- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz jacint78 #19100 üzenetére
Bocs, pci-on még tényleg van -12V. PIC-E-ről hagyták már le.
A táp sem csinál semmivel sem jobb -12Vot mintha azt a hangkari generálná. Utána ugyanúgy oda lehet biggyeszteni stabot. Amúgy meg pont te mondtad, hogy szomszéd pista bácsi véleményére adsz aki képtelen kezelni az USB hangkártyát. -
jacint78
addikt
Az, hogy tele van a net meg a környék is instabil USB hangkártyával na meg én is belefutottam már párszor, nem pista bácsi véleménye, te alapozod a véleményed arra a 10-20 emberre aki ide írt a hangkártyája miatt és mellesleg megjegyzem, hogy itt is akadnak bőven, akiknél problémás az USB hangkártya, na meg a xonarok is. Az USB-s kütyüknél közvetlenül járnak a kapcsolózemüről a stabok általában, mivel spórolni kell az árammal és nem nagyon fér bele a nagyobb feszre konvertálás, majd stabilizálásból eredő plusz veszteség, ráadásul az drágább is és most az olcsó kommersz cuccokról beszélünk.
type your text here..
-
Tomacko
senior tag
Ahogy olvasom, sok helyen elbeszéltek egymás mellett. Sőt, olykor pont ugyanazt mondjátok, csak másik sarokból indultok el középre.... Szóval szippantsatok egy kis nyugodtságot, aztán béke, szeretet, barátság
Másik, Xonar DS kártyám van nekem is egy, jó néhány éve teszi dolgát teljesen megbízhatóan, hibák nélkül. Zene hallgatásra pedig egy külsőt használok hazai gyártásból..... Igaz én midi eszközöket nem kötök rá. Nagy ritkán szoktam bassz. gitárt összekötni a PC-vel de az más.... Viszont én is inkább kábelekben, tápellátásban keresném a hiba okát. Hja és még valami "nem biztos, hogy a többség a hülye, abban az esetben ha mindenki szembe autózik veled" . Nem biztos, hogy ez a mindenki torkának neki ugrok és megmagyarázom neki, hogy csak nekem lehet igazam hozzáállás jó irányba vezet. Volt ebből már baj itt is, más fórumon is......
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
jacint78
addikt
válasz jacint78 #19104 üzenetére
Ja és mellesleg én nem azt mondtam, hogy mindenképpen proléma lesz, csak felhívtam a figyelmét arra, hogy ez a hibalhetőség előfordulhat, ami tény és egészen megdöbbentő, hogy én vagyok a seggfej miért felhívom valakinek a figyelmét egy lehetséges hibára mielőtt kidob húszezer forintot, csak mert ribi kolegánál és a haverjánál nem jelentkezett.
type your text here..
-
killergyuszi
tag
Sziasztok!
Relatíve jó áron érdemes beszerezni egy Creative SB X-fi Titanium HD-t? (15k)
Esetleg hasonló áron, -használtat- lehet kapni jobbat? Csak zenére kellene egy Superlux HD681 Evo mellé."Pain is temporary Victory is forever"
-
cocobanana
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne.
Az első::
Most vettem egy Hyperx Cloud fejhallgatót, ahhoz milyen hangkártyát ajánlnátok, ha egyáltalán szükséges? Maximum 15.000 ft-ért. Hozzáteszem ez az első komoly fülesem, viszonyítási alapom nincs a többihez képest.Fogalmam sincs, milyen az igazán jó hangzás. Alaplapom Gigabyte B85m D3H. Főleg játékhoz és filmezéshez használnám.
Második.
Úgy szoktam játszani, hogy a tvm össze van kötve a pcvel , akkor melyikbe érdemes dugni a fentebb említett fülest? Tv kimenetébe vagy a pcjébe?
Illetve amikor filmezek, akkor Dune H1 médialejátszóm van és azon keresztül nézem a filmeket és akkor az előző fülesem tv-be volt dugva. Na már most itt az a kérdésem a pcvel jobb képet tudok adni a tvmnek mint a Dune H1 médialejátszóm? Gtx 970 van. Azért kérdem, hogy ne kelljen ki be húzogatnom a fülest.Köszönöm.
-
jacint78
addikt
válasz killergyuszi #19106 üzenetére
15K-ért szerintem nem, vedd meg mielőtt én veszem meg.
cocobanana
A Tv kimenetébe semmiképpen sem, azok nagyon kommerszek hangminőség szempontjából. A PC-vel jobb képet valami jó lejátszóval is kodekkel esetleg, de ugyanolyat mindenképpen. Ajánalni majd ajánl itt valaki valami kártyát,de egy ASUS xonar-ra rápróbálhatsz szerintem.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Szerintetek játékra, filmezésre és valamennyire igényes zenére Asus DX vagy Strix Soar lenne a megfelelőbb?
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
ViZion
félisten
válasz aginor #19109 üzenetére
Nekem DX volt, most Soar van.
DX virtuális 5.1 7.1 több a lehetőség, ha gyakran váltogatod a hangfalat/fülest, akkor DX-hez van Xonar switch, ez Soarnál nincs.
Soarban talán több a mélyhang, fülest jobban erősíti. Játékra sztem kb. mindegy, filmre ha fontos az 5.1 és 7.1 állítgatás (soarban hangfal pozit nem lehet variálni, DX azt hiszem igen, de nem használtam ezt), akkor DX, zenére mindegy sztem. Soar nálam hisztizett, HT tuningot nem szerette, DX ment vele símán, azt meg az MWO nem szerette...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz laci06 #19111 üzenetére
Passz, nálam 2.0 minden, nem érdekelt ez a rész.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Fricc
tag
Xonar U7 vs X-FI HD
Melyik jobb? Windows 10 és játék/zenehallgatás szempontjából?
Olvastam olyat, hogy Xonar usb kapcsolata nem stabil néha eldobja magát, illetve windows 10 alatt nem szól jól a füles előfoka valami driverhiba miatt. Igaz ez, van aki windows 10 el használja itt?
X-Fi drivereket is szídják, van itt aki windows 10 alatt megelégedéssel használja?
Üdv.
Fricc -
aginor
veterán
válasz ViZion #19110 üzenetére
Soar-nál rá tudom kötni egyszerre a fülest, hangszorót és mikit a hátlapra? Ha igen, akkor lehet kapcsolgatni, hogy épen melyik kimenetre küldje a hangot?Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
ViZion
félisten
válasz aginor #19114 üzenetére
Igen, lehet, de a soar progija lassan tölt be, DX-nél a xonar switch gyorsabb. Ott előlapi-hátlapi között lehet váltani.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
weres78
senior tag
Megkérdezem itt is, hátha...
Asus gryphon z 87 lapban Creative Sound Blaster Z amint bent van azonnal lefagy indulásnál a Windows 10 pro. Még op reinstall sem megy, ott is fagyi.
Driver ugye nem megy fel a kártya nélkül, gép nem megy a kártyával...
Kártya új, lehet hibás? -
-
weres78
senior tag
válasz aginor #19120 üzenetére
Teljesen új a cucc, ma kaptam meg. Kiegészítő tápcsati? Olyannal nem volt dolgom, nem láttam rajta semmit... Biztosan van? Mert ha igen, akkor lehet ez a gond...
Másik gépben sajnos nem megy a próba. A bolt szerint csere, jön érte a futár egy másikkal.Most ez a táp dolog bosszant, éjjel tudom megnézni, de szerintem nem volt rajta lehetőség.
-
-
ViZion
félisten
válasz weres78 #19117 üzenetére
OC nincs a deszkán? Nekem a Xonar DX röhögve elvolt 4,8 GHz procival és emelt HT-vel, nyárra levettem az OC-t kicsit a prociról, h ne kelljen nagyon ventizni, de a Soar-nak a HT tuning sem tetszett... Esetleg bios default-al próbáld meg.
-
SutPet
aktív tag
Sziasztok,
Kénytelen vagyok hangkártyát venni mert az alaplapi mikrofon csatlakozó bedöglött, az előlapi meg annyi zajt szed össze hogy folyamatosan visszhangzik a másik.
Xonar DGX-et illetve Audigy Fx -et néztem. az FX-hez elvileg viszonylag olcsón jutnék hozzá (5e) DGX-et viszont csak újonnan találtam az 10-11e. Melyiket ajánljátok? füles iletve stereo hangszóró lenne rákötve.God must love stupid people, he made so many of them.
-
Kabel15
aktív tag
Sziasztok,
Hangkártyát keresek kb 20-25e ft ig.
Alaplapom: ASUS P8H7
Hangfalak: Genius SW-G2.1 3000 (meg lehet kövezni, kis szobába nem látom még értelmét 300.000 es Denon rendszert építeni )
Kérdések:
-Érdemes ebben az ár kategóriában gondolkodni?
-Lesz bármi változás az alaplapihoz képest?
-Olyat keresek amit bedugok feltelepítek pár drivert és használom. Nem értek a beállításokhoz max a bass-t tudom fel le tekergetni ha már zavaróan sok. Szóval egy felhasználó barát megoldást keresekValakinek egy jól bevált típus?
UI: Asus kártyákról mi a vélemény? Alaplapom, monitorom vga-m ASUS nagyon meg vagyok velük elégedve.
Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Az Asus D2X-ról mi a vélemény? Hirdetnek egy használtat olcsón az angol ebay-en, és gondolkodok erősen rajta. A DX-től egyértelműen jobb kari, nem?
-
agaron
tag
Sziasztok!
Lehet tévedek, de nem volt itt régen összeszedve egy kiemelt részen, mit érdemes tudni hangkártya vásárláskor?
Steam Deck | PC | PS5
-
spanglee001
addikt
-
jacint78
addikt
válasz spanglee001 #19131 üzenetére
A nagy pecs annyit jelent, hogy beleraktak a windows-ba mégtöbb olyan alkalmazást vagy mi a frászt ami a kutyát nem érdekli. Engem az örjít meg, hogy random elvesznek beállítások, kiürül a start menü, játékok nem tudnak menteni, mert nincs jogosultságuk, pedig minden megtettem, rendszergazda fiókot használok... A legjobb az, hogy olykor gondol egyet és valami csingcsangra álítódik el a billentyűzetkiosztás és csak a restart segít rajta, pedig ugyanúgy magyar a billentyűzet, legalábbis a beállítás szerint és minden más ki van pucolva, hogy még véletlenül se álítódjon el, de hiába..... Tehát a pecstől ne várj sokat.
type your text here..
-
jacint78
addikt
válasz spanglee001 #19133 üzenetére
Ájááj. Már kezdem megszokni, a BF4 sokka jobban megy rajta, de egyszerűen hibás, nem működik rendesen, a jogosultságos baromságot is nagyon túlzásba vitték, feltelepítesz egy programot és nem maradnak meg a beállításai mert nincs jogosultsága írni az appdata roaming könyvtárába, hát agyrém, egy winamp-ot is rendszergazdaként kell indítsak, mert különben nem fér hozzá a zenékhez a megosztott meghajtón ami a szerveren van... Meg ezek a random megőrülések, egyszerűen össze van átkolva.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
ViZion
félisten
válasz jacint78 #19134 üzenetére
de a jelentés a MS felé legalább működik, ez nyugtasson meg...
-
raskolnikoff
őstag
Hahó, van bármilyen hangkártya a földön ami nem 50k, de windows 10 alatt műxik mint a pitty, van rajta koax és optikai?
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
jacint78
addikt
válasz raskolnikoff #19137 üzenetére
SB0460 külön kivezetéssel még optika is van rajta.
type your text here..
-
sto1911
veterán
Sziasztok, zenesz ismerosom venne hangkartyat demofelvetelhez, enekmikrofonot es neha gitart kotne ra, de meg se a gitar se a mikrofon tipusa sincs meg. Penz annyira nem szamit, de azert nem kell elszallni vele, ill. itthon kaphatonak kellene lennie.
Ennyi infom van rola, ha ennyibol tudnatok ajanlani valamit, azt megkoszonnem. -
Orgi
addikt
válasz raskolnikoff #19137 üzenetére
Szia,
bár én nem használom ezen részét, de mintha az ESI Maya 44-en mindkettő lenne. Én ebayről vettem annó, nem tudom most mennyi az ára... de nálam jól működik W10 alatt (driver frissítése is akad), bár igazából csak a lejátszás részét használom.
[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Ha nem túl komoly (csak sztereo hangfalak, pontosan hazimozi aux mód) akkor van értelme alaplapi hangkártyát lecserélni egy asus xonar ds pci 7.1esre?
igyis fogok észre venni javulást?
hangosabb, tisztább?
mikrofonja jobb? -
kory24
őstag
válasz jacint78 #19148 üzenetére
Köszi!
És melyiket lenne érdemesebb ezek közül?
- Sound Blaster Audigy 2 ZS 7.1
- ASUS XONAR DS PCI 7.1vagy ami kcisitvel oclsóbb az mivel kevesebb:
- Asus Xonar DG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest