Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rarki72

    tag

    válasz PROTRON #99027 üzenetére

    Köszönöm a hozzászólásodat!
    A finomhangolást illetően akár igazad is lehetne, de nélküle az örökre szóló első nem tud létrejönni, általa pedig a hozománya mind végig ott lesz. Ésszerű keretek között ezért hajlandó vagyok bizonyos esetekben plusz összeget fizetni.
    A sniper gomb az első amihez ragaszkodok. WoT-ban a lanctalp javítás kivitelezési ideje kritikusan fontos és nálam annak a makrója van ráállitva, mert azt a gombot érem el reflexből a leggyorsabban. Ezen felül az alapértelmezés szerinti fps-ekhez szánt fegyver választó tekerentyű a löveg és másik irányba a torony javítását biztosító makró helye. WoT profilban még a DPI fel és le gombok is gyógyítást végző makrókat indítják. Nélkülük kritikus helyzetben lassabb lennék és az gyakran halálhoz vezet.
    A 3 alapgomb is át programozható, de ugye az minek. Illetve a görgő nyomásra szintén makrót indít :) Szóval ha ilyen szinten nem tudom személyre szabni, tőlem a pápa is ajánlhatja isteni jóváhagyással, akkor se érdekel. Mással nem játszok ezzel viszont így szeretek és így is akarok játszani. A design lényegtelen az meg főleg, hogy divatos vagy sem. Ha kényelmes nyert, ha nem kényelmes nem nyert.

Új hozzászólás Aktív témák