Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • waveson

    tag

    válasz DithenS #51306 üzenetére

    Hideg levegőt, hát ha 200w-on is üzemel a kompresszor, ha kint 12 fok van, kb 1000W-ot fújkál bentre, az nem hideg, de ha kint 2 fok van, és valamiért 200w-on üzemel "szintén", az már tényleg hűvösebb lehet.
    Nagy területen amin a Comfora van, mindig elég meleget fúj, de ha 250W-on megy a Comfora kompresszora 2 fokban, akkor is fújja a meleget, még nem éreztem hogy hideg lenne.
    Sensiráról "sajnos" sokat nem tudok mondani, be van állítva 22 fokra, 22.5 fokot tart jelenleg, hangja semmi, fogyasztását alacsonynak mondanám. Annyit veszek belőle észre szinte, mint egy radiátorból :D A fal felé fújja a levegőt. Míg a Comfora a nappaliban van, ha átmegyek a nappalin, telibefúj a klíma. A levegő "hőmérsékletéből" és a kinti hőmérsékletből egyelőre meg tudom mondani nagyjából, hogy mekkora teljesítményen megy.
    Most 2 fok van kinn, 330W teljesítményen üzemel a Comfora, és igencsak meleget fúj, nagy szélsebességgel.
    Arcit meg áll...pihen...majd gondol egyet, ha beesik a hőmérséklet, beindul, eléri a 600W-ot 1 perc alatt a kompresszor, lecsapja full alsó állásba a lapátot, ha akarom, ha nem, elkezdi fújni a hát, max langyos levegőt. 1 percen keresztül, folyamatosan melegedik a levegő, amit elég erősen fúj. Majd felcsapja abba az állásba, amire én amúgy beállítottam, és egyre melegebbet fúj, változatlanul 600-700W teljesítmény mellett. Megy 5 percet, kellemes meleg lesz, nem zavaró, olyan ami kellemes tényleg, leesik a kompresszor teljesítménye pár másodperc alatt, eszik 90w-ot szintén pár másodpercig még, majd visszaállítja a lapátot fentre és leáll a venti. Aztán fél órán át semmi :D Like a boss, amúgy tetszik, nem sz*rozik, berottyant, majd elmegy aludni. De kellemes jó meleget csinál, az 5 perces működésénél utolsó percében már mondhatni forró a levegő amit kifúj. Szerintem 10 másodpercenként emelkedik tőle a szoba hőmérséklete 0,1 fokot :D

Új hozzászólás Aktív témák