Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    veterán

    válasz inf3rno #67427 üzenetére

    Természetesen nem bántásból írtam amit írtam, félre ne értse már valaki! Nincs is semmi gond, az üzlet szépen visszavette és kész. Csak azért írtam, ha netán más is ebben gondolkodna, ne tegye!

    Nem vártam csodát nyilván, de mint direkt írtam, ez a görgő a valaha általam látott legrosszabb, és túlzás nélkül állíthatom, hogy ez nem ár függő, ugyanis a kb. hasonló árú Gigabyte M6900 görgője csúcskategória volt ehhez képest (azért írom ezt pldának, mert az is Tilt Wheel-es). De a szintén olcsó jános HP egeremé is messze jobb. A logitech alapból lötyög össze-vissza. Ha a fast wheel-re kapcsolom, akkor csak a hosszú doksiknál használható, egyébként nem jó semmire. Valószínűleg a mechanika megoldása miatt a gürgő kapcsolója gyakorlatilag használhatatlan mint kapcsoló, mert nem tudod úgy benyomni, hogy oldalirányba ne billenjen el, és már generálja is a galibákat. Egyébként azóta olvastam már több helyen erről, tehát sajnos nem egyedi jelenség.
    Szóval nem azért sz*r mert óccsó, ennél sokkal olcsóbb egerekbe sokkal jobb görgőket raknak, melyeken tökéletesen használható a görgőkapcsoló is és lazán dolgoztam velük éveken át. Ezzel nem lehet.

    [ Szerkesztve ]

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák