-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommy7
tag
Üdv, az alábbi 3 telóra kérek pro és kontrákat, valamint véleményeket, melyiket vegyem, KÖSZI.
- apple iphone 3g 8gb
- nokia n97
- htc touch diamond 2
Esetleg valami hasonló alternatíva?[ Szerkesztve ]
<< Vezess lassan és élvezd a tájat, vagy vezess gyorsan és épülj bele! >>
-
Tommy7
tag
válasz korpicschess #31302 üzenetére
40-45 körül gondolkodok, miért ezekkel mi a baj? a htcről tudsz valami?
-
korpicschess
veterán
válasz Tommy7 #31303 üzenetére
Persze, nekem volt, ezért mondom. Rezisztív kijelző, régi proci..
50 körül kapni Motorola Milestone-t én megnézném azt például!
Akár Samsung Wave is jó lehet..
Mindhárom telefonnál a rezisztív kijelző ami nagyon sokat ront az összképen, Nokiánál a symbian, Dia2-nél a WinMo 6.5..
Az iPhone lehet jó, de elég drága szerintem ár/értékben + nem is a legtutibb sebességre, illetve nehéz normális használtat találni, mert kevés van.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
andras11
csendes tag
2011-02-18.-án eltulajdonított Samsung S5230,Fehér színü,Vodafone függő,bemérés és letíltás alatt!!!!!
IMEI száma:353044041720583Nem értem miért mondják, hogy megint felment a benzin ára? Ma is ötezerért tankoltam!
-
Tommy7
tag
válasz korpicschess #31304 üzenetére
Hát a motorola szerintem nekem már drága, meg nincs is belőle túl sok, de nekem tetszik, köszi, hogy felhívtad rá a figyelmemet.
-
gago
csendes tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok,még az életbe nem volt tapizós telefonom,csak nokia e71/e72. Mindig nokiás voltam.Lassan eljön az idő hogy gomb nélkülire váltsak,de egy kicsit félek tőle.
Szerintetek melyik tipus mellettdöntsek. nokia n8,nokia c7 sams wave II vagy sony er x10.
Ezeket is úgy javasolták,de nem tudom elhatározni magam hogy na vmelyiket megvegyem.
Köszi előre is -
Domxc
senior tag
Hát teljesen más kategóriák a telefonok, ha nem nagyon szeretnéd lecserélni a Nokiádat akkor szerintem a Nokia N8-at válaszd. Viszont szerintem a felsorolásból a SE X10, Android szoftver 415 óra készenléti idő, 8 óra beszélgetési idő, 8, 1 MP, viszont a Wave II-ben van Super Amoled kijelző.
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
balintXD
tag
Sziasztok.
Új telefont tervezek venni. Most egy 10 hónapos Samsung Jet-em van, de elegem van belőle. Mindig elromlik valamilye, egyszerűen utálom.
Most semi esetre sem akarok Samsungot.3 telefont válaszottam ki a T-mobil portfólióából. A Sony x10 minit, a Sony x8 -at és az
LG gt540 -t. Ezek közül nem tudok dönteni, és mielőtt kipróbálnám őket gondoltam hátha van valakinek tapasztalata ezekkel. Így első blikkre az x10 minit venném, de szeretek videókat nézni a telefonomon és arra a 2,5 col nem túl sok. De fontos még a zene, a minősé (összeszereére gondolok), élettartam xD, fényképezési minőség... Szerintetek melyiket érdemes megvenni?Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
MaciG
addikt
Pár hete már jártam itt, és érdeklődtem mit ajánlotok, és kaptam is tippeket, de úgy látom rosszul tettem fel a kérdést. Szóval nekem egy k850i szintű telefon megfelelne, mert van benne vaku is meg szép képet is csinál és nem is túl drága, viszont a baj, hogy nem igen van belőle olyan ami ne 2-3 éves lenne. Esetleg van valami árban és tudásban is hasonló telefon, amit még lehet újonna is kapni és nem túl régi?
BANZAII
-
NoMagix
addikt
Üdv, mindenkinek!
Legyetek kedvesek ajánlani egy telefont, egy üzletembernek.
Iphone 3G van jelenleg, ez aránylag bevállt, de szeretne mást.
Samsung Galaxy S I9000 volt most legutóbb, de nagyon hamar lemerült és lassú volt...
Hiányzottak az igazi gombok is, (igaz az Iphone-n sincs)elvárásaihoz mi lenne a legjobb választás?
- nagyon sokat telefonál (napi 6-8óra)
- folyamatos szinkronizáció
- email, netA Samsung Wave I vagy II-ről mileyen a tapasztalatok?
Előre is köszi a válaszokat!
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
SE W810-rol szeretnek valtani Nokia C5-re.
A SE 3-4 eves, a Nokia 3 honapos, es garival, szerintetek megerne a 22.400 FT-os kulonbseget?
Koszi!A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Ti4x
aktív tag
Sziasztok!
Mobil vásárlás előtt állok és a segítségeteket szeretném kérni. Mos vettem két jó minőségű Xears fülhallgatót és olyan mobilt szeretnék, aminek minőségi zenelejátszó hardvere van. Nem tudom, hogy ez a mobiloknál hogy működik, de PCn például az alaplapi hangkártya analóg 3.5ös jack kimenetéhez képest mondjuk egy Asus Xonar DS hangkártya 35ször tisztább és szebb jelet ad a kimenetére. Egy olyan mobilt keresek, ami ha lehet
- Nokia legyen
- jó zenelejátszó hardvere van
- és összecsukható típus legyen, bár ez nem fontos annyira.Vevő vagyok mindenféle ötletre egyébként, pénzem akár 50 ezer, talán több is lenne rá. Gondolkodtam rövid távú, relatíven olcsóbb telefonban, ami csak telefonálásra, smsre és zenehallgatásra kellene. A hosszabb távú verzióban már nagy kijelzős, AVI lejátszó-filmnézős és minimum 5 megapixeles kamerájú telefon kellene. Tudnátok mindkét verzióra pár ötletet adni?
nem vagyok mostanában gépnél , nem tudom , mikor érkezem...
-
sdd2
veterán
válasz Csaby25 #31322 üzenetére
Szia!
Ha te nem akarsz egy új c5-öt 35k akkor igen.Bár én elraknám a SE-t póttelefonnak.Sosem lehet tudni mikor mondja be az unalmast az egyik.Aksit merítsd le,vedd ki a telóbol és ragd el egy tokba az aksit meg csomagold be egy zsepibe.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
-
---VR6---
csendes tag
Üdv
A segítségeteket kérném.
Adott két telefon:-Se X8
-Lg gt540 OptimusSzerintetek melyiket érdemesebb választani?
-
Pedro_amigo
csendes tag
Szevasztok!
Nekem is egy kis segítség/tanács kellene. Igazából már átrágtam nagyjából magam a fórumon úgyhogy nem teljesen vakon esek be, de némi megerősítés még elkelne Egy strapabíró alapkészülékre lenne szükségem ami :
-maximum 30 ezer (az se baj ha olcsóbb, mert egy fél év múlva szlgáltató és hűségnyilatkozat írás lesz, valószínű készülékvétellel)
-multimédiából csak mp3 lejátszó, rádió a fontos
-kamera nem árt ha normális, de nem feltétel
-nem kell hogy érintőképernyős legyen
-3,5 csatlakozós
-Nokia, Samsun , Sony Ericsson amiből választanák ha egy mód van rá..Ebből a felhozatalból melyiket 2-3 tartanátok a legjobb ár/érték arányúnak, legmegbízhatóbbnak?
Nokia 2330
Nokia C1
Nokia C2
Nokia C3
Nokia 6303
Samsung GT-C3050
Samsung GT-S5230
Samsung GT-3212
LG GS-290
LG GX300Mégegy dolog, ha nem merítettem le nagyon a keretet....) Ebay-en nézegettem használt liciteket. Nagyon megérik, csak kérdés mennyire megbízható mobil ügyben az ilyen vétel? Tapasztalat?
Köszönet a tanácsért mindenkinek!!!!
Keresni akell azt az Arkhimedeszi pontot amin foroghatunk majd egy darabig...
-
meroly
veterán
válasz Pedro_amigo #31328 üzenetére
Ebből a listából egyértelmű hogy a 6303, vagy 6303i (ez még olcsóbb asszem).
Impossible is nothing
-
cXs
csendes tag
Sziasztok mit gondoltok ezek közül melyiket válasszam.
-Motorola Defy
-Nokia C6
-Samsung Omnia 7Vki tudna vmi jót ajánlani ? 60E (lehet előfizus is)
-
NoMagix
addikt
Én a Defy-re tenném a voksomat.
Az új win7 még nem az igazi, a Nokia C6 a qwerty-vel biztos jó, de éléggé poros az a Symbian.(majdnem ilyet vettem én is)
Használok egy céges Nokia 5230-at és egy magán ZTE Blade-t, ég és föld a külömbség használhatóságban az Android javára!
Nincs nagy kötötség az Androidban és por és ütésálló a a Defy, nekem az lesz a következő!
Pedig, az elején tartottam az Androidtól.Esetleg egy Samsung Wave I. még jó választás lehet, főleg, hogy most már kapható a Wave II. is!
[ Szerkesztve ]
-
manpower
csendes tag
Sziasztok!
Telefon vásárláson töröm a fejem és igazándiból kettő dolog ami igazán fontos számomra!
1. Jó akksi, (egyszeri feltöltéssel minél hosszabb üzemidő) persze ez tudom nem csak az akksitól hanem telefon hardvereitől, kijelzőtől ..stb függ
2. "Mobilhoz képest" jó kamera fényképezéshez (szép éles, zajmentes fotók, jó vaku: xpld. xenon vaku ..stb)
Teljesen mindegy milyen márka, milyen kijelző, tudás, extra, memória stb....
Illetve nem okostelefon!!!
Fontos az ára is nyílván ami max 45 E Ft újonnan!
Segítsetek légyszi!
Előre is köszönöm! -
Dani82
senior tag
Sziasztok
Tudnátok tanácsot adni, hogy melyik telefont valasszam?
Nokia C3-01
Nokia C5-00 Szürke (Fehér)
Nokia X3-02Nagyon nem ertek a nokia telefonokhoz es valasztanom kell ezek kozul egyet ceges telefonnak. Mivel egy Zte Blade-ben van a ceges kartyam, igazibol mindegy, csak nagyon gagyit nem akarok.
Koszonom elore is!
-
Jadro
veterán
válasz Dani82 #31333 üzenetére
Nekem a C3 tetszik ezek közül legjobban. Egyrészt mert nyomkodható a képernyője is, ami jól tud jönni néha még egy ilyen telefonban is, másrészt mert 2,4-es a kijelző a C5 2,2-vel szemben és van benne wlan. A C5-ben az sincs. Az X3- meg csak nem tetszik annyira.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
meroly
veterán
válasz madarasz92 #31337 üzenetére
Nálam az is csak két napot ment, nemrég váltottam a lenti csodára
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz madarasz92 #31339 üzenetére
Ha nagyon nyúzom, akkor 1,5. Más eshetőséget még nem teszteltem, de gondolom 2-3 normál használattal.
Bírnám ha valaki már az akkukat is fejlesztené, hisz itt leragadtunk egy 7 éves technológiánál..... (6310i - 1000mAh li-ion, 3720 - 1050mAh li-ion)....Impossible is nothing
-
cXs
csendes tag
ZTE Blade
vagy
Motorola DefySzerintetek?
-
dada.28
csendes tag
Sziasztok!
Elromlott a Nokia 5610-em és helyette szeretnék vmi újat.
Sokat járok az országban, egy csomót fényképezek tehát annak jól kéne működnie (5 mpixel elég azér ) zenét is szoktam hallgatni, az ár 50-65 ezer körül mozogjon, ha lehet.És persze tudjon vmivel többet mint az 5610
Én az n79, n82, vagy n85 között gondolkodom, de lehet más is persze.(ha egy mód van rá, ne legyen érintőképernyős) Tipp???
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Tommy7
tag
helló
Nokia N95 8GB vagy Nokia 5800 Xpress 8GB microsd
szerintetek ?<< Vezess lassan és élvezd a tájat, vagy vezess gyorsan és épülj bele! >>
-
Noda10
tag
Sziasztok!
Egy üzleti telefont keresek a 2-3 hónapon belül induló vállalkozásomhoz. Mivel internetes szolgáltatásra épülő cégről van szó, amelynek erős online kommunikációja van, ezért egy olyan telefonra lenne szükségem, amely a következőkhöz a legalkalmasabb:
- állandó email, twitter, facebook figyelés és alkalmazás
- könnyű kezelhetőség
- letisztult webböngészés
- jól funkcionáló naptáralkalmazásA telenor kínálatából a következő telefonok esnek ebbe a körbe:
HTC Wildfire
Samsung Galaxy 3
Sony Ericsson xperia 10 mini
Blackberry Curve 8520(esetleg a közeljövőben várható valami újabb készülék?)
Várom a javaslatokat. Olyanoktól elsősorban, akik annak ellenére tudnak objektívak lenni, hogy csak az egyiket birtokolják a fentiekből... Előre is nagyon köszönöm. Nehéz dönteni, mert a cikkek alapján mind jónak tűnik
-
Mr.Csizmás
titán
üdv!
barátnőm szeretne új telefont, mivel ami most van nokia 6101 már kicsit elhasználódott (~5 éves).
kívánalmak:
- zenehallgatás (=bővíthető vagy beépített nagy memória)
- lehetőség szerint fém (vagy masszív építés)
- zárt/nyitott oprendszer mindegy
- új, vagy jó állapotú használt
- kb. 25k huf.-ig árkategória."Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
meroly
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest