Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz adm #34093 üzenetére

    OK, felajánlottam, tartom a szavam. Bár kicsit rosszul esik, hogy nem hiszed el. Nem ismersz, nem szoktam linkelni és mellébeszélni.

    A rózsaszínen ne akadj ki, már nem tudom, melyik gépben láttam. Lehet, hogy csak festés volt. Általában szürke, a csavaranyák körül van más színe, gondolom itt edzik vagy másképp ötvözik a nagyobb igénybevétel miatt.

    Szeretném, ha eloszlana néhány tévhit a HP Pavilion gépekről. Én elég régóta ismerem őket, sokszáz gép átment a kezeim között, talán ezer is. Javítottam is őket, legutóbb egy dv5-öst, aminek a VGA és hűtőtönk közötti részt kellet újrazsírozni, mert túlmelegedett a VGA.

    A gépek alaplapja egy magnézium vázon van, ez a váz tartja a többi részt is. Persze van műanyag is benne, de csak a műanyag magában nem adna ilyen tartást.

    És akkor lássuk a képeket. Nem szedtem szét a gépeket, ezt azért ne várja el senki. Ha bárki kíváncsi rá, a DVD-t kivéve látszik a magnézium keret egy része, ezeket fényképeztem le. Remélem ennyi elég.

    dv5:

    Remélem meggyőztelek... ;)

    ui: nem reklámozom őket fémvázzal, nézz meg egy hirdetésemet. A HP mit csinál... hmmm... kicsi piac vagyunk mi itt nekik, nem is forgalmazzák a Pavik 95%-át. Nem hiszem, hogy nagy ügyet csináltak a bevezetésükkel kishazánkban. :(

    [ Módosította: zsoltee10 ]

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Aktív témák