Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SOAD19

    addikt

    válasz Necc #3930 üzenetére

    Először én is Mx620-at néztem, de olvastam én is, h a két elemmel elég nehéz. El is mentem a Mediába két elemmel felszerelkezve és kipróbáltuk. És tényleg kicsit nehéznek tűnt, mondjuk nem is csoda, az akkori notesz egeremhez képest. Úgyhogy ez alapján kiesett és maradt a vx rev., mivel mindenképp vezeték nélkülit és microgear-es görgőjűt(annyira dicsérték a tesztben) akartam venni. Az akksi üzemideje tekintetében sajnos tényleg plátói az a 2-3 hónap. A tényleges az kb. 1-1,5 hónap az én felhasználásomban(én is több órát nyúzom naponta). De mivel egy aksival müxik és nekem két tölthető aksim van ezért mindig van feltöltött aksim, úgyhogy nem kell nélkülöznöm még az aksi töltés idejére se.
    Fontos: A görgő alatti van egy kereső gomb amely, alkalmas pl.: ha kijelölsz egy szót és megnyomva rákeres vmelyik keresőben. Ha jól tom a választható keresők között a legújabb setpointban se volt benne a magyar google. De volt egy okos ember, aki megsúgta, h lehet mégis rábírni, h a magyar google-ben keressen rá:
    "Kereses magyarul: C:\Program Files\Logitech\SetPoint\search.xml-ban tarolja a kereses beallitasait, oda belehekkelsz +1 sort a Google szekcioba, aztan maris magyarul keres a Google:
    <PREFERENCE Name="Hungary" URL="http://www.google.hu/search?hl=hu&amp;q=" DefaultCGIParamPrefix="" DefaultCGIParamSuffix="" LCID="3076"/> "

    Remélem nem fogsz csalódni az egérben. :K

Új hozzászólás Aktív témák