Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz coolpet #31966 üzenetére

    Erre van eBay-en a Trusted Seller és az elégedettség index, valamint egyéb statisztikák. Számtalanszor szereztem már be onnan dolgokat, soha semmi probléma nem volt - ahogy amazon-nal sem.

    Külföldi webshop-ból is rendeltem már többször, mindig 1 NAP múlva itt volt a futár.

    RMA: Ez szívmelengető kis sztori lesz. Szóval használtan vettem kint németben egy SS Kinzu v1-et. Semmi számla vagy garipapír. 2 hónapra rá a FW-t visszafordíthatatlanul tönkrevágta egy hivatalos driver update (1.10 FU :W), random ki-be kapcsolgatott.

    Írtam (nem magyar) support-nak ticket-et. 5 PERC után jött is a válasz, hogy pontosan mi is van akkor? Meg nincs számla és garipapír? Azért serial csak van az egér alján? Persze. Na nyomassad. tu31ö59781ö3513ö5ü239ö5. Thx.

    Még egy kis beszélgetés, egerekről, Quake-ről, az élet nagy dolgairól, minek a végén "Akkor küldünk érte egy Kana v2-őt, meg kapsz tőlem egy üres Kinzu v1 burkot. A hibás egereddel nem kell csinálnod semmit, postáznod sem kell. Majd jön a futár." Aztán még volt 1-2 e-mail váltás.

    Eltelik 4 nap, jön a futár. Kinzu v2. Eh. Kana v2 helyett. Na mindegy, ez is ingyen volt, a semminél meg éppen jobb. Írok vissza, hogy mi van, hogy nem ezt beszéltük meg, de azért tulajdonképpen elégedett vagyok a segítőkészséggel és úgy un block a support-tal. Peace.

    Eltelik 2 hét és hív egy ismeretlen szám. FedEx. Hogy van náluk egy csomagom már több, mint egy hete, de mivel nem voltam otthon, nem tudták átadni. Holnap megfelelne?
    wtf? Nem rendeltem semmit. Persze, hozzátok. ;]
    Másnap jön a furgon és a kezembe nyomnak egy grátisz, bontatlan Kana v2-őt. IS.

    SS support <3

    Mások a tapasztalataink.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák