Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mclaren777

    senior tag

    Sziasztok!

    Szeretnék venni egy új egeret kb. 90%-ban általános (net, stb.) dolgokra és kb. 5-5 %-ban grafikai/precízebb alkalmazásra és FPS (HIGH sens) stb. játékokra.

    Kb. 1 éve egy lézeres Gigabyte GM-6580 egerem van, amivel tulajdonképpen én elégedett vagyok. (a váltás nem ezért lesz)

    Szóval vennék helyette egy másik egeret a rengeteg másik piacon levő típus közül. Gondoltam benézek a topicba és láttam, hogy itt többnyire a Logitech/Microsoft/Razer/SteelSeries négyes típusait ajánljátok, de azok közül sem mindegyiket.

    Kinéztem hát az ajánlások közül a Microsoft WMO-t és a Microsoft Intellimouse 1.1a-t, mert árban ezek még közelebb állnak eredeti elképzeléseimhez. A probléma viszont az hogy gyakorlatilag alig kapni már/most őket valahol, de ha sikerül is akkor is 5k körül lesznek + posta.
    A másik probléma(?) az hogy -tudom nem ez az elsődleges dolog amit nézni kell egy egérnél- de mai szemmel nem kevés kicsit egy 400 dpi-s optikai egér (még ha nagyon minőségi is) High Sens FPS-hez és grafikai / egyéb precíziós alkalmazáshoz?

    Látom nagyon dícsérik még az MX518-at is viszont én ehhez kb 11 körül jutnék hozzá, míg egy G400-hoz (ami mellesleg szubjektíve nekem sokkal jobban tetszik) már 9 körül.

    Razer és SteelSeries modellek már az áruk miatt sem játszanak. (Néztem még az SS Kinzu-t is, viszont ott nincsenek plusz gombok - ahogyan a WMO-nál sincsenek.)

    Szóval legyen G400 / egyéb, olcsóbb Logitech/Microsoft modell, vagy jó nekem egy mégolcsóbb egérke is (csak új játszana)? :)

    Köszönöm a válaszokat előre is! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák