Hirdetés

Hirdetés

  • Amazon Fire TV Stick 4K Max 2nd

    lo Végre megérkezett, 24 hónap garanciával!Mindenben erősebb, mint a korábbi favorit a Google Chromecast + Google TV 4K....

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    LOGOUT blog

    válasz IreN!CuS #94832 üzenetére

    Hát, pedig fingertiphez a kisebb és nagyon könnyű motyók valók, pláne, ha "szigorúan" fingertip.

    Ilyenek, mint

    G-Wolves HSK
    G-Wolves HSK Plus
    G-Wolves HSK Plus 4K
    G-Wolves HSK Pro Ace
    G-Wolves HSK Pro 4K
    G-Wolves Hati S Classic
    G-Wolves Hati S Ace
    G-Wolves Hati S Wireless
    G-Wolves HTX Ace
    G-Wolves HTX 4K
    Razer Viper Mini
    Razer Viper Mini Signature Edition
    Razer Orochi V2
    Xtrfy M42 (az alacsonyabb tenyértámasszal)
    Xtrfy M42 Wireless (az alacsonyabb tenyértámasszal)
    Xtrfy MZ1
    Xtrfy MZ1 Wireless
    Pulsar X2 mini
    Lamzu Atlantis Mini
    Ninjutso Sora
    Aria XD7
    Finalmouse Starlight-12 S
    Zaunkoenig M1K
    Zaunkoenig M2K

    És leginkább a HSK-k, meg persze a Zaunkoenigek és a kisebbik Starlight-12, csak azok nem sarki boltos történetek, meg nem is 35 pénzek. Egy régebbi HSK-hoz kedvcsináló. 20,2 x 10,5 cm-es kézzel, 15 év pincer claw gripről relaxed finger gripre váltva abszolút weapon, pedig a romon lévő csülkeim miatt nem ezt vártam. A vezetékeshez kell egy egyszerű bungee, és olyan lesz kb., mintha wireless volna.

    Itt meg a Hati S Classic-ról pár sor.

    A "két oldalán egy-egy gomb" kb. 5 modellre szűkíti a potenciális listát (Razer Viper, Razer Viper 8kHz, Razer Viper Ultimate, Ducky Feather, Logitech G PRO Wireless), ami meh, és ezeken is csak egyszerre az egyik oldal gombpárjai lehetnek aktívak, szóval én nem erőltetném a dolgot.

    A 400 cpi-t érdemes elfelejteni, ha nem ilyen 640 x 480-as felbontást használsz, mert nagy felbontáson (a Full HD már az) pontatlanabb, mint a magasabb értékek (főleg a finomkövetésnél), és a szenzorlag is mérhetően több. Manapság az 1600 cpi a sweet spot, a sens átszámítása meg 3 másodperc. Hopp, meg is csináltam neked: 0,2825

    " ~1,13 körüli ingame sense"

    Ez az égvilágon semmit nem mond. :D Az x cm/180° vagy x cm/360° a felbontással már igen, de jelen esetben irreleváns a dolog.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák