- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
demmer123
őstag
Sziasztok megjött a Creative Z OEM nem arany kondik vannak rajta.Milyen beállításokat használjak?
Mert ha feltekerem 100% a hangerőt szétmegy a dobhártyám.
Egyenlőre nem hallok nagy előre lépést lehet azért mert nem arany kondik vannak rajta?
A kép alapján nektek mi hogy van beállítva?
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz demmer123 #19351 üzenetére
"Milyen beállításokat használjak?"
Ezek jó beállítások. Minden Pro Studio és hasonló hangrontókat, Equalizer-t stb. ki kell kapcsolni.
"Mert ha feltekerem 100% a hangerőt szétmegy a dobhártyám."
Nem tudom, hogy milyen emberekkel találkoztál eddig, de ha megkérdezel pár embert, akkor kiderül, hogy senki sem hallgat 100% hangerőn zenét, mert az mindig fülkárosodással jár.
"Egyenlőre nem hallok nagy előre lépést lehet azért mert nem arany kondik vannak rajta?"
Az, hogy milyen színűre festik a kondit nem befolyásolja a hangját. Lehet aranyból is rosszat csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Tomacko
senior tag
válasz gyuromoj #19350 üzenetére
A DS műveleti erősítője cserélhető, ezáltal sok féle hangkarakter hozható ki belőle. A DG pedig fejhallgató erősítést kapott..... Kb. ennyi a különbség.
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
vctm
csendes tag
Üdv.
Egy Asus p8h77m-le alaplapra szeretnék egy hangkártyát vásárolni. Az egyedüli fontos szempont, hogy valamilyen módon tudjak választani két forrás között, amik egyszerre vannak bedugva. Nincs semmi extra igény, egy denon pma-707 erősítőre kötött két négyutas hangfallal, illetve egy sennheiser hd518-al kellene boldogulnia. Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
forrás... ööö... két kimenet között inkább.
Xonar DX tudja a Xonar switch-el, Soar tudja a progijából, kicsit lassabb volt nálam. Soundblaster meg érzékeli, ha a front bemenetet bedugom, ez kevésbé kényelmes nekem, de evvan.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
hackeeeee
Jómunkásember
Egy érdekes kérdés..Bár lehet, hogy csak Nekem az.. Xonar DX.
Jelenleg az erősítő optikai kimenettel van összekötve a hangkártyával. Alapértelmezett kimenetként a hangszórók vannak beállítva azért, mert, ha SPDIF-re rakom az alapértelmezett kimenetet, akkor hiába kötöm be a frontpanel-be a headset-et, hiába váltok proflt Xonar Switch-ben, meg sem mukkan semmi, csak akkor, ha áttolom hangszórók kimenetre. De mindegy, megoldottam így.. Működik a Dolby/DTS is így.
Namármost, az miért van, hogy így, hogy a hangszórók kimenet az alapértelmezett, hangosabb az optikai kimeneten kimenő hang (pl. youtube) mintha átváltom SPDIF kimenetre?
Ha kicsit katyvaszosnak tűnik, akkor sorry.
Oké, leírtam, és valszeg megválaszoltam a saját kérdésem a kimenetekre vonatkozóan. Viszont arra még kíváncsi lennék, hogy miért hangosabb ha hangszórók az alapértelmezett.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
G@be22
tag
Sziasztok, alaplapi zajcsipp helyett szeretnék beszerezni egy kicsit komolyabb eszközt, stereo hang + komolyabb füles kihajtása a cél zenével és játékkal, filmezés nem jellemző. Két kártyán agyalok:rog xonar phoebus vagy xonar dg... A füles egy skullcandy slyr, tesztelve volt egy strix soarral... Az ugy levett a lábamról 😀
-
kenwood
veterán
Dj mixerbol kijovo jelet szeretnek rogziteni notival
2009-es macbook pro es nehany pcs noti is rendelkezesre all,viszont asztali pc nem opcio,mert buliban lenne.
Tudomasom szerint a notebookokon csak mikrofon bemenet van,ami nem alkalmas a megfelelo minosegu rogzitesere.Tudnatok ajanlani valami olcso usb hangkartyat,amin van line in ?
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
dime27
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani vmi jóféle usbs hangkarit 20-30e-es ársávban amivel legfőképp zenét hallgatnék logitech z5500-mel!Fontos lenne egy olyan hangkari amivel a legszebben szólalna meg ez a hangcucc!
Előre is köszi a segítséget!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
pulutodurumo
őstag
válasz dime27 #19363 üzenetére
Az a hangcucc nem zenére lett kitalálva. Inkább filmre és játékra.
Ezt csak azért írom, mert gyökeres változás nem lesz. Valamilyen lesz, jobb lesz, de csodát ne várj. Szerintem egy Creative X-Fi-HD megfelelő lenne, de az sztereó. Így marad a Xonar U5."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
dime27
őstag
válasz pulutodurumo #19364 üzenetére
Hát egyenlőre nem tervezem a lecserélését
Asus Xonar U7 megéri az ártöbbletet vagy felesleges rá annyit kiadni?!Google Pixel 6a+iPad 2021
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
2.0-ás szetthez keresek valami minőségibb hangkártyát, konkrétan ehhez: [link]
Mit tudnátok ajánlani? Minek van értelme egyáltalán?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
válasz Motion_Blur #19366 üzenetére
Nem ismerem annak a hangszórónak a hangját de jónak néz ki, ráadásul az ára is elég kedvező. Egy X-Fi HD vagy egy Xonar U7- el biztos jobban szól mint egy alaplapival. De még az X-Fi Surround 5.1 Pro- val is biztos profitál ( én ezt használom nagy végfokhoz, szép hangja van ).
A 3 test probléma nem megoldható.
-
MPowerPH
félisten
Hali, A Creative Sound Blaster Z -rol mi a velemenyetek? Logitech Z5500 -hoz, es Asus Vulcan ANC fuleshez keresek egy jobb hangkartyat, es ezen megakadt a szemem. 7.1-es nem kell, de ugye a hangfalak miatt az 5.1 alapkovetelmeny.
Don't Tread On Me
-
Popes
őstag
válasz MPowerPH #19368 üzenetére
Saját véleményem tudom elmondani neked, a fejhallgató erősítő részét elég erősnek találom, az én fejhallgatómmal a hangja is tetszik viszont 5.1-ről nem tudok nyilatkozni.
Ami fontos hogy Win10-el is hibátlanul megy, van driver és nekem a szoftvere is tetszik.
Én itt olvasgattam róla. LINKDeus ex machina
-
ViZion
félisten
válasz MPowerPH #19370 üzenetére
Nekem volt... mire kellene? Én stereoban használtam, DX-en több beállítási lehetőség van, szvsaz xonar switch-el kényelmesebb is. Valaki majd csak forkolja ehhez is, mert elég gáz, h ilyen alap dolgokat (profilok...) anusék kifelejtenek a progijukból.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz MPowerPH #19372 üzenetére
Persze ez szubjektív, de nekem a xonar DX tetszik jobban hangzásra.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
G@be22
tag
Nálam úton van a Soar. Skullcandy Slyr fülessel próbáltam egy kölcsön darabot és belezúgtam
Írok majd ide, h nálam milyen ha érdekel -
MPowerPH
félisten
válasz ViZion #19373 üzenetére
Nem talalok hasznaltban. Igazabol szeretnem olcson meguszni. Ha nagyon szanni akarnek ra, akkor Asus ROG Xonar Phoebus -t vennek. De nem akarok ennyit kolteni. A Creative SB Z UP meg mar van £35 korul, hasznaltan, mig a Strix -et is megtalaltam most ugyan ennyiert. A Sonar DX -el az a gondom, hogy mar nem fiatalok, igy hasznaltat nem vennek.
Don't Tread On Me
-
ViZion
félisten
válasz MPowerPH #19376 üzenetére
DX van új is... Semmi baja a használtnak, többnyire.
-
törölt tag
Sziasztok!
Soundblaster Z és X-FI HD kapcsolatában lenne kérdésem .
Miként helyzhető el a két kártya egymáshoz képest? Hangban (sztereó) mekkora a különbség közöttük?Köszi, üdv:
-
MPowerPH
félisten
válasz ViZion #19377 üzenetére
Mondjuk ahogy nezem, ujonnan is messze a legolcsobb az osszes kozul, majd a tobbi hasznalt aran adjak. Miert ilyen olcso?
A nyakot nezve messze nem olyan egyszeru a megjelenese, mint a majdnem kopasz SB-Z. Most licitalok egy Strix-re, es egy SB-Z -re is. Aztan meglatom, mennyire megy fol az aruk. Igazabol ezek mindegyike hatvanyokkal jobb lehet, mint az alaplapi, szoval csak hallok majd kulonbseget, barmelyiket is veszem.Don't Tread On Me
-
ViZion
félisten
válasz MPowerPH #19380 üzenetére
Dx elég régi modell, gondolom ezért olcsóbb. A gyári SW hiányosságait az userek már "meghekkelték", ezért szvsz a legbarátibb a kezelése. Alaplapinál tutira mind jobb, nálam most Audigy FX van, olcsó kis "vacak", alaplapinál mégis sokkal jobban szól.
-
KRISSTUS
aktív tag
Sziasztok!
A digitális audió jelekkel kapcsolatban kérnék információt/felvilágosítást.
Adott egy Realtek ALC892 integrált alaplapi és egy Asus Xonar DX hangkártya. Mind a kettőn van digitális audió kimenet (DX-en optikai is).
Van e különbség hangminőségben esetleg szolgáltatásban a két kártya között (digitális kimeneten)?
Ha pl. zenét játszok le (mp3, flac, wav) akkor addig nem lesz hangminőségben romlás (bármilyen digitális audió eszközön megy is keresztül), amíg azt analóg jellé át nem "alakítom" (persze át kell alakítani mert addig nem fogom hallani)? -
MPowerPH
félisten
válasz ViZion #19381 üzenetére
Ertem. Igen, Asusnal olvasom, hogy a software -es tamogatas nem a legjobb. Eddig meg gondolkozok a Xonar Phoebus Solo -n is, mert ha sok evre tervezek vele, akkor tan megerne tobbet beleinvesztalni
Ami meg feltunt, hogy az elobb emlitett, es a Strix is igenyel kulso aramforrast, meg az SB-Z nem. Nem jon le, mi fogyaszthat annyit egy hangkartyan, h szukseg legyen ra.Don't Tread On Me
-
ViZion
félisten
válasz MPowerPH #19383 üzenetére
erősítő... Hogy valóban kell-e, esetleg így kevesebb a zaj, vagy mi az oka azt passzolom. De fogyasztás azért van.
-
G@be22
tag
Megkaptam a hangkártyát, és oltári nagyot szivtam vele... nem megy egyszerre a Front és a headphone pedig az nekem kellett volna
-
vico03
tag
Sziasztok!
Véleményetek szerint melyik hangkártya a "jobb" választás (és miért) a gépbe építhető vagy a külső usb-s
Pld: egy usb-s külső USB SoundBlaster Audigy 2 NX vagy egy Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS gépbe szerelhető?
Állítólag az usb-s hangkártyák nem veszik fel a zajokat a gépből..... segítsetek melyik lenne jobb választás.
-
G@be22
tag
Sziasztok, tegnap megérkezett a Strix Soar-om, arra lennék kivánicsi, hogy van-e valakinek tapasztalata ennek a kártyának az opa cseréjéről.
Jelenleg LME49720NA van benne gyárilag.
Nagyon sok féléről olvastam, tudnátok javasolni olyat ami kicsivel dübörgősebb mélyeket eredményezne?Egyáltalán van értelme cserélni? (füles Skullcandy SlyR 30Ohm).
Tönkre lehet azzal tenni ha nem megfelelő opa-t teszek be, vagy csak a chip megy ki?Kezdő vagyok de érdekelne a téma
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz G@be22 #19388 üzenetére
füles impedanciát lehet állítani, szvsz elég dübörgős. Jobb katt a füles ikonra és állítsd feljebb.
-
MPowerPH
félisten
Es ezek milyenek, pl az SB-Z -hez kepest?
Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Professional
Creative Sound Blaster Recon3DDon't Tread On Me
-
ViZion
félisten
válasz G@be22 #19390 üzenetére
a fülednek igen...
Meg ha gagyi a füles, akkor esetleg annak.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
gera021
aktív tag
hello,
van nekem 1 corsair sp2500 2.1 hangcuccom, kerdesem az lenne h laptopra tudom csak radugni, tudtok ajanlani vmit h ne az integralt rol szoljon? van lehetoseg em kulso hangkartya t venni laptopra? es ha igen miet? es sokkal jobb lesz a hangazas tole?
koszi szepen,
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Realtek ALC892-es integrált hangvezérlőt használok lassan 5 éve. Nem rég kellett innen rájönnöm, hogy még egy 10 éves SB kártya is ronggyá alázza. Ez elszomorító. Nekem van SB Audigy 2 64bit hangkártyám ugyan, de hasznát nem tudom venni, mivel az erősítő és a PC optikai kábellel van összekötve. Gondolkodtam egy hangkártyán általános célokra. 20K-ig bezárólag a Sound Blaster Audigy RX mennyire best buy?
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
madrac
senior tag
válasz westcoastog #18022 üzenetére
Asus Xonar DX:
Ha előlapi kimenetre váltok xonarswitch-el, akkor nálam is gyakran csak az egyik oldal szól. Azért az egész gépet nem kell újraindítani a megoldáshoz, csak le kell tiltani a a hangkártya kimeneti lejátszó eszközt, majd utána az egész hangkártyát az eszközkezelőben, majd fordított sorrendben mindet visszakapcsolni. Mondjuk ez is macerás, de így biztos hogy megjavul.[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz madrac #19397 üzenetére
Nálam ilyen nem volt. Alaplapi tiltva van? Uni drivert próbáltad?
-
frenkye
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó és megbízható hangkártyát nekem? HyperX Cloud 1-em van, igazából 99%-ban fejhallgatót használok. 70% játék - 30% zene. Fontos, hogy vagy USB-s vagy PCIe-es legyen, valamint kompatibilis legyen WIN10-el. Az ár max. 20e Ft, de inkább alatta. Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ikarus 435 embléma logo felirat szám típusjelzés
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest