Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Termigáßor

    aktív tag

    válasz katarn67 #33504 üzenetére

    Van egy ilyenem kb egy éve. Szerintem, a CM Storm Recon alapvetően egy jól eltalált egér. Nagyon dinamikus, agilis játékstílust tesz lehetővé, amellett hogy elég pontos is. Főleg claw/finger fogással ideális, de tenyeres fogással is lehet próbálkozni. Hosszabb távon is kényelmes, bár elsőre kicsit magasnak tűnik. A burkolat igényes, bár eleinte eléggé csúszósnak éreztem az oldalát. Összességében a statjaim olyanok voltak vele mint a g400-al, néha kicsit jobbak is (nagyobb a vertikális átfogása).

    Természetesen vannak hibái is. Legnagyobb gondja hogy a 1600 dpi kivételével az öszes többi fokozatban jelentős negatív gyorsulást produkál nagyobb rántásokra. Ez idővel megszokható, de tovább tart mint más egereknél. Egy idő után ezzel is mentek a fordulatból kapáslövések.
    Polling rate: nem éri el az 1000 és az 500hz-et sem, ha be van kapcsolva a világítás. (860 és 430 környékén megy). A gombok kicsit hosszabb úton járnak, de közvetlenek. Picit hangosabb a kattintás hangja, de nem vészes. (lehet rajta halkítani de ahhoz szét kell szedni)

    Tippek az optimális működéshez:
    - Feltenni a legfrissebb fw-t (csökkenthető lesz a lod)
    - Világítás kikapcs így tartja a 980-990hz-et.
    - 1600 dpi mellett a legkevesebb negatív gyorsulás
    - jobb ha egyedül van az usb hubon
    - csúszótalpakat érdemes cserélni, pontosabb lesz az apró mozdulatoknál
    - a lod növelésével javul a tracking (persze ha tudod tolerálni)

    Összességében 11K környékén megéri (én 15 fölött vettem), kevés jobb 3090 szenzoros egér van. Pláne onboard memóriával 9 gombbal és kétkezes kialakítással. Talán egy Kana V2 -t azért nézz még meg, mert bár kevesebbet tud (többért), de lehet hogy az alakja és a súlya kedvezőbb.

    Részemről annyit tudok még mondani - persze ez a szubjektív véleményem - , hogy a Mionix Avior 7000 után felüdülés újra kézbevenni a Recont.

    Jobbára ártalmatlan...

Új hozzászólás Aktív témák