Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Tikakukac #91342 üzenetére

    "Pedig 2 darab ajánlott egér a listából"

    A forma miatt, ha minden kötél szakad. A régebbi G502 is benne van, mert technológiailag jó, de jószántamból soha nem ajánlanám senkinek, mert egy bazalttömb.

    "Lehet én maradtam le, de szerintem sokkal nagyobb ezen userek száma, mint a gémereké."
    "szerintem ennek van piaca, csak inkább ti vagytok gamer hadrverre rádobva"

    4800+ hozzászólásom van a topikban, ergo nem egy-két éve vagyok jelen, és így írom azt, hogy elenyésző az olyanok száma, akik ilyenért jönnek ide. Boltban újonnan 10 000 alatt szinte csak bóvli van (ilyenkor vagy apróról jó cucc vagy MediaMarktba bemegy, megtapogat mindent, ami kényelmes, megvesz a történet – az nem várható el, hogy saját pénzből minden bóvlit összevásároljunk, amit utána úgyis kidobunk, mert használni biztos nem fogjuk semmire), ami meg "értelmesebbnek látszó irodai", annak az áráért már olyat veszel, ami hardver szintjén körberöhögi. Amivel hibátlanul játszol, azzal bármi mást is hibátlanul fogsz csinálni. Már ha nem kell rá még egy görgő, mert akkor felejtősek a korrekt paraméterek.

    "csak jelen formátumában az van, hogy lassan felvásárolom az egész placcot, mert azt nem tudjuk megugrani, hogy az a 4 nyamvadt gomb ami tényleg minden rágcsálón rajta van, azok működjenek már rendesen."

    Nem kellene felvásárolni, ha tételes válaszadással indítanánk. :))

    Mondom, kézméret függvényében szerintem Pulsar Xlite V2/Xlite V2 mini vagy Razer DeathAdder V3 Pro (nem egészen ugyanaz a forma, mint a korábbi DA-k, és technológiai szinten is jóval komolyabb).

    Ha minden kötél szakad, akkor egyébként a mikrokapcsoló cseréje filléres tétel (jellemzően 500-1800 forint/pár a high-end, de van olyan is, amiből 10 darab kerül kb. 500 pénzbe), a választék meg tengernyi. Kivéve az optomechanikusból; azzal egyelőre még nem lehet Dunát rekeszteni.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák