- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- E-book olvasók
- Milyen TV-t vegyek?
- HDMI topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jblgti38
tag
köszönöm a segítséget
-
Rav3n02
senior tag
válasz Redbullking #30303 üzenetére
Hopp az előző hsz-ből kimaradt, hogy inkább a GT540-et ajánlom, de természetesen az x8 sem rossz.
-
nepszter1
addikt
Sziasztok karácsonra választhatok egy telefon-t de fogalmam sincs melyiket vállaszam árba max 40k lehet .De előfizetéses vagyok szóval sokkal olcsobb a telefon így. Én egy samsung galaxy 3ra gondoltam de nemtudom még. Jó lenne ha lenne benne Wifi meg GPS. köszi
ja igen és a telenornál lennék.
[ Szerkesztve ]
-
jblgti38
tag
tudom-tudom.Újra kérdeznék:S
na igen ám.Csak közben megcsappant a pénz állományom
30-32k körül milyen telefont érdemes venni?használtan,újonnan.
Ha mondjuk tudok nagyon szép állapotú S8000 Jet-et azt érdemes megvenni vagy tudtok ajánlani vmi mást?Főleg a telefon külseje és a kamerája érdekel.Legalább olyasmi képet szeretnék csinálni mint a KU990-el...[ Szerkesztve ]
-
user137
őstag
Hölgyek, Urak,
androidos választékból kellene egy
- Telenoros
- Magyarul tudó
- Lánynak elfogadhatóméretű-kinézetű
- minél hosszabb akksiidejű telefona jelenlegi egy SE w350i, ami már picit kezd megkopni nekem SGS van, de ekkora készülék messze nem nőies, és a célszemélynek még nincs tapasztalata az Androiddal.
ár egyelőre "nem szempont", majd figyelembe veszem azt is utólag persze.
Előre is köszönöm az ajánlásokat
-
-
Milan86
tag
Még egyszer kérnék segítséget uraim , indoklással ha lett. Itt vagy akár privátban.
x10 mini pro
x8
Gt540 Optimus
Galaxy 3Ki melyiket ajánlja illetve ebben az árkategóriában van e ezektől jobb ami megérne megvenni.
Köszönöm -
Rav3n02
senior tag
válasz Milan86 #30311 üzenetére
Hát a maga nemében mindegyik jó telefon, attól függ mit tartasz leginkább szem előtt választásnál?
x10 mini pro gyors, pici kijelző, qwerty,
x8 szerintem egy picit lomhább mint az x10 nagyobb a kijelző de még mindig elég kompakt, nincs qwerty
GT540 rezisztív kijelző, divx, szép kijelző, elegáns, gyors
Galaxy 3 normál, gyors, kicsit béna műanyag hatás...tudásban egyik sem rossz, de azt neked kell eldönteni mi a legfontosabb szempont...
-
szoti27
tag
Megint gondban vagyok az iphone 3g és a wave s8500 val mert találtam 1 iphone-t amire van 1 év gari még és nemtom meiket válasszam? samsung..képernyő stb... iphone azt hallotam hogy nem szereti a windows ot... hogy vannak hátrányaia windowsal tudnátok ismertetni ezeket a problémákat???Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Rav3n02
senior tag
válasz szoti27 #30313 üzenetére
Nem az iphone-nak van problémája a windows-al, hanem az itunes-nak, de ha stabil win opod vant fent és a legfrissebb itunes-t használod akkor normálisan működik....
De vedd figyelembe, hogy Iphone-ra sem zenét sem semmit nem tudsz felrakni Itunes- nélkül és mindig szinkronizálnod kell a telefonnal .....[ Szerkesztve ]
-
Jimmy8
senior tag
Gyors kérdés:
50 év körüli hölgynek melyik ajánlott?
Csak e kettő közül:
Samsung s5350 shark 10eFT
Nokia 2330 classic 15eFtNemirodai munkás, így koszosabb környezet is előfordul:
Telefonálás a fő elvárás
Nagyobb kijelző (esetleg nagyobb betűk) szemüveg miatt
jó térerő
strapabíró készülékház (persze nem dobálva lesz, de mint írtam nem vitrinbe tartaná)
jó akkuA samsung jobb vételnek tűnik,de nem tudom elég masszív -e?
-
Rav3n02
senior tag
válasz Jimmy8 #30318 üzenetére
Shark többet tud picit gyengébb akksival strapabíróságát nem tudom de nem hiszem h túl strapás lenne,
2330 saját tapasztalat van ilyenünk a cégnél: nem rossz, akksi jól bírja, hagminőség nem túl rózsás..strapabírósága nem rossz de akkor már inkább egy 2630-at ajánlanék ilyet is használunk...árban ugyanott van de jobb a hangminőség, jó akksi, nem sértődik meg egy egy pofára eséstől sem... -
Jimmy8
senior tag
válasz Rav3n02 #30319 üzenetére
Köszi a gyors választ
Strapabíróság alatt azt értettem, hogy ne kezdjen el kopni fél év alatt a festés...
A tartósságot is kellett volna mondanom (huzamosabb használat hiba nélkül)
Tehár rangsoroljunk:
akku : nokia+
kijelző: samsung +
ár: samsung +
készülékház: nokia +
szépség (szerintem,férfi szemmel): samsung +
hangminőség: ?
térerő:?
tartósság:?
Az utolsó háromra ha meglenne a válasz, akkor eldőlne a dolog...[ Szerkesztve ]
-
Rav3n02
senior tag
válasz Jimmy8 #30320 üzenetére
tartósság: gyakorlatilag ugyanabból az anyagból készítik, szóval nagyon nem dönti el a mérleget szerintem , a nokiáknál talán picit vastagabb az anyag...
térerő:
2330 -
2630 +
samsung +
hangminőség:
2330 -
2630 +
samsung +Tudásra és szépségre a samsung a nyerő szerintem...strapabíróságra és akkura a 2630..viszont ha te a 2330 és samsung között akarsz csak dönteni akkor azt mondom egy nőnek inkább a samsung, mert bár az anyag talán picivel gyengébb és az akku is csak 2 max 3 napot bír de azért mégis csak nagyobb tudású telefon és szebben is néz ki
-
JamesHolden
aktív tag
a #30297-re más is a C510-et ajánlaná
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretnem kerdezni, hogy a ket telefon kozul melyiket hoznatok ki "gyoztesnek"???
A Ket telefon Nokia 6500 classic, Nokia E51.
Jelen pillanatban nem fontos szamomra a hiper szuper kamera es egyebek, ezert csak hasznaltat vennek, ezert gondoltam erre a kettore!
Valaszaitokat elore is koszi! -
JuÐy
csendes tag
Sziasztok!
Én is 2 telo között vacilálok, ha tudnátok nekem segíteni az yoo lenne.
Az egyik a ZTE Blade , a másik pedig LG Optimus (GT540).Szerintetek ?
Köszike,
JuDy
Ne játsz az életeddel ... játszik az veled éppen eleget!
-
emitter
őstag
Sziasztok,
GPS-képes mobilt néznék édesapámnak, autós használatra is (nem sűrűn használná egyébként, de néha jól jönne). A Telenornál van ez a 180perc csomag, számlásan havi 5k mellett 20 ezerért egész jó telókat lehet kapni. Amiket néztem:- Nokia C7 (teszt)
- Samsung Galaxy 3 (teszt)Kamera nem annyira lényeges, mindegy nekem h 8mega fixfókusszal, vagy 3 autófókusszal. A készenléti idő, és a GPS használhatósága lenne a lényeg.
Melyiket ajánlanátok?
Esetleg amik még ebben az árban vannak: LG GT540, RBM (nem tudom, ez milyen márka..), Sony Xperia X8 -
picur220
veterán
A ZTE egy jó telefon alapvetően, csak gyenge a hardvere ahhoz a nagy kijelzőhöz. Pl videólejátszásnál szaggat egy 800x480-as mp4, holott ez még csak akkora, mint a kijelző. De amúgy menüben, meg ilyenekben jó gyors.
Viszont az Optimus szerintem egy megbizatóbb telefon, és emiatt én inkább azt venném. -
b1sti
senior tag
válasz littlelion21 #30325 üzenetére
Koszonom!
-
cori14
csendes tag
sziasztok
Samsung Wave S8500 vagy iphone 3GS (használtan)? legfőképp játékra kellene, persze a telefonálás, meg netezes mellett. melyiket érné meg jobban?
köszi
-
cori14
csendes tag
csak tudod, 3gs hazsnaltan több mint egy s8500 ujonnan cikkirok mindenhol éltetik a badát, viszont a hasznalok szerint meg szar. msot akkor mi az igaz?
-
Neoteric
addikt
Samsung Galaxy S ---vs--- htc Desire
Pro/ kontra? Minden tekintetben.
Melyiket ajánljátok jobban?
Személyes tapasztalat is érdekel.köszi
PSN: ne0teric_sAN
-
cori14
csendes tag
akkor lehet, h 3gs lesz ebből, pedig nem akartam iphonet venni
köszi mindenesetre. ha másnak van véleménye ezzel kapcsolatban, irjon!
[ Szerkesztve ]
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Egy rövid és tömör kérdés: Nokia E66 vagy Vodafone 845?
Melyiket vegyem meg? Ugyanannyiért tudnám megvenni mind2-t.Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
Plebi
senior tag
Sziasztok! Telefon vásárlása előtt állok. Androidban gondolkozok, de 3 igazán 4 telefon közt nem tudok dönteni. A jelentkezők: HTC desire, SGS, Motorola defy, Zte blade. Ebből a sorból a blade kilóg, de árával megfogott, a többire is már meglenne a pénzem szóval nem ez döntene.
Ami fontos lenne, hogy a telefon gördülékenyen, rotolás, belenyúlás nélkül használható legyen, multimédiára, játékokra jó legyen, tehát alap rajta lévő android a hétköznapokban is jól működjön. Live háttérrel, widgetekkel jól menjen.A blade-t már próbáltam, de nekem a jelenlegi 2.1 el nagyon karcsúnak tűnt, live wallpaperek szinte nem mennek, többen is azt írják, hogy 2.2 nagyon jót tesz neki. Barátnőm x10 minije szinte megtáltosodott a 2.1 től ilyen téren. Ára nagyon jó, de nem tudom, hogy megéri-e ennyit spórolni rajta.
Az ideális nekem igazából a defy lenne, az ip67 szabvány miatt, de egyenlőre sehol sem találtam videót róla, hogy a menün kívül live wallpaperekkel játékokkal hogyan boldogul.
SGS ról sok jót és rosszat is olvastam, bele kell nyúlni, de akkor faxa. Support elég gyenge, kies nagyon rossz, stb.
Desire pedig régóta sokak kedvence, de van, multi touch hiba (ha jól tudom), viszont ennek ellenére alapállapoton stabil gyors.
Röviden ennyi lenne. Remélem ki lehet hámozni mit szeretnék, illetve tudtok valami tanáccsal szolgálni.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
viztelen
tag
Hello.
Telefont keresek, és ebben kérném segítségetek. Használt készülék is szóba jöhet, a lényeg hogy ne essen szét ...
Hosszú távra (mondjuk 2 év) tervezem, kb 35ezret tudnék rászánni (picit mehet fölé,de nem nagyon), ha van benne WIFI. (előfizetés nélkül. abból már így is több van mint kéne)Olyan dual sim-es telefonra lenne szükségem, ami egyszerre kezeli a 2 SIM kártyát (1 vodafone,1 t-mobil tehát jó lenne ha független lenne).
Telefonálásra, SMS+Email írásra lenne elsődlegesen használva (gondolom ilyenkor a qwerty/qwertz jó lenne, de még nem volt se ilyen, se touch screen-es telefonom, így nem tudom, mi jobb email-ezős szempontból, a lényeg az,hogy tudjak róla rendesen email-ezni)
valamint jó lenne a bluetooth a névjegyek küldözgetése, BT headset (zenehallgatás) miatt, de nem létszükség.
utolsósorban fring videofon (ha megy akkor skype), tehát az előlapi kamera előny
Ha a fentieket nem esélyes összehozni, akkor egy olyan dual simes teló kéne, amibe belefér ~500 kontakt (.csv nokia exportból) és a kontaktokhoz/csoportokhoz külön lehet mp3 csengést hozzárendelni, black list opció előny(akár külön progival).
Mindkét esetben kiemelten fontos a minél hosszabb beszélgetési idő (min 4 óra), mivel folyamatosan lesz használva (napi 3 óra beszélgetés) és csak naponta egyszer szeretném tölteni, mivel egyébként útközben leszek...
Előre is köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Rav3n02
senior tag
-
Rav3n02
senior tag
-
zoli03
őstag
Olyan telefont keresek, aminek a készenléti képernyőjén nagy, jól olvasható digitális óra van. Amiket találtam: Nokia 2330 Classic, Nokia 2220 Slide. Még a Nokia 2700 Classic-ot néztem, ez jóval többet tud mint az előzőek és ebben van MP3 lejátszó meg rádió, ami nem hátrány. Szóval ami fontos: nagy óra, MP3 lejátszó.
-
kissj83
tag
Sziasztok!
Testvéremnek szeretnék karácsonyra mobilt venni és mivel nagyon nem vagyok otthon a témában, a segítségeteket kérném.
Hosszú távra kellene, valami "bestbuy" telefon.
Igazából a netezés és wap nem fontos, de legyen rajta fényképező, FM rádió,MP3 lejátszó és mivel sokat olvas, jó lenne ha a készüléken tudna digitális formátumú könyveket, dokumentumokat megjeleníteni. Gondolom a mostani mobilokon ez nem probléma, mivel az én régi K700-I telefonomon is lehetett,csak egy programmal kellett átkonvertálni a szöveges file-t. Ehhez jó lenne egy nagy képernyő, de fontosabb a megbízhatóság.Árban olyan 30 és 50 ezer között gondolkoztam, de jó lenne, ha egy strapabíró tok is beleférne az összegbe.
Érintőképernyő és egyéb alkalmazások nem fontosak, ha belefér a keretbe jó lenne.Még annyi, hogy kártyafüggetlenül, vagy dominó csomagban érdekel, mert keveset telefonál, így nem akarok előfizetésest.
Előre is köszönök bármilyen tippet, ajánlatot!
-
Rav3n02
senior tag
válasz kissj83 #30345 üzenetére
Domino csomagban esetleg egy Nokia 5230 32000-ért, vagy LG GT540 41000 forintért. Az 5230 gagyibb de teljes értékű navigációval. A GT540 elegáns, nagyon sokat tud, de nem árt ha van folyamatos internetkapcsolat, de persze anélkül is használható. Van még Samsung Monte de az zárt oprendszer, progikat nem egyszerű telepíteni rá. Illetve ott van még a SE X8 és Tmobile Pulse mini is is de jóval kisebb kijelzőkkel mint a felsoroltak. Ráadásul a Pulse lassú is a GT540 hez képest.
Én a GT540-re szavaznék.
Jó éjrt
[ Szerkesztve ]
-
Milan86
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest