Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Źşë'

    addikt

    válasz Prison85 #5834 üzenetére

    Köszi szépen, igen ez valóban egy igényes egér, G9 után egyértelműen érzem a különbséget. És az extrák teszik pont pro gamer egérré szvsz, és ezek az extrák nem csupán reklámfogások... lehet játszani 800dpi-s egérrel is, de akkor messzire is pontosnak kell lenni, ami 800dpivel eléggé célpont körültáncolós! 3200 dpi meg szvsz bőven elég egy távoli célpont likvidálására.

    Ez a TCU szenzor, meg arra jó ha pl cs-zik vki, és gyorsan felkapja az egeret, akk a célkereszt eltáncolhat a fenébe, ezzel meg elviekben ahogy elemelkedik a felületről, kikapcsol az érzékelés. Még friss a cucc, így nagyon nem tudtam tesztelni, majd leginkább hétvégén.

    És a design sem utolsó szempont, egy szobát is szebbé tehetnek ilyen cuccok, ha már lúd akk legyen kövér!

    Az egér görgő is frankón rugalmasan/finoman/precízen mocorog, szinte élvezet görgetni -használni, de komolyan. A markolat kényelmességét nem is említve!

    Az az igazság h logi iszonyat drága, de ez a drágaság nem ér fel a minőséggel! ott van pl a z5500 as hangfal szett ami pc-s. Hozzáértők tudják hogy úgy van "összelapátolva". Míg volt Crea S750 addig az ára olyan 55-60k körül mozgott. a Crea meg 90-110. Amikor eltűnt a Crea a piacról kapásból felment az ára 95kra! és megtehetik mert egy magabiztos, jó marketinggel rendelkező cég! Meg lehet nézni a termékpalettáikat, új verziós G15 45k!! Ez majdnem olyan mint a Nike, a nevet fizeti meg az ember. Nem mondom h nincsenek jó cuccaik, csak aránytalanul drágák. G15ös billemmel sem vagyok annyira megelégedve, annyira nem nagy szám mint ahogy azt bereklámozzák!
    És a Roccat nem rendelkezik semmiféle háttérrel, Ők a semmiből bizonyítottak, míg logi elég régóta a piacon van, sztem 15-20 éve biztosan. Nem hiába ha van hírnév és van mire alapozni (magabiztosság).

    [ Szerkesztve ]

    "Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

Új hozzászólás Aktív témák