Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mindegy, hogy pletykálják, nem igazán lenne vevő az Intel Foundry-ra
- Bekeményít az Intel az Arrow Lake-S generációval
Hirdetés
-
Megújult a Linkin Park
lo Megújult a Linkin Park, az új énekes Emily Armstrong, amit egy egyórás élő koncerttel jelentettek be.
-
Hallókészülék lett az Apple fülhallgatójából
it Az amerikai FDA engedélyezte azt a szoftvert, amely segítségével hallókészülékké változik az Apple AirPods Pro 2.
-
A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
ma Állítólag 6 milliméternél vékonyabb készülékházzal rendelkező telefonon dolgozik az Infinix.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
Árazás =
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Samsung Galaxy Watch Ultra | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
ghiottone
nagyúr
Dupla tárhelyet nem kapunk előrendelésben?
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
aktív tag
Örülök, hogy immár több Google-telefon is hivatalosan elérhetővé vált Magyarországon.
-
DS39
nagyúr
Ronda az a kamerasziget nagyon.
-
fatal`
titán
Tetszene a 9 Pro, de nem ennyiért.
És kicsit nagy is lett, azt hittem belefér megint a 70-es szélességbe.
-
Fred23
nagyúr
-
Technoman
őstag
Engem nem is az árak leptek meg (számítani lehetett erre) hanem a cikkben írt 2 éves garancia idő. Magyarországon a műszaki cikkekre, 250k felett 3 év jár, nem 2 (remélem, ez csak elírás volt)
-
janeszgol
félisten
Meglepően drágák az elődökhöz képest.
[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
Alzán van egyel nagyobb tárhely a kisebb áráért akció!
Bár még úgy is mocskosul drága!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Samsung Galaxy Watch Ultra | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Drakmusz
addikt
Vastagon fogott az a bizonyos ceruza, de ez várható volt.
A tonnányi AI alapú okosságot valószínűleg az elődök is megkapják, a 8-as szériáról nem nagyon éri meg ezekre váltani.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
tms+
tag
mindenképpen jó hír, hogy itthon is elérhetők lesznek, nekem is nagyobb kedvem lenne így egy Pixelhez
Galaxy S24 Ultra & S24 | Watch4 44mm | Buds Pro
-
leslien
nagyúr
remélhetőleg hamar lesz teszt...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
zolka bolka
csendes tag
nálam a pixel 9 pro "must buy" kategória, honor view20 -t fogja váltani, magic6pro volt még a palettán de nekem valahogy a pixel 9 pro jobban tetszik
reméljük nem lesz ebből is selejtes készülék az elején
illetve kíváncsi leszek mennyire fog mondjuk a yettelnél vásárolt készülék telekom simmel 5gzni[ Szerkesztve ]
Ha már írsz, és nem tetszik az üzlet, akkor legalább annyit írj vissza, hogy nem érdekel az üzlet, ahelyett hogy eltűnsz...
-
Quqesz
nagyúr
Sokat ivott a csapos....jótállás=garancia...a jótállás jogi fogalom, a garancia"köznyelvi".
Ami más, az a szavatosság.
A magyar jog 2 félét ismer:
-jótállás
-szavatosság"Ez már csak azért is érdekes, mert a hatályos magyar jog nem ismeri a garancia fogalmát – a 2013. évi V. törvény, vagyis a Polgári Törvénykönyv 6:171. § jótállásként definiálja – de ez ne tévesszen meg minket, a két fogalom azonos jelentésű."
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
L4mie
veterán
Szinte utánad vágják.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
aktív tag
Igen, pont ezt néztem. A cikkben szereplő Google Store link 2 év szavatosságot ír [kép] , ez valószínűleg a gyártó által önként vállalt idő és forma. Ettől független a hazai jogszabály által biztosított sávos jótállási idő, melyet a kereskedő (pl ALZA) felé lehet érvényesíteni, ugye ott már a 36 hónap szerepel, ami megfelel a törvénynek.
-
mhydas99
aktív tag
válasz joelke HU #11 üzenetére
A Pixel 8 de meg a 8a is sokkal jobban sikerult a 7a-nal nem mintha az rossz lenne. De a 8asok 7 ev tamogatassal (mar "csak" 6) jobb akkuidovel, szebb es jobb kijelzovel, nagyobb teljesitmennyel es fejlettebb AI chippel szereltek. A 9 premierje utan 2-3 honappal kesobb be fog zuhanni az aruk varhatoan 180 ezer korulre (sima 8). Kulfoldrol beszerezheto itthon meg gsm boltokbol. Annyiert azert jobb vetel a 8 szerintem.
-
tms+
tag
nekem a 9 Pro tetszene, de jobban örültem volna egy matt keretnek (tudom, ne legyek szőrszálhasogató)
kíváncsi leszek, hogy meddig tartanak ezek az árak
Galaxy S24 Ultra & S24 | Watch4 44mm | Buds Pro
-
zurtant
lelkes újonc
Most kb fele annyiba kerül a 8 mint a 9 és ez még csökkenni fog. szerintetek fejlődött annyit a G4 ezzel a sok ai szarral hogy megérje a felárat vagy inkább vegyem meg a 8-at?
-
Garada
őstag
Örvendetes a hivatalos forgalmazás. Az árazás már más kérdés, erős nyitás. Majd ha beesik az áruk idővel még egy jó deal is lehet.
-
Predatorr
őstag
Dübörög a kapzsinfláció!
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
mhydas99
aktív tag
Nem hulyeskedem. 2024-ig van a Googlenek fix szerzodese a Samsunggal chipgyartasra. A google tervezi meg de a Samsung gyartja es jobbara Samsung alkatreszek vannak benne. Mar jopar eve. De a Googlenek nem tetszenek a Samsung gyartasbeli problemai ezert 2025-tol a TSMC-hez akarnak atigazolni. Ha nem hiszed olvass utana, mielott lehurrogsz
-
mhydas99
aktív tag
Most nezem emagnal hivatalosan kaphato a Pixel 8a is, igaz eleg dragan...
-
hdavid1
tag
Pro XL-t simán venném ha nem számítana a pénz
-
leslien
nagyúr
ez lemaradt....
bocs ,de nem vagyok kezdő ...
viszont amit írtam a kollégának arra kéne reagálni Exynos 5400 modem ami az S24 ben is landolt.. nem hallottam gondont onnan...[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
paatrick
őstag
Európa leggazdagabb országában élünk meg se kottyan nekünk az a 465 ezer jó forintocska a 9 proért.
Csóró amerikaiak meg majd belehalnak mire kifizetik ugyanerre a 999 dollárt (358e mai árfolyamon).Azért majd karácsonyra lehet benevezek egyre, hátha akkorra kicsit lejjebb esik az áruk. Sima 9-es jobban tetszik.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
mhydas99
aktív tag
Az uj modemrol nem tudok nyilatkozni de ha osszehasonlitom az exynos 2100as telwfonom egy dimensity 8020assal, de meg egy Kirin 980-assal is (nem mai darab) akkor is rendre gyengen muzsikal a Samu. Wifi jelwt mar nwm lat ahol a masik ketto igen. Terero van a masik 2nel de a Samunal mar nincs. Mindig az a gyenge lancszem. Persze az mar 3 eves tipus. Jo volna ha az uj Samsung modemek jol mukodnenek de oszinten szolva szerintem nem a Samsung terepe a chiptervezes...ketlem hogy jobbat vagy legalabb azonos minoseget gyartananak mint a konkurensek...
-
Ádám16
addikt
Nem akarok flamelni, de szerintem nem csak az árazás lett Apple-ös, hanem a készülékház is.
Ami számomra nem gond, de a Pixel 8 szogletesebb formája szerintem szebb volt.
Ez sem flame akar lenni, de ennyiért én megvárom az i16-ot, mit villantanak.Annak viszont tényleg örülök, hogy hivatalosan is itt vannak a Google Pixelei, ideje volt már.
-
mhydas99
aktív tag
Amerikaban minden ar adomentesen (netton) van feltuntetve mivel allama valogatja hogy mekkora AFA kerul ra. Szoval az sem 1000 dollar hanem atlagosan 1150....de a tobbi igaz. Azert abba is erdemes belegonfolni hogy Indiaban meg rosszabbul keresnek mint nalunk es ott is nagyjabol ennyi az ara (ha forgalmazzak, ha nem akkor zuggsmben biztos annyi). De meg mindig arrol beszelunk hogy ezek A szolut Felsokategorias telefonok! Ezeknek ah aran kiakadnk.olyan mjntha azt mondanatok hogy autot akartok venni ujonnan es jo lenne a Maybach de nagyon draga annyiert....ketlem hogy autovasarlasnal egybol a felso kategoriaval szemezne az atlag....de akkor telefonban miert??? Egyszeruen elcsusztak az emberek penzugyi tervezesben es ez nem a keves kereset hibaja hanem hogy mjndenki luxust akar megfizetheto aron. De ez sosem lesz mert amint megfizetheto lesz onnantol az .ar nem luxus...na mindegy, tobbszor feljott mar az arazas problemaja es sosem ertem....amugy kulfoldi keresettel is draganak szamitanak ezek a telwfonok az ott lakoknak higgyetek el. Akinek meg nem az jo szakma al jol keres, ami itthon sem lehetetlen, sot.
-
Technoman
őstag
Igen, kicsit pongyolán fogalmaztam (egyszerűen nem áll rá a szám a hivatalos "jótállás" szóra), de úgy van, ahogy Quqesz írja, bár több kereskedő is "helytelenül" garanciát szokott modani/írni az ÁSZF-jében.
Szóval, Magyarországon hivatalosan a 10.000Ft feletti tartós cikkekre, jelenleg 2 év a jótállás (garancia sicc-), ami 2024 május 8-án változott (ezt megelőzően un. "sávos garancia" volt érvényben 10k-100k között 1, 100.001 és 250k között 2, míg 250.001-től 3év volt) a 3 évhez való jog pedig megmaradt 250.001Ft-tól
Tehát, mivel ezek a termékek jóval 250k felettiek így a magyar vállalkozásoknak 3 év garanciával kell ezeket adni, kötelezően.
Amire Kampó hivatkozik az már nem vállalkozáson keresztüli értékesítés, hanem magáncélú, használt termék értékesítése (bármennyire is nincs kibontva). Bevallom, az idevágó jogszabályt nem ismerem. Nem érdekelt, mert nem szeretek használt terméket venni (főleg mobilban)
Amit pedig Zsolt,72 volt oly' kedves megosztani velünk, az a cég részéről kicsit félrevezető, mert a szavatosság teljesen más jogokkal ruházza fel a fogyasztót.
Viszont a vacsiúj magyar Store-ban ezt írja erre a Gugli:
"Jogszabályon alapuló jótállás, szavatosság
Ha Ön az EGT területén élő fogyasztó, és elfogadta az Általános Szerződési Feltételeinket, akkor az EGT fogyasztói jogai jogszabályon alapuló jótállást, szavatosságot nyújtanak Önnek, amely lefedi az általunk az Ön számára biztosított digitális tartalmakat, szolgáltatásokat és árukat. Ennek a jogszabályon alapuló jótállásnak, szavatosságnak a részeként felelősek vagyunk minden olyan hibás teljesítésért, amelyet Ön felfedez:
az áruk (pl. telefon) átvételétől vagy a digitális tartalmak és szolgáltatások (pl. film) megvásárlásától számított két éven belül;digitális tartalmak vagy szolgáltatások (pl. Térkép és Gmail) „folyamatos” biztosítása esetén bármikor.
Az adott nemzeti jogszabályok még hosszabb jótállási-, szavatossági időt is biztosíthatnak. Az így keletkezett jogait nem korlátozzák az általunk nyújtott kereskedelmi jótállások. Ha igényét szeretné érvényesíteni, vegye fel velünk a kapcsolatot." -
paatrick
őstag
-
BoB
veterán
Ez a "referencia telefon" baromság mikor lesz már elfelejtve?
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Linkin1994
senior tag
240hz pwm-el rendelkezik a pixel 9 széria akinek ez fontos
[link][ Szerkesztve ]
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobilinternet
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 Plus 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic6 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 7 32GB - Hidrogél kijelzővédő fóliával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen