- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Monitor hiba topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házimozi belépő szinten
- Logitech Z906
- Apple notebookok
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
3XV
tag
válasz picur220 #30950 üzenetére
valószínűleg (sőt, biztosan) igazatok van. Első okostelóm lenne, de egyszer ezt is el kell kezdeni. Mondjuk N8 fotós képességei jól jönnének, csak igazából még azt nem döntöttem el, hogy árban meddig menjek el, amit még nem sajnálok.
Optimus One vs Defy párharcból tehát utóbbi jönne ki győztesként? -
w.miki
veterán
válasz korpicschess #30949 üzenetére
mi ez a rootolás?
...meg a ROM csere[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
korpicschess
veterán
válasz w.miki #30954 üzenetére
Ez nem ennek a topicja, nagy vonalakban:
root-tal tudsz hozzáférni a teljes fájlrendszerhez, kimenthetsz fontos dolgokat..
ROM: ez tartalmazza magát a szoftvert, drivereket, etc.. nagy teljesítmény növelés érhető el főzött ROM-okkal.
Igazából mindegyik kb. veszélytelen.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
lhi
csendes tag
válasz Ricardo #30927 üzenetére
Köszönöm! - Az "elsőgenerációs" dualos Samsungokról egy német fórumban sok rosszat olvastam (igen gyenge hangminőség a 2. kártyán, rövid üzemidő), a 6112-t meg itt húzták kicsit le, üzemidejét tekintve (töltés másnaponta). Ez az a két dolog (hangminőség, tényleges üzemidő), amihez kéne mások tapasztalata...
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy jó minőségű dual SIM-es független mobilt?
Nézegettem, Samsungnak vannak ilyen készülékei, érdekelne melyiket érdemes megnézni azok közül. Alapfunkciós telefont keresek, telefon, sms, BT, mp3 esetleg FM rádió. Jó hangminőség és hosszú üzemidő előnyös.
Árban még nem tudom meddig akarok elmenni, előbb a lehetőségeket venném sorra.
Let the Zone take me if I am.
-
sdd2
veterán
Szia!
Samsung B7722 ez nem alapfunkciós de viszont tudsz zenét hallgatni vele és a tesztben 3 napig bírta 2 kártyával.Nálad ha keveset használod 5 napig is üzemelhet.
Itt egy alaptelefon:Samsung E2152 DuoS ez is nagyon jó.Ennek hoszabb az üzemideje.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
kutga
nagyúr
Üdv!
Kösz a segítséget. A B7722 érintős, nem szeretem az érintős telókat. A másik tényleg alaptelefon kissé már fapadosnak érzem, lehet inkább választok egy Nokia 6303i-t második telefonnak, munkahelyen kívül és hétvégén azt használom.
Most egy E63-asom van, ha lenne tudásban vmi hasonló elérhető áron 2 SIMmel, le is csapnék rá, de eddig nem találtam.
Let the Zone take me if I am.
-
flash-
veterán
sziasztok
kinéztem két mobilt nem tudom melyiket vegyem:
LG optimus gt540
vagy
Samsung Galaxy 3
melyik jobb telefon?
melyikkel járnék jobban? -
Yany
addikt
Skacok, ha a legüberbrutálminimálabb telót keresem, aminek egyetlen feltétele, hogy a túloldal tisztán halljon engem, akkor melyik telefont ajánlanátok? Se touch, se mp3, se rádió, se SEMMI nem kell, csak telefonálni, de azt azért érthetően vigye. Mi kell nekem?
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
SMITHVADŐR
tag
Sziasztok
Egy ismerősöm telefont szeretne venni, és kb 100 körül áldozna rá.
Ő a Sony Xperia x10i-t nézte ki magának. A kérdés az lenne, hogy melyik telefon éri meg legjobban az árát ebben a kategóriában, valamint ez a sanyi milyen ???Köszönöm válaszotokat előre is
[ Szerkesztve ]
-
ZoPád
tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok, három jelöltem van és gondoltam tapasztaltabb emberek tanácsát kikérem
Függetlenül venném, az ár most nem fontos.
1) Samsung Monte (s5620)
2) Samsung i5700 Spica
3) LG GT540 OptimusNyilván a Spica és Optimus valamivel drágábbak, de ugye android van rajtuk.
Tehát két kérdés:
1)Megéri az android azt a +5-10ezret?
2)Spica és Optimus közül melyiket? Én a Spicával szemezgetek, árkategóriájuk is kb. azonos.Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Because this is the "Oh no, you didn't say that!" generation, where a shocking comment has more weight than the truth..
-
ZoPád
tag
Fú, valamiért nem tudom szerkeszteni az előzőt.
Tehát kicsit utánanéztem (megint) a dolgoknak és arra jutottam:
-Spica nem kell.Ha ilyen árkategóriában akarok maradni, akkor
1)monte
2)t-mobile pulse (vagy mini)
közül melyik éri meg?
Ugye a monte szinte minden téren jobb. De a pulse-on android van.
Elsősorban tapasztalat érdekelne főleg a pulse-ról.
Látszik-e rajta hogy erősen kínai vagy azért elfogadható?Vagy harmadik lehetőség az LG Optimus.. megéri azt a +7ezret?
Üdv!
Because this is the "Oh no, you didn't say that!" generation, where a shocking comment has more weight than the truth..
-
picur220
veterán
A monte minden téren rosszabb, semmiben sem jobb. Szóval pulse. Vagy mini.
Nekem egyszer volt a kezemben, nem tűnt rossznak, de azért elgondolkodnék a ZTE Blade-en is, nagyon jó kis telo!De az előbb még ott volt az optimus is, az sem rossz, sőt, jobb, mint a pulse meg a monte együtt
Azért nem tudod szerkeszteni az előzőt, mert letelt az öt perces határidő!
[ Szerkesztve ]
-
pitkon
csendes tag
Én három teló között vacilálok:
nokia e52
nokia e71
blackberry curve 8520Vélemények?
Illetve ha ilyen árkategóriában van valami jobb, akkor szívesen várom a javaslatokat. -
ZoPád
tag
válasz picur220 #30971 üzenetére
Értem köszi!
ZTE bladeről olvastam itt tesztet, eléggé meg is tetszett (főleg az ára miatt) aztán ugyanezen ok miatt bukott is mikor csak Tnél találtam laza 40k-ért.
LG Optimus.. jó, de megintcsak drága.Tehát marad a pulse mini!
Köszönöm!Because this is the "Oh no, you didn't say that!" generation, where a shocking comment has more weight than the truth..
-
flash-
veterán
és működést tekintve melyik a stabilabb?
LG optimus gt540 vagy Samsung Galaxy 3 ??egyik sem bugos?
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz pitkon #30972 üzenetére
Szerintem mondd meg először, mire használnád legfőképp. Ha úgy mindenre, akkor E52, ha sokat írsz SMSt/emailt, és keveset hallgatsz zenét, akkor E71. BB-ket nem ismerem, de elég nyűgösek, hacsak nincs vmi céges cucc. Kell hozzá BIS, meg ilyenek, szóval én nem kínlódnék vele.
-
pitkon
csendes tag
válasz picur220 #30977 üzenetére
Igazából legfőképp telefonálásra. Zenére nagyon keveset használnám mert arra van egy ipodom. Illetve ahogy most nézegetem egyre jobban megtetszik az e71 alakja. Csak már nem nagyon van belőle, vagyis belső raktáron. A kérdésem még az lenne hogy sok különbség van e az e52 és az e71 processzora között? Mármint arra értem hogy sokat számít e hogy az e52-ben már 600 Mhz-es a proci, vagy nem fogom igazából észrevenni. (Ma egy boltban az eladó azt mondta hogy szerinte még az e71 gyorsabb is. Mondjuk ezt nehezen tudom elhinni.)
-
Bocaa
senior tag
50k ig qwertys,wifis teló kéne. Lehetőleg vmi jó oprendszerrel ( android) persze ha nagyon jó a készülék eltudok tekinteni a qwerty hiányától.
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
Tothgera30
Ármester
Megvan sz E52-m, hát nagyon jó telefon, teljes mértékben elégedett vagyok vele, aki ilyet szeretne, csak ajánlom .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
KennyONE
aktív tag
Sziasztok!
Épp telefon váltás előtt állok de nem tudom hogy melyiket vegyem.
A fő szempontjaim:
-ár: max. 30 ezer FT.
- QWERTY gombsor
- lehetőleg vakus kamera és wifi (de ez nem kötelező,de néha jól jönne)
-és ne LG.Eddig a Nokia C3-at néztem mert ez nagyjából megfelel minden elvárásomnak,csak nem halottam róla jó véleményeket sajnos.
Előre is köszi!
-
kalló
aktív tag
Sziasztok!
Egy új telefonra lenen szükségem 40.000 ft környékén, lánynak venném ajándékba tehát valami szupcsy kéne cuki színben.
Érintőképernyőst keresek.
Ami a használatot illet:
leginkább telefonálás és smsezés valamint internetezés(wifi és lehetőleg hsdpa), leginkább messenger, facebook, általános böngészés. Mivel lánynak lesz ezért, nem kell feltétlen nyílt rendeszerű telefon, lehet zárt oprendszer is. valami stabil és gyors teló kéne(már ha van ilyen ennyiért.)
Nem vallásos a lány, tehát bármilyen márka megfelel.
Leginkább független érdekelne vagy olyan amit sok helyen függetleníteni lehet és nem horror áron.
Előre is köszönöm a segítségetek.http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
KuCu_155
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok :
-LG GT540 Optimus
-Samsung Galaxy 3Szerintetek melyik lenne a jobb választás ?
-Galaxy 3-nak nem hátulütője 240*400 felbontás ?
-GT540-el semmi bajom csak rezisztív kijelző...
-Összességében jobb a Galaxy 3 mind ram rom és cpu szempontjából .Válaszokat előre is köszönöm !
:)
-
-
roti86
őstag
válasz KennyONE #30988 üzenetére
Igen, de ezekben sajnos egyikben sincs wifi. Ami nekem beugrott az az LG GT540 Optimus rózsaszínben. Ez minden kritériumnak megfelel (WIFI, FB, Böngészés és kb. 40K-ból ki lehet jönni). A rezisztív kijelző sem lehet hátrány, műkörömmel is kiválóan kezelhető
szerk.: most jut eszembe a hardveraprón láttam már zsír újat 25k-ért rózsaszínben
[ Szerkesztve ]
-
Wendingo
csendes tag
Hali.
Előfizetéssel szeretnék venni egy telefont, és A két HTC Dézire esett a választásom, de nem tudok dönteni a kettő között. Telenornál 40 a sima, a DHD 80. Megéri a nagyobbik testvér a +40es többletköltséget?
Alapvetően hosszútávra tervezek, de mondjuk ha kijön egy telefon, amitől leesik az állam, akkor eladnám a telót, tehát az időtállóbbat szeretném megvenni.A legfontosabb talán a minőség, km900am volt 1 évig, és borzasztóan idegesítettek az apró hibák. ilyet nem akarok. Zenét sokat hallgatok a telefonon, fényképezésre is csak azt használom, hiszen mindig velem van. Szemeztem még a Motorola defyvel, mert időtállóbb a burkolat, így ha el akarnám adni, nem kéne a karcok miatt szégyenkeznem.
-
korpicschess
veterán
válasz Wendingo #30991 üzenetére
Hali!
Ha számít a zene, meg egy jobb telefont szeretnél és nem olyan fontos a GPS, akkor nézd meg a Samsung Galaxy S-t. Nem nagyon éri meg a +40-et szerintem, ami dupla ár..
Ha ROM-csere és ilyesmikben benne lennél akkor zene, gyorsaság, stb szempontjából (GPS kivételével) jobban jársz szerintem az SGS-el.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Wendingo
csendes tag
válasz korpicschess #30992 üzenetére
Egy havernak van SGS-e és eléggé röcög néha menürendszer, nem szimpatikus a samu. ): érdemes egy két hónapot várni az új generációkra? még M.atrixra is gondoltam, csak 2 hónapnál tovább nem nagyon tudok várni, telefon nélkül, és az szerintem bőven odébb van.
-
themebuilder
senior tag
-
Angelotti
tag
Sziasztok!
Nekem több kérdésem is lenne.
1. Melyik a legjobb kamerás mobil perpillanat?fénylépre gondolok, nem videóra
2. van 20 ezer körül olyan teló, ami veri a k850i kameráját? (az SE is 20 körül van)
3. ismerősöm szeretne venni dual simes mobilt. Milyet érdemes?
Ő ezt nézte ki: [link]. de ez vmi kínai szar . mennyire megbízhatók ezek? Melyik "kínai-másolat" márkát lenne érdemes preferálni? Vagy létezik dual slimes teló ISMERT gyártóknál is? (ha igen mennyibe mérik, milyen típus?)
A Dual Sim minden telónál azt jelenti, hogy egyszerre kezeli a két kártyát, nem "váltogatni" kell a menüben, hogy melyiket akarom használni, ugye?Üdv és köszönet, remélem érthetőek voltak a kérdéseim
szép estét Mindenkinek![ Szerkesztve ]
(*)(*)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Monitor hiba topik
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.