordozva is a gép.(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) - Windows oprendszer.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Maradnék a HDD-nél, mert sok fénykép és videó lenne a gépen. Így 500 GB vagy 1 TB HDD lenne az optimális. Memóriából úgy gondolom a 4 GB elegendő, nemtudom mennyire bővíthetőek ebben a kategóriában a gépek.(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Optikai meghajtó legyen a gépben a DVD-k lejátszása miatt.(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Új gépről lenne szó.Előre is nagyon szépen Köszönöm a segítségeteket.
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
törölt tag
Sziasztok!
Karácsonyig
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
300k, de igény szerint lehet picit magasabb is
(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)
Egyetemre kellene, netezés, Office
Csak alkalomadtán használnám játékra is, de nem ez az elsődleges.
13,3” vagy 14” (15,6”-ost nem akarok hurcolászni), FHD, IPS, érintő miatt fényes
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Valószínűleg lenne használva utazás közben is, kb. hetente lenne hordozva
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows támogatás természetesen legyen, de nem fontos, hogy legyen hozzá oprendszer
128/256 GB SSD, 8GB RAM
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Érintőképernyő és háttérvilágításos bill. nagyon hasznos/fontos lenne, ill. lehetőség szerint HDMI legyen
Fontos lenne, hogy egyetem végéig kitartson (3-4 év)
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Csak újDell Inspiron szériát nézegettem, azok milyenek? Illetve Zenbook-ok is tetszenek.
Köszönöm előre is!
-
-
killer1203
senior tag
Sziasztok
Barátnőmnek szeretnék majd venni egy gépet karácsonyra 120-130 ezer körül, igazából nem kellene neki semmi extra netezésre és zenehallgatásra néha filmnézésre használná, mindenképpen újat szeretnék garanciával, esetleg telepitett windowsal de az nem annyira lényeges. Milyen gépet érdemes ennyiből venni ?
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
LanyUs
senior tag
Sziasztok!
Pár éve sikerült beszereznem szüleimnek egy billentyűzet háttér világításos Lenovo IdeaPad Z510-et ( igaz nem használják ki a benne rejlő vga-t, de sebaj ). Bevált a masina. Mikor először sötétben kipróbáltam rájöttem, hogy háttér világítás nélkül egy laptop nem is gép Persze a userek 80%-át nem szeretném ezzel a megjegyzéssel megbántani, de ez az igazság.
Most hugomnak kellene egy alaptípus netre max 100K az eredeti elképzelés ( világítás nem kell, mert 200K alatt nem nagyon adják ).
Annyi akció van most pl. van ahol SSD-t raknak be a masinába+8.1 wint adnak stb. Van, ahol még office is jár.
Az SSD a legfontosabb, a proci annyira nem, mert nete és youtub-ra lenne.
Lenovo IdeaPad 100-15IBY laptop 80e Ft, de esetleg SSD-re cserélni a HDD-t, néztem a
Fujitsu Lifebook A514 laptop 125e, ez azért jócskán 100 felett van és explorerhez felesleges a core-i3.
-
BluEyes
őstag
válasz Khelben #104979 üzenetére
Khelben és Mikulásbá
Köszönöm a válaszokat.
Mit lehet tudni az Asus gépéről a megosztó dizájnon kívül, hűtés mennyire hangos, anyaghasználat mennyire minőségi, meghibásodási mutatók milyenek?
Nagy teljesítményt olcsóbban is lehet kapni, a felárat a megbízhatóságért és a nyugalomért fizetné ki az ügyfél, nem szeretne a laptoppal foglalkozni, csak bekapcsolni és használni, eközben nem akar akadozást, nem akar hibaüzenetet, belassulást, hanem egy minden helyzetben gördülékeny készülékre vágyik. Az Asus masina lehet-e egy ilyen megoldás? Ha igen, megpróbálnám mégiscsak arrafele terelgetni.Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
nagyúr
válasz BluEyes #104982 üzenetére
A hűtése az egyik legjobb még a gamer kategóriában is,halk is,terhelve sem lesz hajszárító.
A szervíz jónak mondható,háztól házig,bármi baj van,1 hét-10 nap alatt megfordul a gép.
Az első G751 szériában volt sok hibás darab,az újaknál úgy néz rendben van ez is.
Ahogy már írtam,ár-érték-teljesítményben a legjobb a G751JY,abból is a T73XXX kóddal jelölt újabb verzió,ami ráadásul G-Sync-es!Később jól jöhet ez a plusz teljesítmény,játék,hardverigényesebb program,stb.
Bármi kérdés felmerül még,van saját topikja a gépnek ,szívesen segítünk bármiben.
Elég lehet a JT verzió is,ha nincs komoly játék a tervben.Az ugyanaz a gép,mint a JY,csak gyengébb GPU-val.[ Szerkesztve ]
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Olyan gépet szeretnék venni, ezév Karácsonyig egy lány ismősöm ami az alábbit tudja:
- Egysezrű netezés, filmezés
- Fontos hogy tartalmazzon DVD írót (Mondjuk van már külső DVD író is)
- 13,3 -tól 15,6-ig legyen max
- Ez év Karácsonykor lenne megvéve
- Időtálló gép kell, ami 3-4 évet bírjon ki ( tudom ez hülye elvárás)
- Legalább 2 év garancia.
- Árban legyen minnél olcsóbb, ~150k, de legmax 200k-ból áljon meg.Én most kezdtem el nézegetni,én az alábbi paramétereket vettem számításba
-Kijelző méret :13,3-14-15,6,
- Processzor: ebben i5-öt néztem, amivel a legolcsóbb árat szinte ki is lőttem, ert kb ~150k a legalsó határ
- RAM : első körben 4GB elég szerintem
- SSD nem szükséges
- HDD szerintem 500-as legyen minimum
- Márkában: Dell, Lenovo, HP-et néztem eddig de pontos típust nem találtamBármit nyugodtan ajánljatok, mert egyenlőre még csak keresgélek én is.
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
KIazmegint
csendes tag
Programozásra is alkalmas notebookot keresek.
Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1-20 napon belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) max. kb. 300000 HUF
(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.) irodai munka, iskola, játék, programozás,
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? egyszerűbb játékok
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? IPS, 13-14" inkább matt
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Rendszeresen. Ingázós egyetemistának kellene.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Windows
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? SSD (256); 8 GB RAM
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) HDMI, USB, webkamera, kártyaolvasó, blue igen /a szokásosak/ magyar bill.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) inkább újA hordozhatóság miatt az ultrabookokat néztem, ebben az árkategóriában az Asus jöhet szóba. FA vagy LA? (A programozás miatt kell az i5, vagy elég az M5Y71 is?)
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Chaser
legenda
válasz Dhampir #104977 üzenetére
Mért is? Aki egész nap kijelzőt bambul első és legfontosabb a kijelző minősége...ha okosat nem tudunk mondani hülyeséget ne mondjunk már. Mivel én is elég sokat bambulom a kijelzőt, nálam is elsődleges annak minősége, minden más utána. Nyilván a kérdező sem véletlen jó minőségű paneles gépet keresett. PDF-et se sűrűn láttál ezek szerint, vannak olyanok amiket 30k-s noti több perc alatt nyit meg Kifejezetten új gépet akart, korrekt szervizzel, jó panellel, ezt legjobban az 5558-as Dell közelíti jelenleg ha bővíti NBD garral.
stigma Olcsón 5558-as Dell 120k körüli verziója, 3 év garival. 5 év garival E554 Fujitsu ha még találsz. Ha jó minőségű paneles gép kell akkor FHD IPS-sel az említett Dell 180-190k. Ezek 15-ösök, hordozásra nem a legjobbak. Kérdőívet ki kellene tölteni. Abból kiindulhatsz, amennyi gari van a gépen addig biztos "bírja", utána levő idő meg ajándék. Delleknél lehet az alap 3 évet 5-re is bővíteni.
szerk: A514-es fujit is megnézheted olcsó alternatívának, gart ott is lehet bővíteni 2-ről 3-ra olcsón.
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz KIazmegint #104986 üzenetére
A kis méret és a játék üti egymást. A programozás és a játék szintén. Core M max netezni elég, másra nem való. Ha ezek rögzültek, akkor lehet gépet nézni. Ha a játék a fontos, akkor Asus UX303LB, i5+940M, itt a programozás során kell majd kemény kompromisszumokat kötni, mert a billentyűzete rémes. Játéknál meg nem tudja kihasználni a teljes teljesítményt, mert hamar túlmelegszik és visszaveszi az órajeleket.
Van még HP Probook 640, ami kiváló programozásra, de azon meg játék nem lesz és a ram+ssd bővítés után nem jön ki 300-ból. Van még HP Probook 430, annak viszont nagyon gagyi a kijelzője. Dellnél meg lehet nézni az E5250-et és az E5450-et is, de itt is kemény kompromisszumok lesznek játék terén. -
badrian250
tag
Sziasztok!
Laptop vásárlása előtt állok, a következők a főbb szempontjaim:
-Gyors gépet szeretnék, elsődleges felhasználás az általános: boot, böngészés, film, tehát szeretnék bele egy SSD-t az optikai meghajtó helyére a HDD mellé
-Másodlagos a Photoshop, tehát szeretnék normális procit és videókártyát (Intel+nVidia párti vagyok)
-Jó lenne 8 gb ram, de ha csak 4 van bent, az sem gond, majd később kiegészítem
-Harmadlagos a játék, azért szeretném, ha pl egy GTA V elmenne 1366x768-as felbontáson legalább közepes beállításokkal szépen
-Kijelzőnek 14" lenne a jó, de a 15,6" a max, FullHD-t szeretnék
-HDMI fontos, mivel tvre kötném néha, főleg Photoshopolás és játék közben
-Jól megépített gépet szeretnék, mivel hosszú távra kell, tehát tartós, minőségi zsanérok, és nem tekeredő kijelző
-A keret első körben 200.000, 128-as SSDvelElőre is köszi a segítséget!
-
Chaser
legenda
válasz badrian250 #104989 üzenetére
Ez így túl sok lesz. Vagy jó kijelző de ott játék necces, vagy erősebb gép gyengébb kijelzővel. 14-esből asus k401, 15-ösből k501. Ezeknél viszont nincs dvd és ramot sem tudsz utólag házilag bővíteni. Meg már eléggé kezdenek kifutni. M2 portjuk viszont van, oda mehet SSD. Nagy minőségről itt nem lehet beszélni, szorozni kell 1,5-lel az árat és játékot kilőni, akkor már talán.
-
killer1203
senior tag
2-3 héten belül(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
körülbelül 120.000 Ft(3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.)
internet, filmnézés youtube(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
15"(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Leginkább otthoni használatra kell(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
windows, de ha nincs rajta semmi az sem baj(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
min 500Gb HDD és 4Gb ram cd/dvd olvasóval(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
csak új garanciávalXsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
LanyUs
senior tag
válasz LanyUs #104981 üzenetére
El is jutottam a két lehetséges végletre:
Youtube, netezési céllal leszűkítettem kettőre:
Lenovo idepad G-40-30 14": Dualcore N2840, 2 GB ram, 500 HDD + WIN 8.1 !!! Bruttó: 70.000 Ft
vagy ha már komolyabb, akkor természetesen az elmaradhatatlan billentyű háttérvilágítással
Lenovo U31 70 laptop: Intel® Core™ i3-5005U Processzor / 4GB / 500GB / Intel® HD Graphics 5500 / DOS / Fehér 170.000 Ft
-
badrian250
tag
válasz Chaser #104990 üzenetére
Rendben, akkor szép kijelző+SSD kombóból mit lehet kihozni? Ha a játék kiesik, nem nagy gáz, viszont a PS fusson rajt...
Ez alatt azt értem, hogy biztos jobban fog futni, mint a mostani, 5,5 éves asusomon, amiben egy intel t4400-as dual core proci, meg egy geforce 310m van...Ha használt, nekem az se gond, ha megbízható a forrás
-
vandor01
őstag
válasz LanyUs #104993 üzenetére
I3 alatt ne vegyel gepet! akarmilyen occcon is adjak!
egy androidos telefon ala yuuutuuubolni meg elmegy
de win-t meghajtani? egyenlo egy mazoista kinzassal!nekem voltak...
ujonnan vettem 3540-t magamnak 2940 hugomnak
kb 3 honapos korukban gyorsan a seggere lettek verve......Szoval NE BASSZ ki magaddal!
Most egy Lenovo g50-es elott szenvedek vmi E1 AMD retek van benne...
minden honlap megnyitasa kinszenvedes...Itt leugatott tejfolos dobozos E5-471-es Acerem van i5-el!!
Na az egy urhajo!!!!...minimum amit vegyel i3-as procival barmit!
inkabb laptopsystemnel vmi faszanyos HP-t 70e piiizbol!
Hidd el! jobb lesz es nem fog fajni senkinek!CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Zoona
aktív tag
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
Chaser
legenda
válasz badrian250 #104994 üzenetére
5558-as dellt. Laptopszalonnál 182k i5-tel és 8GB rammal FHD IPS panellel. SSD-t meg veszel ahol szimpatikus. Éppen belefér még egy beépítőkeret is a DVD helyére a gyári HDD-nek.
Használtan üzleti gépből lenne sok, de ilyen panellel nem._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz badrian250 #104994 üzenetére
Használtan mondjuk ez. Mivel ws elvileg jó kijelzőt kapott, érdemes megnézni ha van rá lehetőséged.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- Acer Aspire 5552 alaplaphibás bontódik
- Dell Inspiron 7306 2in1 (+ dell toll) - Intel i7 1165G7, 16GB DDR4, 512GB M2 SSD, Intel Iris Xe
- HP 250 G7 15,6" (i3-7020U, 8GB DDR4,256GB SSD, Win11.)
- Dell Latitude 3410 /I5-10310u/8GB/256GB SSD/14" FHD garanciás laptop eladó
- Laptop töltők és akkumulátorok (Dell, Lenovo, HP, Acer, Asus) AAM számlával és garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest