Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blp85

    aktív tag

    válasz Angie™ #79674 üzenetére

    Kisütni nem süti ki a szemed :) , illetve állítható az RGB szín intenzitása is, olyanra ami tetszik (estére valami hangulat világítást esetleg :D ). Ami nekem most be van állítva zöld, az viszonylag fényes, de egy kellemes jégkék színnel nem annyira erős.
    Ami nekem ebben a házban tetszik, az a mérete (az előző házamban a kábelmenedzsment helye nekem kevésnek bizonyult (kb. 2 cm széles volt, ennek kb. 3 cm), a videókártya alátámasztó is praktikus (bár beszerelésre vár a Deepcool GH-01), meg a darabonként kiszedhető hátsó lemezek (ennek csavarosak), a porszűrők, illetve a mágneses üveglap rögzítés is jó erős (bár 4 éves gyerek mellett a csavart is megkapta :) ). Mondjuk a gyári ventit azt ki sem próbáltam (az mondjuk negatívum, hogy 1 db ventilátort tesznek hátra és ennyi, amit gyárilag kapsz, az is 3 pines), ebben jelenleg az összes Arctic.
    Összegezve, amennyiben az elölről urna design tetszik, akkor ez egy jó választás, ha nem sajnálsz +8 ezeret rákölteni, akkor a digital mesh (abban tök poén a kijelző, illetve abban már van USB C is azt hiszem).

    [ Szerkesztve ]

    Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)

Új hozzászólás Aktív témák