Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wungpapa

    újonc

    Kedves játékosok! A segítségeteket szeretném kérni egérválasztásban, mert a többségetek sokkal tapasztaltabb és okosabb(na ez nem biztos :D) nálam!

    - Max 25 ezret szánok rá, de inkább kevesebbet(15).
    - Újat szeretnék.
    - MMORPG-hez és FPS-re egyaránt szeretném használni hobbi szinten.
    - Egér mozgatása: A könyököm és az alkarom az asztalon van mozdulatlanul. Egeret csuklóforgatással és ujjmozgással pozicionálom.
    - Egértartás valahol a palm grip és fingertip grip között van, de jóval közelebb a fingertip-hez.
    (Hüvelyk ujjbegy egér bal oldalán, mutató begy m1, középső begy m2, gyűrűs hozzásimul egér jobb széléhez, begye az egérpadon. Az egér hátulja egy pontban, a gyűrűsujjam alatti kis dombocskán ér a tenyeremhez.)
    - Kezem nem túl nagy, 190 mm a gyűrűs végétől a tenyerem és az alkarom találkozásáig.
    - Érzékenység...Nem kell fikázni, de én kb 3cm/360° érzékenységen játszok. Ugye a fentebb leírt egérkezelés nem is enged ennél nagyságrendekkel többet. Ilyen high sens-en játszok már quake 1 óta, abba ne menjünk bele, hogy így nem lehet célozni. :) Ennek is van előnye és hátránya is.
    - Főleg az mmo miatt szeretném, ha minél több gomb lenne rajta.

    Eddig még nem volt gamer egerem, trust 15315-02, trust 17177-02, meg hasonló pár ezer forintos csodákkal játszottam jó adag egérgyorsítással, ami elviekben is lehetetlenné tett egy távolsági célzást(átugorja a célkereszt a pixelt/pixeleket).
    No ezen szeretnék változtatni egy jobb egérrel. (az egérkezelési stílusomon nem szeretnék változtatni)

    Fél nap keresgélés után ezeket néztem: Razor Naga Hex(21 eFt) vagy Hama urage MMORPG 113730 (11 eFt), de nem merem megrendelni egyiket se. Az utóbbi az ára miatt vonz nagyon.

    Mit gondoltok, esetleg tudtok jobb választást?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák