Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zyelor

    aktív tag

    válasz inf3rno #67986 üzenetére

    Hali! Na beszereztem az új G403-as egeret és lecseréltem az MX518-ast.

    - Méret: Nem volt gond vele egyáltalán, rögtön a kezemre állt az egér az MX518 után, probléma nélkül.

    - Használat: Nagyon király! Mintha az MX518-amra vettem volna pár új felszerelést, meg optikai tuningot. A görgőgombról sokat olvastam, hogy nehéz megszokni az 518 után, de nekem nem volt gondom vele igazából. Összességében tényleg király, úgy érzem, mintha az 518-asom lett volna upgradelve.

    - Furcsaságok, 2-t tapasztaltam belőle:

    1) Oldalt alul ilyen furcsa tapintású csúszásmentes bevonat van, ami engem kicsit zavar, de azért ez bőven nem a világ vége, csak a hüvelykujjam van ott.
    2) Az oldalsó gombokhoz, ha bizonyos szögben érsz hozzá egy ilyen pattanó rugó hangját hallatják. Ez nem tűnik épp egészségesnek. Kicsit ilyenkor mindig félek, hogy le ne repüljön nekem onnan, mert relatíve gyakran használom az oldalsó gombokat ( azzal blinkelek :D )

    Összességében teljesen elégedett vagyok a G403-al minden téren, ez a 2 dolog amit említettem számomra elhanyagolható, csak mégis feltűnt. Köszi a ráerősítést a kérdésre! Úgy érzem méltó utódot választottam az MX518-nak. Természetesen vész esetére elraktároztam a dobozába :) Azért eléggé kincset érő darab.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák