- Milyen TV-t vegyek?
- HDMI topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry3
őstag
válasz korpicschess #30851 üzenetére
Elnézést, én vagyok a hülye, mert nem jól írtam.
Tehát jelenleg van egy iPod touch 4G-m és egy rosszabb telefonom, hogy ne kelljen két dolgot cipelni(nem mintha olyan nehéz lenne) venni szeretnék egy olcsóbb telefont, de úgy hogy maradjon pénz. Viszont nem akarok rezisztív kijelzőt, mert a kapacitívet megszoktam. -
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Nokia telefont keresek, a lényeg a villámgyors működés és a hosszú üzemidő. Az eddigi telóim 3 napnál tovább nem igazán húzzák, ha bluetoth-ot, WLANt használok még hamarabb lemerülnek.
Funkciókban jó lenne a BT, egy jó szervező/határidőnapló, esetleg mp3 lejátszó. Kamera nem szempont, de a kijelző legyen szép.
Árban még nem tudom mennyi lesz rá.
Remélem létezik vmi ilyesmi, várom az ötleteket.
[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
kutga
nagyúr
Üdv!
Újat szeretnék mindenképp. Árban nem tudom meddig mennék de lehet első körben T-mobile szolgáltatónál néznék körbe.
Let the Zone take me if I am.
-
korpicschess
veterán
válasz harry3 #30852 üzenetére
Natehát: az ilyen árkategóriájú telefonokat nagyon lassúnak/rossznak fogod érezni az iTouch 4G után... próbáld ki előtte azt mondom, de nem lesz túl kellemes sebesség terén.
Rezisztívet én is rühellem már.. nem kéne többet sosem.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Kos 7
tag
Üdv emberek !
Éppen telefon vásárlás előtt vagyok... igazából már megjelenése óta tetszik a desire..telenoros előfitesbe nem is olyan vészes az ára...de az lenne a kérdéesm hogy mivel kb féléves teló..nem tom a support hogy alakul..vagy hogy alakult eddig...de érdemes lenne várni..jön vmi nagy durranás vagy nyugodt szivvel vehetem ?Előre is köszi
-
adidas4death
aktív tag
Helló srácok!
A segitségeteket szeretném kérni, vacilálok elég rég óta 2, vagyis inkább 3 telefon között.
Ők lennének azok:
- Motorola Defy
- HTC Desire HD
- Samsung Galaxy SAmire szeretném használni. sokat internetezek a telefonon, szinte mintig a fülemben lóg a füles ugyhogy fontos a zenei oldala a telefonnak ( meg ezáltal a Bluetooth, mivel a BH-s füleseket részesitem előnyben) használom továbbá elég gyakran a GPS-es navigációt(mind kocsiban mind gyalogosan egyaránt elég sűrűn szóval fontos hogy ez is stabil, gyors legyen.
A kamera is fontos mivel szeretek fényképezgetni, videózni, ugyhogy fontos lenne hogy a lehetőségekhez mérten a legjobb legyen.
Az sem utolsó továbbá, hogy erős hardvere legyen mert szeretek rajta jáccani, progikat leszedni rá, és alkalom adtán, filmeket nézni rajta ezért az sem utolsó hogy szép tiszta legyen kijelzője, szóval szinte 100%ig ki használnám a telefon összes funkcióit.
Ebben szeretném ha segitenétek nekem.
Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm.
Üdv.: adidas4death
ó most jut eszembe, mindehez szükségem lenne valami jó kis külső akksira mert hallottam hogy van ilyen csak én nem tudom hogy honnan tudnék szerezni a vashoz
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
sagesz93
addikt
válasz picur220 #30861 üzenetére
Igen, de mondjuk egy iphone 3g-t már megfog a blade. Egyik ismerősőmnek 3g van 3.1.3-as szoftverrel(asszem), elég régi meg minden, akad mint állat, sokat fagy.(igaz úszott szegény wc-ben ) Persze ha menne rá új fw biztos javulna.
Viszont a kijelző nagyon gyenge, a 4-es szériáé már fasza.[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
válasz picur220 #30864 üzenetére
Nekem inkább a felbontással van bajom.
A blade után szörnyű ránézni az ipodra.. Persze vannak más hibák(pl. kékesedik) Igaz ez ipod nem iphone.
Az automata fényerőállítást én személy szerint rühelltem mindig is. Engem nagyon zavar, és nekem nem optimális sosem...[ Szerkesztve ]
-
harry3
őstag
válasz korpicschess #30857 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Már megszoktam a sebességet, a szép Retina kijelzőt, de bármit meg lehet szokni,csak idő kell. Még meggondolom, de lehet, hogy inkább maradok így. -
Dhampir
félisten
Sziasztok! Ha választani kellene, akkor Nokia N79 vagy N97 Mini?
Vagy:
Nokia N97 Mini / Motorola Defy?
[ Szerkesztve ]
-
Kos 7
tag
válasz korpicschess #30860 üzenetére
És a tegra 2 es telók mikor jönnek kb ... ? mert max fél/egy hónap amikoris lezajlana a dolog ....egy dolog amiért vacilálok mert ok hogy nagyon tetszik a dézi.de nem hinném hogy jönnek hozzá további droid verziok... vagy ?
-
albiosz
őstag
válasz Dhampir #30872 üzenetére
Pár ezrest esetleg még tovább csökkenhet.Mostanában is esett kicsit, mivel kijött ugye a Wave II. Most olyan 76 K körül van gyári garival, ha elég boltival is, akkor 70 körül is meg lehet kapni. Meg itt az aprón is vannak szép darabok olcsóbban.
De ez a hardver ezen az áron szerintem az egyik legjobb ajánlat jelenleg.
App sajnos valóban kevés van rá, de bizakodom, hogy hamarosan beindul itt is a fizetős rész, meg új badás készülék bevezetésével lesz rá sok alkalmazás.
(Bár hozzáteszem szinte minden alapból benne van, ami nekem kell) -
albiosz
őstag
válasz Tothgera30 #30881 üzenetére
GPS vevő úgy tudom (és az itteni teszt is ezt írja) nincsen benne sajnos.
-
albiosz
őstag
válasz Tothgera30 #30883 üzenetére
Jó kérdés, az 5630 topikjában a szakik biztosan tudnak valami megoldást rá.
-
albiosz
őstag
válasz Tothgera30 #30885 üzenetére
Ne viccelj, erre való ez a fórum.
Egyébként az 5310-es is király készülék, az után szerintem tetszeni fog az 5630, mert hasonlóak, csak ugye jóval többet tud már utóbbi.
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Egy olcsó (használt) legalapabb telefont keresek, csak az a fontos, hogy lehssen vele telefonálni és az akkumulátora minél tovább bírja!
Előre is kössz!
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
sdd2
veterán
válasz viktorhmv #30887 üzenetére
Ha gondolod akkor vedd meg a SE Naite J105-öt.Nem a leg alapabb telefon de sokáig bírja.600 óra készenléti idő,kb.10 óra beszélgetési idő.Használtan már 12K-ért fogsz kapni.
A filipsek is sokáig bírják.De azok már nagyon öregek és nem biztos, hogy annyit fog bírni az aksija mint újkorában.
[ Szerkesztve ]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
viktorhmv
senior tag
-
viktorhmv
senior tag
válasz albiosz #30893 üzenetére
Nem rossz, csak annyi a baja h nincs benne magyar nyelv:S Nekem nem is lenne gond de mivel anyukámnak keresem így problémát jelent sajnos. Esetleg vannak jó strapa telefonok amik még akksi üzemidőben is jól bírja illetve nem drága (régi modell is megfelel).
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
Jani_97
csendes tag
Sziasztok!
Holnap megyek telefont venni, ZTE Blade-et veszek, de ha esetleg nem lesz, akkor kéne valami hasonló tudású/árú telefon. Ti miket ajánlotok?
-
Badb0y
addikt
Tehát:
- Árkategória: mindegy
- Használt vagy új: mindegy
- Hol vennéd meg: ahol a legolcsóbb (Mo-n kívül is)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont: 2 évig szoktam 1 telefont legjobb esetbe használni.
- Mire használnád: mindenre, amit ki lehet hozni belőle (flash,gps,eseleg még doksi szerkesztés is,wlan)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is: mindegy
- Milyen kialakítású telefont keresel: mindegyA lényeg, jó ideje dual simes telefont keresek, ami minden elvárásnak megfelelne, de úgy érzem nem fognak olyat villantani, amire várok. Ami jónak néz ki:
1. Gsmart Rola
2. Samsung B7722Úgy érzem Android felé hajlok, volt iphone-om is, azt is szerettem.
Érdekelne egy bestbuy és egy olyan ami most mondhatni nem a legdrágább, de mindent tud.
Ha nem sokat segítettem a specifikációmmal, akkor még kérdezzetek
Köszönöm előre is.
UI.: 2 simről lemondtam, ezért sima 1 simest ajánljatok,
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest