Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • coolpet

    senior tag

    válasz Synthwave #31961 üzenetére

    Statisztikaval nem tudom alatamasztani az allitasaimat, csak a kornyezetemben elo szamitogephez erto eberek szokasait alapul veve allitottam, hogy kulfoldrol valo vasarlas az emebrek nagyon kicsi szazalekat teszik ki, fontsabb szamukra, hogy megbizhato lokalis garancia legyen az adott termekre.

    Sajat peldamat tudnam felhozni 2 esetben is, egyik sem egerhez kapcsolodik.
    1: kinabol rendeltem a ceges laptophoz egy jack elosztot ami splitteli a hangszorot a mikrofontol, ilyen 4 gyurus jack. A leneyg az hogy 250 Ft volt almas logoval(persze hogy tudtam nem az lesz), de 1 honap lejarta utan sem erkezett meg. Irtam levelet az eladonak, 2 nap mulva valaszolt, hogy visszautalja e a penzt. Tobbe kerult az utalas mint amit nyertem volna mondtam neki adjon fel megegyet, azt 3 heten belul megkaptam.
    Mukodott. 3 hetig utana megtort, pedig nem vot semmi extrem hasznalatnak kiteve, ment a kukaba, pedig volt ra fel ev garancia, csak vissza kelett volna kuldenem. Hat nem koszonom.

    2: M0b1l3xpr3ssz nevu meg nem nevezett magyar webshopbol rendeltem egy nagyobb erteku (45000 ft) okostelefont, ami (nem az o hibajukbol kifolyolag) rendben megerkezett, de hibas volt. Hetvegen felhivtam oket, es jeleztem kitoltottem az RMA lapjukat, es kertem uj keszuleket. Ok megtagadtak a garanciafuart, mondvan ettol a honaptol mar nem jar, postazzam vagy szemelyesen vigyem be(ez nem jatszott a 250KM tav miatt). Felkuldtem, lekuldtek javitva, ugyanazzal a hibaval. 3 honap es 3x felkuldes utan a cegvezetovel a LEGELSO kerelmemre hivatkozva csereltek nem kis idegeskedes aran egy ujra a keszuleket nekem +8000 ft plusz postakoltseget okozva, azota rendben mukodik.

    A helyileg lokalisan vett termekeket, amiket gariztatnom kellett (A4tech eger, Videokari ventihiba) semmi gond nem volt... szoval... Inkabb szavazok biodalmat +1-2 ezer ft toblettel helyi boltnak.

    Az a nagy arkulonbseg meg a boltok naivitasabol adodhat, ha az itthoni arakat nezzuk, az adott termek amit megjeloltel biztosan megveheto 10K koruli aron atlagban, a 18K egy szelsoseges eset lehet.

Új hozzászólás Aktív témák