Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • grigo

    őstag

    Jó reggelt mindenkinek! Előre is köszönöm ha tud bárki segíteni.

    Mennyi a keret?
    30-40ezer, de ha van 45-ért sokkal jobban megérős akkor inkább azt veszem, de ha 27-ért kapok valamit ami nem nyújt semmivel érezhetően kevesebbet, akkor inkább azt.
    Használtpiac játszik?
    Ha találok makulátlan garanciális példányt akkor megfontolnám
    eBay, külföldi rendelés játszik?
    5 ezer forintos differencia miatt nem rendelek külföldről, ha itthon is kapni, de ha valaki meggyőz, hogy itthon nem lehet ennyire jó egeret ilyen áron akkor megfontolom természetesen
    Mire használnád az egeret?
    Klasszikus munkaállomás jellegű irodai munka, fotós-videós utómunka, internetezés, játék. Játék tekintetében nem vagyok esportoló, sem hc gamer. Tavaly lett először minőségi asztali gépem a süldő kori csóróság és a 15 év laptop használat után, úgyhogy keresem a megfelelő játékokat amik esténként munka után kikapcsolnak. Magyarul útkereső koca gamer, vagy még az sem. Szóval a lényeg, hogy nem kifejezetten játék miatt keresek egeret.
    Hogyan fogod az egeret?
    fingertip
    Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
    19,5
    Milyen érzékenységgel játszol / használod?
    Fogalmam sincs, sosem gondoltam ebbe bele, egy ezeréves Zalman ZM-M300 egeret használok nagyjából közepes beállításon, az elvileg 2500-at tud.
    Egyéb igények
    - Wireless
    - Böngészéshez jó lenne két gomb, de amúgy el nem tudom képzelni mit lehet egy egérből még kihozni. Lehet, hogy ha egy minőségi darabbal rám szakadnának a lehetőségek akkor utána azt nem érteném, hogy tudtam ezek nélkül élni, de jelenleg ennyi jut csak eszembe.
    - Nem bánnám, ha nem lenne rácsos, valamiért úgy érzem az ott koszolódni fog és valamiért furának tűnik nekem.
    - Nem vagyok az RGB túltolás híve, ha egy minimális ízléses fény van rajta az még belefér.
    - Fontosabb az anyaghasználat, hogy ne nyekeregjen, ne kopjon, fényesedjen egy év után, és a csúszásmentesnek vélt bevonatok ne kezdjenek lehámlani vagy ragadóssá válni.

    Előre is köszönöm, ha valaki tud bármit is ajánlani. Ha esetleg beszerzési forrás is belefér a szabályzatba azt külön köszönöm.
    Valószínű netes vásárlás lesz, bár el tudok ugrani bármelyik Bp-i üzletbe tapicskolni és vásárolni de ha nem jön be az 10k üzemanyag már oda-vissza, azt inkább beletolnám az egér árába 😊

    https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/

Új hozzászólás Aktív témák