-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Szerintetek mit érdemes venni? Samsung Wave 1-est a telenortól 38-ért, vagy Motorola Defy-t a Vodától 40-ért? A havidíj kb. ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Silenzio
addikt
válasz korpicschess #31852 üzenetére
Igen, viszont ha jól hallottam, annak több baja van a flash alapú cuccokkal. A Samsung gyorsabb.
-
Silenzio
addikt
válasz korpicschess #31855 üzenetére
Sajnos a honlapok nagy hányada beágyazott flashekkel dolgozik, néhol problémás ha nem megy rendesen. De a flash lite működik rajta, azzal elvileg nem lehet gond.
-
Lacazr93
senior tag
Szerintetek egy ilyen 40-45ezres kategóriában mit érdemes venni? Használt és új is jöhet
-
KicsiBege
csendes tag
Sziasztok most egy telefonvásár előtt állok. Hála az Istennek
A márkát már leszögeztem magamban, hogy NOKIA- át szeretnék
Árban egy 40000 Ft alatt vagy ig gondoltam.
Nem szeretném hogy érintős legyen.
Multimédia fontos, legyen megbízható szerintem ez mindenkinél szempont .
Hosszú távra gondolkozom.
Ajánljatok valamilyen modellt, az sem baj ha nem Nokia.
Fontos a külső is.
Köszi! -
koshmar
addikt
válasz Lacazr93 #31863 üzenetére
Ja, így más.
Én speciel Sony Ericsson párti vagyok, igaz, 2003-2005 között volt két Siemens-em is.
De 2005 óta csak SE.
Jövő héten is Sony Ericsson-t fogok venni, az Elm-et.De mondom, csak telefonálni nem muszáj egy 40 ezres telefont venni.
Mondhatnál pl. egy márkát is, az szűkítené a kört rendesen.[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Mans20
addikt
Est
Van most egy sony ericsson K550i-m,valami hasonló tudású kéne,bluetooth ami lényeg,meg aránylag normális képet csináljon mint a 550i ha lehet autofókuszos,,ez a klasszikus forma kell,2-3 évig,25000ft körül,nokia vagy sony ericsson de más is érdekel,pannonos vagy független,nokia 2700 classsic,nokia X2 00 , SE cedar,nokia C2 01 eddig ezeket néztem.
-
koshmar
addikt
válasz Mans20 #31866 üzenetére
A sors keze.
Nekem is egy 5 éves SE K550i-m van a múlt héten döntött úgy, hogy nem szeretne tovább működni.
Rendesen kiszolgált, 5 év az nem semmi.Én egy SE Elm-re fogom lecserélni, ha gondolod, elolvashatod róla a Mobilarénás tesztet.
5 Mp-es kamerája, ami ha nem is kiemelkedő minőségű, de még így is messze jobb képeket fog csinálni, mint a K550i 2 MP-ese.
Most 31 ezerért lehet kapni a T-Mobile (egyesek szerint több mint jó vétel.
A cikkben ugyanis azt írták, hogy egy 40 ezres árcímke megfelelne a tudásának. Na de 30-ért. ).De ahogy a kollega említette, a Cedar is egy jó alternatíva lehet, ha egy egyszerű, mégis jó telefonra vágysz.
Sony Ericsson rules.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Mans20
addikt
Köszi,nincs bajom a 550i-mmel csak a kijelző közepén lett egy félcentis csík ahol kihaltak a pixelek,ma már kicsit nagyobb lett,majd még kitalálom mi legyen.,ez az elm meg cedar,ezekhez van usb kábel hogy a gépre rakjam a képeket?
-
sdd2
veterán
válasz Mans20 #31872 üzenetére
A Cedar-hoz micro-USB kábel kell lehet hogy akad otthon neked.Ha nem akkor 1000 ft körül van.Asszem egy vodafone boltban vette egyik fórumtárs 1000 ft-ért. Az Elm-hez meg Fast-Port-os kell.Lehet hogy a k550i-hez attak neked és akkor azt használhatod
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Tudtok valamit a Nokia 5230-ról?
Ill. azon belül, hogy a GPS mennyire használható pl: magyar viszonylatban (Bp és vidék is)
Kösz:piadex2
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
csdm
senior tag
Hali!
Olyan telefont keresek, ami:
-legolcsóbb, használt
-3G-s netet meg tud osztani WiFi-n keresztül
-fenti műveletbe 2 óra alatt nem rohad bele -
miha87
csendes tag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék venni mobiltelefont. Két készülék között kéne választani. Sony Ericsson Xperia X8 vagy Sony Ericsson Xperia X10 mini pro. Ahogy nézegettem, nagyjából ugyanolyan specifikációkkal rendelkeznek.
Ami fontos lenne, hogy használható legyen és jól működjön:
- Wifi
- GPS
- Minél hosszabb ideig használható legyen egy akksifeltöltéssel, pl.: folyamatos zenehallgatás mellett.
Valamint érdekelne, hogy ezek a készülékek kaphatók-e Android 2.1-es oprendszerrel. Én eddig csak 1.6-al láttam, és örülnék ha nem nekem kéne frissítgetni.[ Szerkesztve ]
-
juuzer
addikt
Üdv,
Corbym meghalt, 4 telefon között hezitálok:
-Vodafone 845
-Zte Blade
-Samsung Galaxy Spica
-Samsung Galaxy MiniA mini és a 845 a kis kijelző miatt nem vonz annyira, és nem tudom, hogy a ZTE kijelzőjével vannak-e gondok, illetve, hogy mennyire kezdi ki az idő vasfoga (pl kopások) és hogy egyáltalán kapható-e a vodafone-nál. A spicának meg az árát nem tudom...
segítsetek plz
Vamos a la playa.
-
atomchicken
tag
Sziasztok!
Jelen pillanatban egy iPhone 3GS-t birtokolok!
Nokia 5800-áról váltottam és hát egy álom
A telefont én legfőképpen internetezésre (wi-fi) használom!Láttam ezt az összehasonlítást [link] és hát az iPhone nagyon ratyi. Tudom hogy valami Microsoft rendezvényen történt ez az összehasonlítás és hát amiatt is lehet az iPhone ennyire lassú, de mégis elgondolkoztatott, h nem éri-e meg lecserélni valamire az iPhone-t?
Igazából én megvagyok elégedve az iPhone sebességével, a HTML5-öt szerintem szépen viszi, illetve a flash-ekkel is ugy-ahogy boldogul ha Skyfire-t használok!
De ha van valami olyan mobil ami érezhetőbben gyorsabb internetezésre mint az iPhone, akkor azt szívesen hallanám!
Köszönöm!
-
Domxc
senior tag
válasz atomchicken #31894 üzenetére
LG Optimus 2x
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
atomchicken
tag
Android? Hát nem is tudom, volt nálam pár napig egy Motorola Milestone és hát nekem nagyon lassúnak tünt a gyári böngészője, szóval én rögtön lecseréltem opera minire, avval élvezhetőbb volt, de az meg csak sima HTML-t tud megjeleníteni!
Mondjuk azon 2.1 volt és a hardware-je is jóval gyengébb volt mint az Optimus 2x-é!
Esletleg ez az Windows Mobile 7 milyen?
-
Páter noster
csendes tag
sziasztok!
elromlott a telefonom, mivel elég régi volt már.
Fontos lenne nekem hogy jó minőségű fényképet készítsen, és ne érintős legyen.
Használtan ezeket néztem: samsung innov8 és SE cybershot c905.
mi ezekről a véleményetek, illetve van ezeken kívül más alternatíva is? -
korpicschess
veterán
válasz Páter noster #31898 üzenetére
Innov8 sokkal jobb. Személy szerint a Nokia N86-ot prefarálom (ez innov8 ellenfele, képminőségben rosszabb, de széleslátószög, jobb záridő, meg egy jobb telefon).
atomchicken:
2x-et és Milestone nem lehet egy lapon említeni sebesség tekintetében.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Domxc
senior tag
válasz atomchicken #31896 üzenetére
Én is androidot használok és nekem nincs hiba a gyorsasággal, és az Optimus-t azért nem illik böngésző terén összehasonlítani a Milestone-al. Az Optimus 2 magos processzora a net terén kenterbe veri a Milestone-t, és a billenytűzet is hasonló módon lett megcsinálva, mint az IPhone-nál. Plusz Android támogatja a flash-t. Hát ha Windows Phone 7et akarsz én az hallottam, hogy kicsit akad GPRS, EDGE, 3G és HSPA, de a WiFi meg rendben van.
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest